הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב אחרי סייקל מסה

HighDefinition

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום רב,

בסוף שבוע הבא אני מסיים סייקל מסה (8 שבועות) שבו היום החומרים הבאים:

Testodex Enanthate 250
Pentadex 300
Trenadex Enanthate 200 (החל מ4 שבועות האחרונים)

השאלות:

1. האם ניתן לעבור ישר לסייקל חיטוב מבלי לעשות PCT באמצע ?

2. האם ניתן להישתמש בחומרים האלה או בחלק מהם לסייקל חיטוב (אני יודע שהם לא חומרים יבשים, פשוט נשארו לי עוד בקבוקונים חדשים שלהם ומבלית ברירה להשקעה כספית)

תודה רבה מראש לעוזרים.

למה סייקל מסה כזה קצר? החומרים שדחפת שם בועטים רק בשבוע השני...ועוד במיוחד הטרן שהוספת רק בשבוע הרביעי? -לא נשאר זמן להשיג תוצאות איתו...

סייקל כזה אני אישית הייתי עושה 10-12 שבועות , את הטסט משנה לסוסטנון , ומוסיף דיאנה-בול בהתחלה. אבל זו רק דעתי 😃

דעתי האישית :
עזוב אותך מ"גשרים" בין הסייקלים ועירבובים מיותרים , תן לגוף להחלים ולהתאושש... המטרה אחרי הכל זה להישאר בריא בסופו של דבר.
דרך אגב מניסיון הטרנבולון מייבש מאוד.ההבדל בין האצטט לאנטט זה שהאצטט פועל כבר בימים הראשונים.

למה אתה לוקח פנטדקס עם אננטט?! רק בפנטדקס יש לך 5 סוגי טסטוסטרון. מה העבר שלך ולמה כל כך הרבה טסט?!

• פותח/ת השרשור
Kimbo , אז אתה ממליץ לי להמשיך עוד שבועיים את הסייקל? לאחר מכן לעשות PCT ואז להתחיל בחיטוב?
אפשר להתחיל את החיטוב (לא חייב עם חומרים) ישר עם התחלת הPCT ?

Peroman ,
זה הסייקל הראשון :X
ככה יעצו לי ומכרו לי אותו..
אני מבין שכנראה השילוב הוא לא בסדר כן ? מה אתה מייעץ לעשות בכל זאת ? כי כבר אם עשיתי טעות, אז לא ניתן כנראה לחזור אחורה..

ושאלה כללית, מה הפרק זמן שאני צריך להיתנקות מהחומרים (PCT כולל המנוחה מהסייקל עצמו) ? כי אני רוצה לשלב לפחות טסטוסטרון באיזשהו שלב בחיטוב על מנת למזער איבוד מסת שריר לפחות לקראת הסוף.

תודה רבה.

נערך לאחרונה:
לא שלא תעיז להתחיל חיטוב בזמן ה PCT אתה תאבד את כל המסה שלך. תעשה PCT כמו שצריך (אני רואה שלא לקחת HCG במהלך הסייקל ) את ה PCT יצטרך להיות טיפה אגרסיבי. במהלך הזמן הזה תמשיך להתאמן כבד תשמור על תזונה כמו שצריך תדאג שאתה מכניס מספיק חלבון רק לאחר שהתאוששת (בדיקות דם) אתה יכול לחשוב על חיטוב

• פותח/ת השרשור
באופן כללי העניין הוא כזה, שילמתי לאנשים שיעצו\מכרו לי וסמכתי עליהם, ועכשיו כנראה תמונה אחרת מתבהרת לי.

adimenia,

אכן לא לקחתי HCG . במה מתבטא שאני אצטרך לעשות PCT יותר אגרסיבי?
בכללי אותם יועצים אמרו לי לקחת נולבדקס וזהו.

לגבי חיטוב, הבנתי מה שאמרת, האם אפשר להיות במאזן נייטרלי לכל היותר ?

אני לא עשיתי בדיקות דם בשום שלב מחשש שימצאו את השימוש בחומרים, אם כן מומלץ לבצע, אילו בדיקות לבקש לעשות? (אני מקווה שלא כאלו שיביאו למסקנה שהייתי תחת חומרים).

תודה על כל העזרה.

למה סייקל מסה כזה קצר? החומרים שדחפת שם בועטים רק בשבוע השני...ועוד במיוחד הטרן שהוספת רק בשבוע הרביעי? -לא נשאר זמן להשיג תוצאות איתו...

סייקל כזה אני אישית הייתי עושה 10-12 שבועות , את הטסט משנה לסוסטנון , ומוסיף דיאנה-בול בהתחלה. אבל זו רק דעתי 😃

דעתי האישית :
עזוב אותך מ"גשרים" בין הסייקלים ועירבובים מיותרים , תן לגוף להחלים ולהתאושש... המטרה אחרי הכל זה להישאר בריא בסופו של דבר.
דרך אגב מניסיון הטרנבולון מייבש מאוד.ההבדל בין האצטט לאנטט זה שהאצטט פועל כבר בימים הראשונים.

מה ההבדל בין הסוס לטסט סוס זה גם סוג של טסט לא? אז למה אתה ממליץ על סוס כעדיף ?

סוסטנון זה טסט'.

סוסטנון זה סה"כ טסט עם 4 סוגי אסטרים שונים בפנים.

וואוו 4

1-ואסטר הוא חומר למעשה שאחראי על השחרור המושהה של החומר לדם(זהו זה כל התפקיד והמשמעות של אסטר ?)
2-אם כך,4 אסטרים כשכל אחד משחרר בהשהיה של כמה זמן, או מה למעשה נותן כל העניין?

הוא למעשה נותן לך בוסט של כוח למשך זמן,מתחיל לאט ועולה עם הזמן.
כל אסטר יש לו זמן פעולה מסויים וזמן תגובה מסויים כך שסוסטנון בעצם מכיר 4 אסטרים מקצר ועד ארוך במינונים שונים.

אבל זה לא אומר שהוא עדיף על אחרים.

הוא למעשה נותן לך בוסט של כוח למשך זמן,מתחיל לאט ועולה עם הזמן.
כל אסטר יש לו זמן פעולה מסויים וזמן תגובה מסויים כך שסוסטנון בעצם מכיר 4 אסטרים מקצר ועד ארוך במינונים שונים.

אבל זה לא אומר שהוא עדיף על אחרים.

טסט אנתיית מושהה לדוגמא עד שבועיים בערך כמה זמן מחזיק הסוסטנון במערכת,יותר זמן? איך זה עובד העניין הזה של 4 אסטרים ולאורך איזו תקופה זה נפרש?

נערך לאחרונה:
טסט אנתיית מושהה לדוגמא עד שבועיים בערך כמה זמן מחזיק הסוסטנון במערכת,יותר זמן? איך זה עובד העניין הזה של 4 אסטרים ולאורך איזו תקופה זה נפרש?
תשמע ידידי, יש לך את כל המידע בנעוצים לגבי סוגי האסטרים השונים ומשך הפעולה שלהם, אם זה מעניין אותך תקרא.
בגדול, זה אסטרים חופפים (פחות או יותר) אחד מסתיים והשני מתחיל, משהו כזה.

באופן כללי העניין הוא כזה, שילמתי לאנשים שיעצו\מכרו לי וסמכתי עליהם, ועכשיו כנראה תמונה אחרת מתבהרת לי.

adimenia,

אני לא עשיתי בדיקות דם בשום שלב מחשש שימצאו את השימוש בחומרים, אם כן מומלץ לבצע, אילו בדיקות לבקש לעשות? (אני מקווה שלא כאלו שיביאו למסקנה שהייתי תחת חומרים).

תודה על כל העזרה.
השילוב לא אידאלי לסייקל ראשון, אני מקווה לפחות שגדלת במהלך הסייקל וניצלת אותו לתומו.
לגבי הPCT הקפד לבצע כמו שצריך לפי המאמר הבא:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49

לגבי ההתנקות, מומלץ לחכות לפחות את משך הזמן של הסייקל (הכל בקישור).

לגבי חיטוב, אם אתה עכשיו יוצא מתפריט של מסה אתה צריך לעבור לתפריט נייטרלי ורק אז בהדרגתיות להוריד עד לגירעון הרצוי.

לגבי בדיקות דם, לא ניתן לאתר שימוש בחומרים בבדיקות דם רגילות!
מלבד זאת, אם אתה לא בצבא (וגם אז..) את מי זה מעניין ?
אני תמיד אומר שמי שמתבייש שלא יעשה בכלל!
בכל אופן אין לך כרגע מה לרוץ לעשות בדיקות דם, רק בסוף הPCT.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה,

אני חושש מהבדיקות דם משום שאני בצבא באמת..
אילו פרמטרים אני צריך לבדוק בבדיקות דם ?

אני לא יודע אם זה חוקי לשאול, אלו לא חומרים לא חוקיים עד כמה שאני יודע, איך אני יכול להשיג נולבדקס וHCG ? (שוב אם זה לא חוקי, נא לא לענות ואני אמחק את השורה הזו)

כפי שנאמר, עשיתי כבר 8 שבועות סייקל, על מנת לתקן טעויות ולהשיג את הPCT , אני אמשיך אותו בעוד כשבועיים.

אם התוצאות שהשגתי (לא הרבה) מספיקות לי, אני יכול בשבועיים האלו להוסיף אירובי על מנת לשרוף קצת שומן ואז בPCT (בסוף הסייקל) לחזור למאזן נייטרלי?

פשוט אני לחוץ להגיע לחיטוב ולשרוף שומן שצברתי.

תודה לכם!

זה לא חוקי לבקש מאיפה משיגים את התרופות הללו כי אלו תרופות שנמכרות רק עם מרשם וקנייה ללא מרשם זו עבירה על החוק.
לגבי הבדיקות דם, מה שעובדים בד"כ (COMPLETE BLOOD WORK) יחד עם תפקודי כבד, LH, FSH, וטסט (TOTAL ו FREE).

adimenia,

תודה על כל העזרה.
זה מתבטא בזה שתצטרך יותר HCG ולקחת כלומיד וטמוקסיפן ביחד.
לאחר הסייקל תשאר על ניטרלי אני אפילו הייתי נשאר על מאזן קלורי חיובי של 200-300 קלוריות
עד שאני רואה בבדיקות דם שהכל תקין. שרמות הפרולקטין שלי בנורמה והטסט בנורמה. לפני זה לא הייתי חושב על חיטוב בכלל. אני לא יודע איך זה עובד בצבא אבל נראה לי שאם תבקש מרופא צבאי בדיקות דם שכוללות טסט חופשי וכללי ו LH ו FSH זה יכול לעורר שאלות. שוב אני לא יודע איך זה עובד. אולי שווה לעשות את זה פרטי אם זה אפשרי

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות !

מה בנוגע להארכת הסייקל בעוד כשבועיים עד ארבעה ובהם אני יעשה חיטוב, לאחר מכן בPCT אני אהיה נייטרלי + 200 קלוריות כפי שהומלץ.

אני מבין שהPCT יקח כ4 שבועות כן?

תודה!

תודה על התשובות !

מה בנוגע להארכת הסייקל בעוד כשבועיים עד ארבעה ובהם אני יעשה חיטוב, לאחר מכן בPCT אני אהיה נייטרלי + 200 קלוריות כפי שהומלץ.

אני מבין שהPCT יקח כ4 שבועות כן?

תודה!
תראה אם אין לך את החומרים ל PCT יש לך 2 אפשרויות
1. למשוך את הסייקל. ובמצב כזה ככל שהסייקל ארוך יותר התאוששות איטית יותר זה כמובן תלוי בכמה סייקלים עשית בחיים אורך מינון וכו.
2. לרדת למינון תחזוקה של 100מג ליום ואז להכנס ל PCT מה שיכול לעזור לך לשמר את התוצאות של הסייקל כי אתה לא מפסיק במכה ומכניס את הגוף לשוק.

• פותח/ת השרשור
החלטתי לעצור את הסייקל סופית (זריקה אחרונה ביום שישי שעבר).
אין לי כרגע את החומרים לPCT, במידה ואני אשיג אותם, :

1. מתי מומלץ להתחיל לקחת אותם?
2. אילו חומרים בדיוק (הבנתי שיש לקחת HCG, כלומיד וטמוקסיפן, מה עם נולבדקס ?) ומינונים עד לסיום הPCT ?

תודה רבה לכם!

מה הפסקת?!
אתה משוגע!!!
אתה לא מפסיק בלי שיש לך PCT.

מתי מומלץ להתחיל לקחת אותם? אתמול!
שמישהו יעזור לך פה דחוף!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית