הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לדיאנבול, מה ההבדל בין האוראלי והאינגקט?

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך
נראה לי שיש פה אי הבנה אחד גדול, אין לי שום עניין בויכוח בינך לבין EMZ.

אתה אמרת, וזה ציטוט: "מי שלוקח חומרים שיפסיק לזיין את השכל על נזק הכבד כאילו שאר החומרים לא מזיקים לגוף.."

מכיוון שעד הפוסט שלך אני היחידי שדיבר על הרעילות לכבד הנחתי שהתכוונת כתגובה למה שאמרתי.

מדבריך משתמע הבא: כל החומרים מזיקים לגוף באותה מידה.
ולי יש בעיה אם האמרה הזו, כי זה לא נכון!
אתה לא יכול להגיד לי שהמשוואה הבאה נכונה:
ויני'=סוסטנון=די-בול=מסטרון=דקה=כל חומר אנאבולי אחר.
לכל חומר יש רמת רעילות שונה וזה משנה מאוד.
אני לדוג' לא אקח וינסטרול, אפילו עדי באחד הפוסטים טען שהוא לא יקח וינסטרול וגם לא ממליץ עליו.

זה כל מה שרציתי להדגיש ולהבהיר, שזה לא קשור לזיון מוח.
לכל חומר רמת רעילות שונה וחומר בזריקות לרוב רעיל פחות מבכדורים, מה לעשות זו עובדה!
ויש כאלה שזה מהווה שיקול מבחינתם.

נ.ב.
גם DNP הוא לא סטרואיד והוא עדיין מסוכן באלף רמות מסטרואידים , היית לוקח?

נערך לאחרונה:
יש סכנה לאורך זמן בהזרקות רבות באותו האזור? לדוגמא הצתלקות של השריר וירידה בפוטנציאל שלו לפתח כוח בגלל הרבה צלקות וכו'...

לא בדקתי את דבריי ונראה מה המומחים יאמרו בעניין,אבל אחת התופעות המדהימות בסטרואידים היא היכולת של השריר להיבנות ולהירפא במהירות,לא נראה לי שכמה דקירות,אף ללא היכולת המדהימה הזו יגרעו במשהו,אבל זה רק אני 🙄

נראה לי שיש פה אי הבנה אחד גדול, אין לי שום עניין בויכוח בינך לבין EMZ.

אתה אמרת, וזה ציטוט: "מי שלוקח חומרים שיפסיק לזיין את השכל על נזק הכבד כאילו שאר החומרים לא מזיקים לגוף.."

מכיוון שעד הפוסט שלך אני היחידי שדיבר על הרעילות לכבד הנחתי שהתכוונת כתגובה למה שאמרתי.

מדבריך משתמע הבא: כל החומרים מזיקים לגוף באותה מידה.
ולי יש בעיה אם האמרה הזו, כי זה לא נכון!
אתה לא יכול להגיד לי שהמשוואה הבאה נכונה:
ויני'=סוסטנון=די-בול=מסטרון=דקה=כל חומר אנאבולי אחר.
לכל חומר יש רמת רעילות שונה וזה משנה מאוד.
אני לדוג' לא אקח וינסטרול, אפילו עדי באחד הפוסטים טען שהוא לא יקח וינסטרול וגם לא ממליץ עליו.

זה כל מה שרציתי להדגיש ולהבהיר, שזה לא קשור לזיון מוח.
לכל חומר רמת רעילות שונה וחומר בזריקות לרוב רעיל פחות מבכדורים, מה לעשות זו עובדה!
ויש כאלה שזה מהווה שיקול מבחינתם.

נ.ב.
גם DNP הוא לא סטרואיד והוא עדיין מסוכן באלף רמות מסטרואידים , היית לוקח?

אני לא אקח אף אורלי. וויני בזריקות אני לא פוסל. לגבי דיבול נוזלי. עדיין רעיל לכבד (פחות מהגרסא האורלית) חייבים להזריק יום יום מפני שזמן מחצית החיים שלו קצר ואכן תדירות הזריקות שלו יכולה להטריד. וחברים גם אם יש אי הסכמה על נושאים מסויימים או בעיה בהבנת הנכתב בואו ננסה לשמור על תרבות דיון.

אני לא אקח אף אורלי. וויני בזריקות אני לא פוסל. לגבי דיבול נוזלי. עדיין רעיל לכבד (פחות מהגרסא האורלית) חייבים להזריק יום יום מפני שזמן מחצית החיים שלו קצר ואכן תדירות הזריקות שלו יכולה להטריד. וחברים גם אם יש אי הסכמה על נושאים מסויימים או בעיה בהבנת הנכתב בואו ננסה לשמור על תרבות דיון.

מה מידת הרעילות לכבד של טסט בזריקות ביחס לשאר החומרים שקיימים(מצאתי בקושי חצי מילה על כך שהטסט בטוח יחסית לכבד) היה יכול להיות נחמד אם הייתה נמנית רשימה באיזה מאמר קליל על ידי אחד מהאנשים שמבינים פה באמת על סטרואידים בטוחים יותר לשימוש,יש אנשים שזה חשוב להם יותר והיו רוצים להקפיד על כך..

נערך לאחרונה:
כתבתי פוסט דומה פעם ודירגתי והסברתי איך ואילו חומרים גורמים להשבתה וכמה חזקה היא. זה אמנם לא שייך לריעלות אבל עדיין שווה קריאה. טסט אינו רעיל לכבד (בגרסאת הזריקה כמובן) זה קצת קשה לבצע את מה שאתה רוצה כי אף אחד לא בדק את זה קלינית וגם לא יבדוק.

כתבתי פוסט דומה פעם ודירגתי והסברתי איך ואילו חומרים גורמים להשבתה וכמה חזקה היא. זה אמנם לא שייך לריעלות אבל עדיין שווה קריאה. טסט אינו רעיל לכבד (בגרסאת הזריקה כמובן) זה קצת קשה לבצע את מה שאתה רוצה כי אף אחד לא בדק את זה קלינית וגם לא יבדוק.

בהחלט שווה קריאה,איפה הפוסט הזה נמצא כי לא נראה לי שנתקלתי בו ודי עברתי על הכל.

באמת חיפשת?
אני לא יודע איך אתה מחפש אבל פשוט היית מחפש את כל האשכולות שנפתחו ע"י עדי.
זהו נפתרה הבעיה.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24029

תודה.
---------- התגובה התווספה ב 12:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

מי משבית יותר טסט או דקה? שניהם משביתים חזקים ממה שכתוב היה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית