בראודה או טכניון

• פותח/ת השרשור barrr
  • פורסם בתאריך
לא אמרתי את זה! הם אנשים שעשו שינויים ענקים בעולם, אבל זה לא נכון להגיד שרוב השינויים לא נעשים על ידי מדענים, מהנדסים וכו'.

לדוגמא ( בפעם השלישית)
היטלר לא היה רוצח מיליוני יהודים בלי
גז, רכבות, רובים ועוד.

וחיים לאונדרו דה וינצ'י היה גם מהנדס.

אז איך הרומאים רצחו מיליונים והגלו מיליונים?
לאונרדו דה וינצ'י היה מהנדס כמו שפאניק פילוסוף.

איפה פאניק אגב הוא נחסם?

לא משנה זה היה נראה שמחקו כאן כמה עמודים...

"במהלך חייו הועלה לאונרדו דה וינצ'י על נס כמדען, מתמטיקאי, מהנדס, ממציא, אנטומאי, צייר, פסל, אדריכל ומוזיקאי מצטיין"
http://he.wikipedia.org/wiki/לאונרדו_דה_וינצ'י

ברכותי פאניק, תתחיל לחפש מלגות במינכן עם חיים!

הרומאים? תגיד לי אתה, הרי בסוף הם היו צריכים להלחם עם כלי נשק כל-שהוא שאותו המציא אדם כלשהוא, כנראה הממציא לא היה פילוסוף. ראה קאטפולטות ( לדוגמא).

נערך לאחרונה:
"במהלך חייו הועלה לאונרדו דה וינצ'י על נס כמדען, מתמטיקאי, מהנדס, ממציא, אנטומאי, צייר, פסל, אדריכל ומוזיקאי מצטיין"
http://he.wikipedia.org/wiki/לאונרדו_דה_וינצ'י

ברכותי פאניק, תתחיל לחפש מלגות במינכן עם חיים!

הרומאים? תגיד לי אתה, הרי בסוף הם היו צריכים להלחם עם כלי נשק כל-שהוא שאותו המציא אדם כלשהוא, כנראה הממציא לא היה פילוסוף.

ואת כל השורה האחרת של התארים, ששום מדען לא מתהדר בה (כל שכן מהנדס של ימינו) שכחת לציין? לאונרדו דה וינצ'י היה איש אשכולות (polymath, תקרא את הערך באנגלית), לא מהנדס לתואר ראשון בטכניון. לא הייתה בכלל הגדרה של מהנדס בתקופתו.
בנוגע לרומאים אני באמת ממליץ לך לקרוא קצת. אתה תופתע מי נחשב שם למדען ומי לא.
.

"מהנדס הוא אדם העוסק בהנדסה לאחר שהוסמך לכך על ידי מוסד מתאים"

דה וינצ'י עסק בהנדסה אבל הוא לא הוסמך על ידי מוסד מתאים כי לא היה כזה בתקופה שלו.

"מהנדס הוא אדם העוסק בהנדסה לאחר שהוסמך לכך על ידי מוסד מתאים"

דה וינצ'י עסק בהנדסה אבל הוא לא הוסמך על ידי מוסד מתאים כי לא היה כזה בתקופה שלו.

מהנדס הוא אדם העוסק בהנדסה לאחר שהוסמך לכך ע"י מוסד מתאים. זו הגדרה נפלאה פשוט, רק חבל שלא הוגדר כאן מה זה הנדסה.

והמשפט האחרון שלך הוא בכלל מדהים, כי אם לא היה מוסד מתאים, אז בהגדרה שלך אין מהנדסים בעולם ולכן לאונרדו דה וינצ'י לא היה מהנדס.

איפה הסוכריה שלי?

מהנדס הוא אדם העוסק בהנדסה לאחר שהוסמך לכך ע"י מוסד מתאים. זו הגדרה נפלאה פשוט, רק חבל שלא הוגדר כאן מה זה הנדסה.

והמשפט האחרון שלך הוא בכלל מדהים, כי אם לא היה מוסד מתאים, אז בהגדרה שלך אין מהנדסים בעולם ולכן לאונרדו דה וינצ'י לא היה מהנדס.

איפה הסוכריה שלי?

486492_460s.jpg

איפה הסוכריה שלי?

אתה לא רואה טוב?

כתבתי שבתקופה של דה וינצ'י לא היה מוסד מתאים לכך ולכן בתקופתו לא היו מהנדסים לפי ההגדרה הזאת. כיום יש מוסדות שמוסמכים לכך.

וההגדרה היתה של מהנדס ולא של הנדסה.

אז איך הרומאים רצחו מיליונים והגלו מיליונים?
לאונרדו דה וינצ'י היה מהנדס כמו שפאניק פילוסוף.

חס וחלילה אבאלה, למה דיבור נגוע?
אני בנאדם שיצליח בחיים, לא כמו הפילוסופים שבינינו...

הודת כבר כמה פעמים פה שכמה שהוא עושה בחודש לא עשית בשנה האחרונה, ועוד שזה תוך כדי שהוא לומד את מה שהוא אוהב, לא?

אני חושב שאפילו לאור התסכול המיני שנוטף מהחתימה שלך עדיף לך כבר לחזור ל"אתה בתול!".

ויחד עם זאת כל התרבות הרומאית מבוססת על הפילוסופיה היוונית שבלעדיה לא הייתה קמה האימפריה הרומאית ויתר מכך ללא חשיבה פילוסופית לא הייתה התפתחות הנדסית בכלל הרומאים היו ידועים בהיסטוריונים ופילוסופים שלהם כגון קיקרו או לוקריטוס (אטומים מישהו?) שלא לדבר על ההיסטוריונים הרומאים. בכל מקרה זה דיון עקר לטעון שלמדעי הרוח אין מקום וחשיבות זה טיעון מטומטם ואידיוטי מדע והנדסה ושרתים נדבך אחד של החיים והחברה ומדעי הרוח נדבך אחר ודרך אגב הרבה פעמים שניהם נפגשים ביחד. המון פיזיקאים הם גם פילוסופים וההפיך אז לטעון שפילוסופיה זה שטויות. זה שטויות

הודת כבר כמה פעמים פה שכמה שהוא עושה בחודש לא עשית בשנה האחרונה, ועוד שזה תוך כדי שהוא לומד את מה שהוא אוהב, לא?

אני חושב שאפילו לאור התסכול המיני שנוטף מהחתימה שלך עדיף לך כבר לחזור ל"אתה בתול!".

אל תשים לב אליו, הוא קנאי. תכונה מאוד רגילה אצל אנשים עם ציפיות גדולות מעצמם ועם כל כך מעט כישרון להגשים אותן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית