הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

LOCKER167

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
2
147
0
לפני 3 חודשים התחלתי FBW ובזמן האחרון זה כבר לא יעיל ואני יושן רק 5 שעות ביום ובדרך כלל משנה את התפריט והאימונים נעשו ארוכים ולא יעילים .. אז חשבתי להתחיל AB שיפתור לי כמה בעיות .. בינתיים אני במכון
(SS אני מתכנן להתחיל בחנוכה בבית כי אני כנראה יקבל ליום הולדת פלטות וראק או משהו כזה .. עדיין לא סדרתי את העניין הזה)
כל מקרה מה דעתכם על האימון (ומישהו יודע כשאני עושה סקוואט אני לא יכול ליישר את היד וגם לנעול מרפקים בלי שזה יכאב קצת )
מה שבעיקר אני חושב לשנות שמתי קו תחתון

A
חזה -פרפר,מכונה כלשהי :$ , מקבילים
רגליים - לג פרס , מכונה כלשהי
יד קדמית- כפיפות מרפקים ,מטח
B
גב- פולי עליון ,משהו כמו בנט-אובר רק עם דאמבל וכל יד בנפרד,שראג
כתפיים-לחיצת כתפיים , SHOULDER FRONT RAISE (אין לי מושב בעברית איך זה נקרא )
יד אחורית- פשיטת מרפקים
בטן - כפיפות בטן
מישהו ????

נערך לאחרונה:
לפני 3 חודשים התחלתי FBW ובזמן האחרון זה כבר לא יעיל ואני יושן רק 5 שעות ביום ובדרך כלל משנה את התפריט והאימונים נעשו ארוכים ולא יעילים .. אז חשבתי להתחיל AB שיפתור לי כמה בעיות .. בינתיים אני במכון
(SS אני מתכנן להתחיל בחנוכה בבית כי אני כנראה יקבל ליום הולדת פלטות וראק או משהו כזה .. עדיין לא סדרתי את העניין הזה)
כל מקרה מה דעתכם על האימון (ומישהו יודע כשאני עושה סקוואט אני לא יכול ליישר את היד וגם לנעול מרפקים בלי שזה יכאב קצת )
מה שבעיקר אני חושב לשנות שמתי קו תחתון

A
חזה -פרפר,מכונה כלשהי :$ , מקבילים
רגליים - לג פרס , מכונה כלשהי
יד קדמית- כפיפות מרפקים ,מטח
B
גב- פולי עליון ,משהו כמו בנט-אובר רק עם דאמבל וכל יד בנפרד,שראג
כתפיים-לחיצת כתפיים , SHOULDER FRONT RAISE (אין לי מושב בעברית איך זה נקרא )
יד אחורית- פשיטת מרפקים
בטן - כפיפות בטן
מישהו ????
קח תוכנית מוכנה מהפורטל
:http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

ובסקוואט לא נועלים מרפקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית