ייעוץ אפדרין

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
מתוך מסמך רשימת החומרים האסורים של WADA(World Anti Doping Agency)

"Each of ephedrine and methylephedrine is prohibited when its concentration in urine is greater than 10 micrograms per milliliter."

השאלה: מהי כמות החומר המקסימלית(אפדרין) שניתן ליטול כך שריכוז החומר בדגימת שתן שנלקחה נאמר 3-4 שעות לפני הבדיקה יהיה קטן מ10 מיקרוגרם למ"ל?

10 מיקרוגרם זה יח' משקל מאוד קטנה גם אם תכפיל את זה לכל משקל הגוף במ"ל (בעיגול שהכל נוזל) אתה תגיע לכמות קטנה

בנוסף אחרי 3-4 שעות החומר לא משפיע כ"כ ובסביבות אחרי 4 שעות אתה תקבל קראש מטורף וזה רק יוריד לך את הביצועים

יש מספיק ממריצים חוקיים שעושים את העבודה

ניסיתי לאחרונה 1MR והוא מאוד מאוד חזק ולא הייתי אומר שהוא פחות ממריץ מאפדרין אפילו מההתנסות שלי

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה

אני לא משוכנע שהחישוב שלך תופס כי מדובר בריכוז. 10 מיקרוגרם הם 10*(10^-6) גרם כלומר 10^-5 גרם. זה אומר מאית גרם חומר לליטר שתן ואם אדם כולו נוזלי ותקרב משקל של 70 קילו ל70 ליטר תקבל 70 מאיות הגרם של חומר חסם עליון לצריכה כאשר אתה צורך רק 30-60 מ״ג חומר שהם 6 מאיות הגרם. המסקנה מהניתוח הפשטני הזה היא שאפשר לקחת ללא חשש אבל לא נראה לי שזה כל כך פשוט / מדוייק.

יש מצב שהנל הוא גיבוב שטויות , השעה המאוחרת תורמת את חלקה

לגבי זמן הנטילה אתה צודק אבל הרעיון הוא שאתה לוקח כשעה לפני ריצה ונבדק כמה שעות לאחר מכן כפי שבדכ קורה.

לגבי 1mr שיטוט קצר בסייברספייס העלה שהמרכיב המרכזי בו הוא 1,3-dimethylamylamine
לא זוכר אם החומר חוקי אבל נדמה לי שלא. מחר אבדוק.

האפקט עד כדי כך יותר משמעותי?
מה עלות מנת הגשה?

אתה לא יכול לענות על השאלה הזאת בלי נתונים מדויקים כמו:
ביואבילביליות, קצב ספיגה, דרך פינוי, קלירנס, זמן מחצית חיים, סדר פינוי ושאר נתונים פרמקו קינטיים.
אם תמצא את כל זה, תוכל לחשב פחות או יותר. וגם זה בהערכה גסה כי יש משתנים כמו PH של השתן וכו'.
בקיצור, זה לא פשוט כמו שאתה חושב מבלי לדעת את הנתונים.

1,3-dimethylamylamine לא חוקי גם.

כמו כן צריך לברר אם הבדיקת שתן בודקת גם מטאבוליטים של החומר ואז החישוב אחר לגמרי.

אתה לא יכול לענות על השאלה הזאת בלי נתונים מדויקים כמו:
ביואבילביליות, קצב ספיגה, דרך פינוי, קלירנס, זמן מחצית חיים, סדר פינוי ושאר נתונים פרמקו קינטיים.
אם תמצא את כל זה, תוכל לחשב פחות או יותר. וגם זה בהערכה גסה כי יש משתנים כמו PH של השתן וכו'.
בקיצור, זה לא פשוט כמו שאתה חושב מבלי לדעת את הנתונים.

1,3-dimethylamylamine לא חוקי גם.

אין אותו ב1MR הוא היה שם בפורמולה הראשונה והוציאו אותו
יש אותו בג'ק

ואלכס החישוב שלך לא נכון כי חישבת את הנפח של האדם בליטרים ולא במ"ל

• פותח/ת השרשור
סייגתי את החישוב שלי(שאגב גם טעיתי בו כמו שרן אמר)
בכל אופן זה נשמע מסובך מדי ולא שווה את ההתעסקות החישובית

רן יש מצב נתקלתי בגרסה ישנה של 1mr
מה החומר המרכזי בגרסה החדשה? כי חוץ ממה שהוציאו יש שם רק קפאין , קריאטין וחומצות אמינו

ומה עלות מנת הגשה?
תודה על התשובות חברים

עריכה:
בזכות הכיוון של אלירן גם מצאתי את המחקר הבא
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1428819/

שבדק את כל הערכים הנ״ל אחרי נטילת 22 מג אפדרין hcl
תוצאה: אחרי 36 שעות הריכוז בשתן היה 5-15 מג ומכאן סביר להניח שאחרי 3-4 שעות יהיה יותר גבוה

נערך לאחרונה:
ושים לב שאם בודקים מטאבוליטיים הריכוז יהיה פי כמה וכמה יותר גבוה.
אני לא חושב שיש אמפטמין או משהו דומה שניתן לקחת באופן "בטוח" למעט קפאין וגם עליו יש הגבלות.
אתה צריך לשבת על הסמים הלא חוקיים ולמצוא אמפטמין/ממריץ אחר שלא נמצא שם.
או לשלם לי ולאלכס ואנו נמצא את הנתונים ונתפתח לך נוסחא 🤯😛

• פותח/ת השרשור
ושים לב שאם בודקים מטאבוליטיים הריכוז יהיה פי כמה וכמה יותר גבוה.
אני לא חושב שיש אמפטמין או משהו דומה שניתן לקחת באופן "בטוח" למעט קפאין וגם עליו יש הגבלות.
אתה צריך לשבת על הסמים הלא חוקיים ולמצוא אמפטמין/ממריץ אחר שלא נמצא שם.
או לשלם לי ולאלכס ואנו נמצא את הנתונים ונתפתח לך נוסחא 🤯😛

דווקא על קפאין אין הגבלה לפחות עבור שנת 2011-2012(הם משנים כל פעם, למשל פסאודואפדרין שלפעמים נחשב חוקי ולפעמים חוקי עם הגבלות או לא חוקי בכלל)

ולא נראה לי שאפשר למצוא דבר כמו שהצעת כי הם תמיד מסייגים וכותבים שהרשימה לא מוגבלת רק לחומרים הרשומים אלא למשפחות חומרים(נניח חוסמי בטא וכו')
יאללה תסיים את הלימודים והמחקר שלך מהר,אין לי עוד הרבה זמן 😃

ברור שמשפחות שלמות לא חוקיות. אבל תמצא משהו שלא עולים עליו בבדיקה.
וכבר עשיתי עם אלכס איזה פיתוח נוסחא לאיזה תרופה מתישהו. (כאילו הוא עשה את המתמטיקה- אני טמבל) כסף קונה הכל אתה יודע 😃 בכל זאת, יהודים.

תקח מה שבא לך
לפני הבדיקה תכניס קטטר ותכניס נוזל נקי ואותו תשתין לכוס

לגבי ה1MR תעשה חיפוש ברשת אתה תמצא את הרכיבים ותעשה עליהם חיפוש אחד אחד ותבדוק אם הם חוקיים

נערך לאחרונה:
האמת הרבה כי לוקחים קצת לפני אימון
ג'ק מחזיק ל2-3 חודשים
1MR לחודשיים ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית