עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא.האם נכונה הסברה שניאצין מפריד רעלים מרקמות שומן ?
וואלה..http://www.medportal.co.il/pagedisplay.asp?Artnum=418
נשמע שמכרו לך ספגטי בעטיפה של סטייק פילה מיניון, כל מה שרשמת לא נכון ואם אתה חושב שכן אשמח לראות מחקרים. פה זה לא YNET.ועוד דבר..במינון של 500 מג ליום,הוא עוזר להוריד כולסטרול וגליצרידים בדם,במינון של 2-3 גרם ליום הוא כבר עלול לפגוע בכבד ולהעלות אנזימים(למרות שהוא גם מגן עליו),אני מבין ממה שלמדתי שאדם שצורך אותו עד גרם וחצי ביום והוא בריא ונוטל אותו נכון על בטן מלאה,הנזק לא מתקיים,והרווחיות שלו גדולה ורווחיותו נקשרת בהתאמה לשימוש בסטרואידים.
אגב הכי חשוב..עוזר לייצר טסט אסטרו והורמונים בצורה משמעותית,עוזר לתת פעילות בלוטת התריס,מוריד גליצרידים,מוריד כולסטרול,מפריד רעלים מרקמות(סייקל מכניס "קצת" רעל לגוף)..נשמע כמעט מושלם(חוץ מעניין הכבד שבכל זאת צריך לשים לב ולהיזהר כל מקרה לגופו,בשימוש נכון ולא מוגזם אדם בריא לא יסבול מאנזימים מוגברים)אני חושב שמי שמקפיד על פחות אוראלים או בכלל לא,ודווקא שומר על הכבד ככל האפשר בניקוי ותזונה ובריא וצורך נכון ניאצין,ומשתמש בחומרים,יכול אולי להפיק המון תועלת בעלת משקל גדול מוויטמין זה..זה וויטמין!
אני אשתדל,למרות שנראה לי שאם תתאמץ תשיג לא פחות ממני אולי אף יותר..אווו medportal ו to-heal כמה מרגש, יש לך רפרנס להביא לי במקום להפנות אותי לאתרי תרופות סבתא?
אני אומר שכל מה שרשמת לא קיים במציאות, למה לי להתאמץ לחפש הוכחות למה שאתה רושם? אתה טענת טענה, תוכיח אותה.אני אשתדל,למרות שנראה לי שאם תתאמץ תשיג לא פחות ממני אולי אף יותר..
מה לא נכון..הוא מוריד גליצרידים בדם וכולסטרול בוודאות,בעניין הרעלים נתקלתי בזה כתוב בכמה מקומות ונסיון שלי עם הוויטמין נתן לי להרגיש שהוא באמת מבצע פעולה כזו,אתה לא חייב לקנות את זה,או שאתה יכול ללכת לבדוק את זה ולגלות ולהיווכח שיש פה וויטמין בעל יכולת וחשיבות ולהפיק ממנו תועלת אישית,או שאתה יכול לסרב לקבל את הדברים מבלי שבחנת אותם לעומק(מודה שגם לי יש עוד מה לבחון בעניין)זו זכותך.נשמע שמכרו לך ספגטי בעטיפה של סטייק פילה מיניון, כל מה שרשמת לא נכון ואם אתה חושב שכן אשמח לראות מחקרים. פה זה לא YNET.
אני מכיר את הזכויות שלי, אבל לך אין פה בדיוק זכויות. אם אתה מזהם את הפורום בשטויות, תוכיח את השטויות שלך או שאל תכתוב פה בלבלת. פה זה לא YNET שכל אחד יכול לרשום איזה תגובה שבא לו, זה פורום ייעוץ ואנשים עוד יקחו אותך ברצינות.מה לא נכון..הוא מוריד גליצרידים בדם וכולסטרול בוודאות,בעניין הרעלים נתקלתי בזה כתוב בכמה מקומות ונסיון שלי עם הוויטמין נתן לי להרגיש שהוא באמת מבצע פעולה כזו,אתה לא חייב לקנות את זה,או שאתה יכול ללכת לבדוק את זה ולגלות ולהיווכח שיש פה וויטמין בעל יכולת וחשיבות ולהפיק ממנו תועלת אישית,או שאתה יכול לסרב לקבל את הדברים מבלי שבחנת אותם לעומק(מודה שגם לי יש עוד מה לבחון בעניין)זו זכותך.
אני אשתדל,הרושם שקיבלתי הוא שיש מה לבחון את הדברים,אתה רוצה רפרנס,אשתדל,בכל אופן הכוונה שלי הייתה טובה,תראה אדון משה,אין ספק שהוויטמין מטפל בגליצרידים כולסטרול וכנראה שאר התכונות שציינתי לגביי הגליצרידים והכולסטרול בשלב זה גם ללא רפרנס אני יכול לטעון זאת,זה טיפול שניתן לטיפול בבעיות כאלו,זה כמו שאני אומר לך שליבר 52 עוזר לניקוי כבד וואלה אין לי רפרנס לתת לך,לא בשלב זה לפחות.אני מכיר את הזכויות שלי, אבל לך אין פה בדיוק זכויות. אם אתה מזהם את הפורום בשטויות, תוכיח את השטויות שלך או שאל תכתוב פה בלבלת. פה זה לא YNET שכל אחד יכול לרשום איזה תגובה שבא לו, זה פורום ייעוץ ואנשים עוד יקחו אותך ברצינות.
נסכם את זה ב: REFERENCE OR GTFO
ד"א פתחת אשכול וענית לעצמך, אתה נוטה לעשות את זה לעיתים קרובות?
אתה מנסה להשוות תפוחים לתפוזים. אין ספק שניאצין מוריד כולסטרול וטרגליצרידים? אז אם כך, אין לי ספק שהשמש זורחת בצפון.אני אשתדל,הרושם שקיבלתי הוא שיש מה לבחון את הדברים,אתה רוצה רפרנס,אשתדל,בכל אופן הכוונה שלי הייתה טובה,תראה אדון משה,אין ספק שהוויטמין מטפל בגליצרידים כולסטרול וכנראה שאר התכונות שציינתי לגביי הגליצרידים והכולסטרול בשלב זה גם ללא רפרנס אני יכול לטעון זאת,זה טיפול שניתן לטיפול בבעיות כאלו,זה כמו שאני אומר לך שליבר 52 עוזר לניקוי כבד וואלה אין לי רפרנס לתת לך,לא בשלב זה לפחות.
זה לא נקרא רפרנס ואין אחד כזה בעברית. רפרנס נראה כמו אחד מהאשכולות כאן:בבקשה "רפרנס" בעניין הכול' וגליצ' בתור התחלה..http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=1&ContentID=212707
זה מאמר באתר רפואי,שרופא כתב והוא מצטט לך מומחים ומביא לך כמה מחקרים בנושא ובתחתית יש לך עוד לינקים למאמרים תומכים,אם כל המידע הזה שסיפקתי לך שמביא מחקרים שמוכיחים בוודאות שכולסטרול רע יורד בשימוש בניאצין כנ"ל לגביי גליצרידים והעלאת הכול' הטוב.זה לא נקרא רפרנס ואין אחד כזה בעברית. רפרנס נראה כמו אחד מהאשכולות כאן:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=26
http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=1&ContentID=212707זה לא נקרא רפרנס ואין אחד כזה בעברית. רפרנס נראה כמו אחד מהאשכולות כאן:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=26
וואי נראה לי קמת מה זה עצבני הבוקר,אולי קצת ניאצין יעזור לך,הוא גם מוריד סטרס(באמת מוריד סטרס ואין לי רפרנס כרגע לזה)מה לגביי הלינק השני באנגלית יש לך שמה מחקר בדיוק כמו שביקשת..לא, אני לא רוצה רופא שקר כולשהו שינתח לי מחקרים. אני רוצה את המחקר ממקור ראשון, אני לא צריך שינתחו לי מחקרים וירשמו לי מסקנות שגויות כי אותו ה"מנתח" לא יודע אנגלית בסיסית של כיתה ו'.
כשרשמתי שאני רוצה מחקר, התכוונתי שאני רוצה מחקר ולא סקירה (ועוד בעברית).
מחקר = לקחו 2 קבוצות אנשים (או יותר) לאחד הביאו ניאצין, לשני פלסבו. אחרי X שבועות, יצא מה שיצא.
סקירה = לקחו רופא ישראלי סוג ב', הביאו לו 5 מחקרים על עכברים והוא רשם סקירה כדי למלא דפים באינטרנט.
מבין את ההבדל?
אני ממש לא עצבני ועדיין לא קמתי, אני הולך בדיוק לישון, אצלי כרגע לילה.וואי נראה לי קמת מה זה עצבני היום,אולי קצת ניאצין יעזור לך הוא גם מוריד סטרס(באמת מוריד סטרס ואין לי רפרנס כרגע לזה)מה לגביי הלינק השני באנגלית יש לך שמה מחקר בדיוק כמו שביקשת..
חחחח לא יודע צריך לנסות אותו על אחמדיניג'אד לראות,אולי הוא בסטרס ואז בעקיפין גם זה אפשרי..וברצינות עכשיו הלינק האחרון ששלחתי לך לא עומד בקריטריונים שלך ?אני ממש לא עצבני ועדיין לא קמתי, אני הולך בדיוק לישון, אצלי כרגע לילה.
ניאצין גם עוזר לעשות שלום ולטפל בגרעין של איראן?