הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים עם כובעים לא מבינים שראפ זה לא רק לזקנים

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10

אני מקווה שהוא לא היה רציני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יו יו נים נים נים בים בים בים
עשה לי את היום חחחח
לפחות הוא לא שר על גודל הזין שלו ועל כמה בחורות הוא שיגל בחיים

חחח זה גם טוב אבל קבל את זה:

ואז את הסרטון תגובה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מבין הפסיקו ללמד תחביר בבתי ספר או לוגיקה בסיסית בהרכבת משפטים?
הזוי... אני חושב שצריך לחבר את שלושתם ביחד ולעשות מיקס.

"אנשים לא מבינים שאני מפרק אותם, אחי"?

נשמע להיט...

הבחור עם האחי הרג אותי, גם סבתא שלי יכולה לעשות ריים שכל מילה שנייה שלה תהיה אחי.

ולא הבנתי משהו אחד(מתוך 1000) מהבחור עם הקדילאק, מה לעזעזל הוא אומר בתחילת הפזמון?
זה נשמע כמו נדג', אבל לא ממש ברור לי מה זה,זה מן קיצור של ניגר רק בהכוונה לאתיופי?

• פותח/ת השרשור
"אנשים לא מבינים שאני מפרק אותם, אחי"?

נשמע להיט...

הבחור עם האחי הרג אותי, גם סבתא שלי יכולה לעשות ריים שכל מילה שנייה שלה תהיה אחי.

ולא הבנתי משהו אחד(מתוך 1000) מהבחור עם הקדילאק, מה לעזעזל הוא אומר בתחילת הפזמון?
זה נשמע כמו נדג', אבל לא ממש ברור לי מה זה,זה מן קיצור של ניגר רק בהכוונה לאתיופי?

נץ' וזה כינוי ל"לבן"

אחיאחיאחיאחי
אני בא מזיין את כולם! אמרתי את זה חלש כי אני לא רוצה שההורים שלי ישמעו אחיאחיאחי

אני משחק ב LINEAGE אני אפרק אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית