הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניאצין

• פותח/ת השרשור
וואלה..http://www.medportal.co.il/pagedisplay.asp?Artnum=418

---------- התגובה התווספה 15-11-2011 ב 07:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-11-2011 ב 20:43 ----------

http://www.to-heal.com/Default.asp?PageId=5622&FragmentId=15250

אני אישית מתלהב מתכונות הוויטמין הזה,בנוסף למה שרשום במאמר הנ"ל,ניאצין טוב לייצור הרירית הנוזל בכיבה,הוא טוב להגנה על הכבד ועוזר לנקות כבד שומני.
בנוסף להורדות כול' רע העלאת הטוב הורדת גליצרידים בדם ועוד..
אבל ויש אבל,בשימוש מוגבר במינונים הוא עלול להעלות אנזימים בכבד ולרעילות(ז"א מצד אחד הוא מגן על הכבד מצד שני אנשים מסויימים שרגישים לחומר במינונים גדולים עלולים..)
על כן לוקחים אותו על בטן מלאה אפשר גם להזריק אותו,אגב הוא טוב לדכאון בלבול פרנויה בעיות זכרון לחץ וכו' והוא אכן משפיע מנסיוני וזה מדהים הוא ממש מאפס אותך.
ובקשר ליכולת נטרול רעלים,הוא אכן מחליש את הקשר הכימי בין רעלים לרקמות וטוב לתהליכי טיהור.
ויותר מזה אני רוצה לשתף אתכם בסיפור קטן,אני אישית בגיל 22 יצא לי לצרוך סם מסויים שכולם שמעו עליו(לוקחים אותו במסיבות),וכמה שנים אחרי כשלקחתי את הניאצין,הרגשתי את ההשפעה של הסם ההוא,ממש הרגשתי ששיירים שנשארו לי בגוף במשך שנים התפרקו הופרדו(החומר כאילו התפרק מהיכן שהוא נקלט,ונכנס למחזור והשפיע עלי שוב,הסם שלקחתי שנים לפני) ונכנסו לי למערכת מחדש,בדרך החוצה..אני אישית מתלהב מסגולות החומר הזה ורציתי לשתפכם.

נערך לאחרונה:
אווו medportal ו to-heal כמה מרגש, יש לך רפרנס להביא לי במקום להפנות אותי לאתרי תרופות סבתא?

• פותח/ת השרשור
ועוד דבר..במינון של 500 מג ליום,הוא עוזר להוריד כולסטרול וגליצרידים בדם,במינון של 2-3 גרם ליום הוא כבר עלול לפגוע בכבד ולהעלות אנזימים(למרות שהוא גם מגן עליו),אני מבין ממה שלמדתי שאדם שצורך אותו עד גרם וחצי ביום והוא בריא ונוטל אותו נכון על בטן מלאה,הנזק לא מתקיים,והרווחיות שלו גדולה ורווחיותו נקשרת בהתאמה לשימוש בסטרואידים.
אגב הכי חשוב..עוזר לייצר טסט אסטרו והורמונים בצורה משמעותית,עוזר לתת פעילות בלוטת התריס,מוריד גליצרידים,מוריד כולסטרול,מפריד רעלים מרקמות(סייקל מכניס "קצת" רעל לגוף)..נשמע כמעט מושלם(חוץ מעניין הכבד שבכל זאת צריך לשים לב ולהיזהר כל מקרה לגופו,בשימוש נכון ולא מוגזם אדם בריא לא יסבול מאנזימים מוגברים)אני חושב שמי שמקפיד על פחות אוראלים או בכלל לא,ודווקא שומר על הכבד ככל האפשר בניקוי ותזונה ובריא וצורך נכון ניאצין,ומשתמש בחומרים,יכול אולי להפיק המון תועלת בעלת משקל גדול מוויטמין זה..זה וויטמין!

ועוד דבר..במינון של 500 מג ליום,הוא עוזר להוריד כולסטרול וגליצרידים בדם,במינון של 2-3 גרם ליום הוא כבר עלול לפגוע בכבד ולהעלות אנזימים(למרות שהוא גם מגן עליו),אני מבין ממה שלמדתי שאדם שצורך אותו עד גרם וחצי ביום והוא בריא ונוטל אותו נכון על בטן מלאה,הנזק לא מתקיים,והרווחיות שלו גדולה ורווחיותו נקשרת בהתאמה לשימוש בסטרואידים.
אגב הכי חשוב..עוזר לייצר טסט אסטרו והורמונים בצורה משמעותית,עוזר לתת פעילות בלוטת התריס,מוריד גליצרידים,מוריד כולסטרול,מפריד רעלים מרקמות(סייקל מכניס "קצת" רעל לגוף)..נשמע כמעט מושלם(חוץ מעניין הכבד שבכל זאת צריך לשים לב ולהיזהר כל מקרה לגופו,בשימוש נכון ולא מוגזם אדם בריא לא יסבול מאנזימים מוגברים)אני חושב שמי שמקפיד על פחות אוראלים או בכלל לא,ודווקא שומר על הכבד ככל האפשר בניקוי ותזונה ובריא וצורך נכון ניאצין,ומשתמש בחומרים,יכול אולי להפיק המון תועלת בעלת משקל גדול מוויטמין זה..זה וויטמין!
נשמע שמכרו לך ספגטי בעטיפה של סטייק פילה מיניון, כל מה שרשמת לא נכון ואם אתה חושב שכן אשמח לראות מחקרים. פה זה לא YNET.

אני אשתדל,למרות שנראה לי שאם תתאמץ תשיג לא פחות ממני אולי אף יותר..
אני אומר שכל מה שרשמת לא קיים במציאות, למה לי להתאמץ לחפש הוכחות למה שאתה רושם? אתה טענת טענה, תוכיח אותה.

• פותח/ת השרשור
נשמע שמכרו לך ספגטי בעטיפה של סטייק פילה מיניון, כל מה שרשמת לא נכון ואם אתה חושב שכן אשמח לראות מחקרים. פה זה לא YNET.
מה לא נכון..הוא מוריד גליצרידים בדם וכולסטרול בוודאות,בעניין הרעלים נתקלתי בזה כתוב בכמה מקומות ונסיון שלי עם הוויטמין נתן לי להרגיש שהוא באמת מבצע פעולה כזו,אתה לא חייב לקנות את זה,או שאתה יכול ללכת לבדוק את זה ולגלות ולהיווכח שיש פה וויטמין בעל יכולת וחשיבות ולהפיק ממנו תועלת אישית,או שאתה יכול לסרב לקבל את הדברים מבלי שבחנת אותם לעומק(מודה שגם לי יש עוד מה לבחון בעניין)זו זכותך.

מה לא נכון..הוא מוריד גליצרידים בדם וכולסטרול בוודאות,בעניין הרעלים נתקלתי בזה כתוב בכמה מקומות ונסיון שלי עם הוויטמין נתן לי להרגיש שהוא באמת מבצע פעולה כזו,אתה לא חייב לקנות את זה,או שאתה יכול ללכת לבדוק את זה ולגלות ולהיווכח שיש פה וויטמין בעל יכולת וחשיבות ולהפיק ממנו תועלת אישית,או שאתה יכול לסרב לקבל את הדברים מבלי שבחנת אותם לעומק(מודה שגם לי יש עוד מה לבחון בעניין)זו זכותך.
אני מכיר את הזכויות שלי, אבל לך אין פה בדיוק זכויות. אם אתה מזהם את הפורום בשטויות, תוכיח את השטויות שלך או שאל תכתוב פה בלבלת. פה זה לא YNET שכל אחד יכול לרשום איזה תגובה שבא לו, זה פורום ייעוץ ואנשים עוד יקחו אותך ברצינות.
נסכם את זה ב: REFERENCE OR GTFO
ד"א פתחת אשכול וענית לעצמך, אתה נוטה לעשות את זה לעיתים קרובות?

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את הזכויות שלי, אבל לך אין פה בדיוק זכויות. אם אתה מזהם את הפורום בשטויות, תוכיח את השטויות שלך או שאל תכתוב פה בלבלת. פה זה לא YNET שכל אחד יכול לרשום איזה תגובה שבא לו, זה פורום ייעוץ ואנשים עוד יקחו אותך ברצינות.
נסכם את זה ב: REFERENCE OR GTFO
ד"א פתחת אשכול וענית לעצמך, אתה נוטה לעשות את זה לעיתים קרובות?
אני אשתדל,הרושם שקיבלתי הוא שיש מה לבחון את הדברים,אתה רוצה רפרנס,אשתדל,בכל אופן הכוונה שלי הייתה טובה,תראה אדון משה,אין ספק שהוויטמין מטפל בגליצרידים כולסטרול וכנראה שאר התכונות שציינתי לגביי הגליצרידים והכולסטרול בשלב זה גם ללא רפרנס אני יכול לטעון זאת,זה טיפול שניתן לטיפול בבעיות כאלו,זה כמו שאני אומר לך שליבר 52 עוזר לניקוי כבד וואלה אין לי רפרנס לתת לך,לא בשלב זה לפחות.

אני אשתדל,הרושם שקיבלתי הוא שיש מה לבחון את הדברים,אתה רוצה רפרנס,אשתדל,בכל אופן הכוונה שלי הייתה טובה,תראה אדון משה,אין ספק שהוויטמין מטפל בגליצרידים כולסטרול וכנראה שאר התכונות שציינתי לגביי הגליצרידים והכולסטרול בשלב זה גם ללא רפרנס אני יכול לטעון זאת,זה טיפול שניתן לטיפול בבעיות כאלו,זה כמו שאני אומר לך שליבר 52 עוזר לניקוי כבד וואלה אין לי רפרנס לתת לך,לא בשלב זה לפחות.
אתה מנסה להשוות תפוחים לתפוזים. אין ספק שניאצין מוריד כולסטרול וטרגליצרידים? אז אם כך, אין לי ספק שהשמש זורחת בצפון.
שוב, אתה יכול לטעון מה שתרצה, זה לא הופך את הדברים שלך לכאלו שהם בלי ספק. וכדי להפוך אותם ללא ספק, אשמח לקבל מחקר.

• פותח/ת השרשור
זה לא נקרא רפרנס ואין אחד כזה בעברית. רפרנס נראה כמו אחד מהאשכולות כאן:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=26
זה מאמר באתר רפואי,שרופא כתב והוא מצטט לך מומחים ומביא לך כמה מחקרים בנושא ובתחתית יש לך עוד לינקים למאמרים תומכים,אם כל המידע הזה שסיפקתי לך שמביא מחקרים שמוכיחים בוודאות שכולסטרול רע יורד בשימוש בניאצין כנ"ל לגביי גליצרידים והעלאת הכול' הטוב.
שחור על גביי לבן אם גם זה לא משכנע אותך,אני כבר לא יודע מה כן ישכנע אותך.

---------- התגובה התווספה ב 09:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:15 ----------

זה לא נקרא רפרנס ואין אחד כזה בעברית. רפרנס נראה כמו אחד מהאשכולות כאן:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=26
http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=1&ContentID=212707
זה טוב..?

לא, אני לא רוצה רופא שקר כולשהו שינתח לי מחקרים. אני רוצה את המחקר ממקור ראשון, אני לא צריך שינתחו לי מחקרים וירשמו לי מסקנות שגויות כי אותו ה"מנתח" לא יודע אנגלית בסיסית של כיתה ו'.
כשרשמתי שאני רוצה מחקר, התכוונתי שאני רוצה מחקר ולא סקירה (ועוד בעברית).
מחקר = לקחו 2 קבוצות אנשים (או יותר) לאחד הביאו ניאצין, לשני פלסבו. אחרי X שבועות, יצא מה שיצא.
סקירה = לקחו רופא ישראלי סוג ב', הביאו לו 5 מחקרים על עכברים והוא רשם סקירה כדי למלא דפים באינטרנט.

מבין את ההבדל?

• פותח/ת השרשור
לא, אני לא רוצה רופא שקר כולשהו שינתח לי מחקרים. אני רוצה את המחקר ממקור ראשון, אני לא צריך שינתחו לי מחקרים וירשמו לי מסקנות שגויות כי אותו ה"מנתח" לא יודע אנגלית בסיסית של כיתה ו'.
כשרשמתי שאני רוצה מחקר, התכוונתי שאני רוצה מחקר ולא סקירה (ועוד בעברית).
מחקר = לקחו 2 קבוצות אנשים (או יותר) לאחד הביאו ניאצין, לשני פלסבו. אחרי X שבועות, יצא מה שיצא.
סקירה = לקחו רופא ישראלי סוג ב', הביאו לו 5 מחקרים על עכברים והוא רשם סקירה כדי למלא דפים באינטרנט.

מבין את ההבדל?
וואי נראה לי קמת מה זה עצבני הבוקר,אולי קצת ניאצין יעזור לך,הוא גם מוריד סטרס(באמת מוריד סטרס ואין לי רפרנס כרגע לזה)מה לגביי הלינק השני באנגלית יש לך שמה מחקר בדיוק כמו שביקשת..

נערך לאחרונה:
וואי נראה לי קמת מה זה עצבני היום,אולי קצת ניאצין יעזור לך הוא גם מוריד סטרס(באמת מוריד סטרס ואין לי רפרנס כרגע לזה)מה לגביי הלינק השני באנגלית יש לך שמה מחקר בדיוק כמו שביקשת..
אני ממש לא עצבני ועדיין לא קמתי, אני הולך בדיוק לישון, אצלי כרגע לילה.
ניאצין גם עוזר לעשות שלום ולטפל בגרעין של איראן?

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא עצבני ועדיין לא קמתי, אני הולך בדיוק לישון, אצלי כרגע לילה.
ניאצין גם עוזר לעשות שלום ולטפל בגרעין של איראן?
חחחח לא יודע צריך לנסות אותו על אחמדיניג'אד לראות,אולי הוא בסטרס ואז בעקיפין גם זה אפשרי..וברצינות עכשיו הלינק האחרון ששלחתי לך לא עומד בקריטריונים שלך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית