הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי מכס בדואר-הפקידה שכחה לחייב

קיצר בוא נסכם ככה:
אם המכס נידפק - כל הכבוד.
(אגב איך 188 שקל ? הזמנת במחיר של מקורי מאיביי? משקפיים של רייבאן זה בין היותר שכיחות לזיוף שבידיוק כמו המקורי ..דברים כאלה אין מצב שאני קונה באינטרנט הייתי מחכה להנחות שתמיד יש בארץ אבל היי, זה אני.)

אם איכשהו היא נדפקת בסופו של דבר אז סביר להניח שיגידו לה או לשלם או שהיא מפוטרת (לא בידיוק במילים האלה אבל ככה זה) כי ברגע שהמוצר התקבל אצלך זה היא מסרה את זה והייתה צריכה להוציא קבלה ולדאוג לקחת את הכסף.
זה לא איזה שוד או שופליפט שבאמת היא לא אחראית , מה שהיא עשתה זה טעות בסופו של דבר.
יכולים לפטר אותה על בסיס גניבה.

• פותח/ת השרשור
התביעה שלי כנגד אורנג' גרמה לי הפסדים - והיא לא קשורה לעניין הם פיצו אותי על נזקים שנגרמו לי עקב מחיקת מספר גדול של הודעות (בעיות טכניות לטענתם) ממעסיקים פוטנציאליים בזמן שחפשתי עבודה. הגעתי איתם להסדר כשהכל היה גלוי מוקלט ומוסכם. וזה היה 4500 ש"ח.

אתה ביודעין לא שלמת כסף שהיית אמור לשלם. ידעת שאתה צריך לשלם ולא שלמת. וכבר אמרתי לך שהיא זכיינית. וישנה אפשרות (למרות שהיא בלאגניסטית) שהיא תדרוש שתשלם.

אתה העלית את הנושא בפורום לעיניי כולם ואני הבעתי את דעתי - המקרה שלי מול אורנג' לא קשור לגניבה קבלתי מה שהגיע לי ואפילו פחות מהנזק שנגרם לי באותו הזמן.

אין לי בעיה,אני שמח שהעלית את דעתך
אבל אני צריך דעות אמיתיות של אנשים ולא הצטדקויות.ולפי הסיפור הנל עם אורנג לדעתי אתה מצטדק פה
בכל אופן אנחנו טוחנים מים

---------- התגובה התווספה ב 05:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:56 ----------

קיצר בוא נסכם ככה:
אם המכס נידפק - כל הכבוד.
(אגב איך 188 שקל ? הזמנת במחיר של מקורי מאיביי? משקפיים של רייבאן זה בין היותר שכיחות לזיוף שבידיוק כמו המקורי ..דברים כאלה אין מצב שאני קונה באינטרנט הייתי מחכה להנחות שתמיד יש בארץ אבל היי, זה אני.)

אם איכשהו היא נדפקת בסופו של דבר אז סביר להניח שיגידו לה או לשלם או שהיא מפוטרת (לא בידיוק במילים האלה אבל ככה זה) כי ברגע שהמוצר התקבל אצלך זה היא מסרה את זה והייתה צריכה להוציא קבלה ולדאוג לקחת את הכסף.
זה לא איזה שוד או שופליפט שבאמת היא לא אחראית , מה שהיא עשתה זה טעות בסופו של דבר.
יכולים לפטר אותה על בסיס גניבה.
יש לה ותק של 30 שנה בחיים זה לא יהיה פיטורים ולא יחייבו אותה....
הרייבן מקוריות ..אם תרצה להזמין פעם הבאה ממיהו תבדוק פידבקים וכמות מזמינים ואז תוכללדעת

איך אתה יודע שהפקידה היא גם הזכיינית/מפעילה,ולא רק עובדת במקום?
במידה והיא הזכיינית באופן תיאורטי היא אכן תצטרך להשלים את החוסר, אך היא רשאית לנקוט בפעולות.
אך הסר דאגה מליבך יש להם שיטות לאזן את הקופה.

שורה תחתונה אף אחד לא יספוג כלום מלבד המדינה עצמה.

אני יודע כי אני גם מאותו היישוב או לפחות הייתי.

אני לא דואג, משום דבר חוץ. וטעות בידך "לגבי איזון" הקופה. הכסף ייצא מכיסה.

בכל מקרה מה שמדאיג אותי הוא שזה גניבה לכל דבר וציפיתי לתגובות אחרות.

לגבי פותח הפוסט, אם המצפון שלך שקט אז שיהיה לך לבריאות. אין לי שום דבר נגדך.

אני יודע כי אני גם מאותו היישוב או לפחות הייתי.

אני לא דואג, משום דבר חוץ. וטעות בידך "לגבי איזון" הקופה. הכסף ייצא מכיסה.

בכל מקרה מה שמדאיג אותי הוא שזה גניבה לכל דבר וציפיתי לתגובות אחרות.

לגבי פותח הפוסט, אם המצפון שלך שקט אז שיהיה לך לבריאות. אין לי שום דבר נגדך.
אם אתה מכיר את סניף הדואר המדובר אז הצדק איתך.
לגבי איזון קופה ועוד איך יש לה אפשרות ,זה ממש לא בעיה לתת שירות מסויים ולא לגבות עליו אגרה שאמורה ללכת למדינה,זהו איזנת את החוסר.

לגבי עניין הגניבה,אני רואה את זה באותה העין כמוך ללא קשר למי משלם, אני אמנם לא הייתי פועל כך, אך "איש הישר בעיניו יעשה".

---------- התגובה התווספה ב 07:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:25 ----------

בהחלט.

פעם הבאה אל תקבל את החבילה (ואז יחזירו אותה למוכר), ואחרי פרק זמן כלשהו תשלח הודעה למוכר שאתה רוצה לבטל את העסקה כי לא הגיעה החבילה והוא יזכה אותך...

ליאור, עברת לתל אביב?
מה אתה עושה פה?

כן עברתי לתל אביב וברחתי מהחור הדרומי.

עובד במרכז (ולומד עצמאית נשאר בעיקר פרויקט גמר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית