הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אבולוציה של מפתח גוף מקצועי

• פותח/ת השרשור we78
  • פורסם בתאריך

we78

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
54
314
5
<לקחתי את זה מאיזה פורום בחו"ל זה ממש מסקרן>

הנה תמונות של evan centopani מקצוען של IFBB מתחילת דרכו ועד ה PRO CARD.

כתובות פה גם השערות לגבי החומרים שסביר שהשתמש בכל אחת מהתקופות

אפשר לראות שהגנטיקה שלו לא משהו בכלל (הוא השמן)

פה הוא טבעי לגמרה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 14.8 · צפיות: 410
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 311
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 15.2 · צפיות: 363
ליצנוני אתה 🤡.

ספורט - פעילות גופנית, הכרוכה במאמץ פיזי שמטרתה היא השתתפות בתחרות, בבידור עצמי או בהנאה ודרכים אחרות.

מבחינת ההגדרה המקצועית בודיבילדינג עונה על כל הקרטריונים בהגדרה.
אז למה שאתה תקבע אחרת?

נעזוב לרגע בצד את השימוש המסיבי בחומרים, בודיבילדרים עושים שמיניות באוויר בכדי להגיע לגוף שהם מגיעים אליו, הם כמו כל ספורטאי אחר שמשתמש בכלים שעומדים לרשותו להשגת המטרה.
אם כל מי שהיה משתמש בחומרים היה פותר את הבעיות שלו כליל בנושא פיתוח הגוף, אזי כולם היו זוכים ולכן זה לא היה ספורט תחרותי, לא?!

אתה לא חושב שאתה קצת מתנשא ומזלזל?

Sport is all forms of physical activity which, through casual or organised participation, aim to use, maintain or improve physical fitness and provide entertainment to participants.

זאת הגדרה יותר נכונה ותחתיה הרמת משקולות זה ספורט, פיתוח הגוף זאת התוצאה.

בקשר למה שפותח הדיון כתב זה אכן לא נכון שסטרואידים מככבים רק בפיתוח גוף, פשוט בBB ניתן לראות את התוצאה ישירות(אם מסתכלים על אצן אי אפשר לראות עליו שהוא מהיר) ולכן נוצר החשיבה הזאת כנראה.

Sport is all forms of physical activity which, through casual or organised participation, aim to use, maintain or improve physical fitness and provide entertainment to participants.

זאת הגדרה יותר נכונה ותחתיה הרמת משקולות זה ספורט, פיתוח הגוף זאת התוצאה.

בקשר למה שפותח הדיון כתב זה אכן לא נכון שסטרואידים מככבים רק בפיתוח גוף, פשוט בBB ניתן לראות את התוצאה ישירות(אם מסתכלים על אצן אי אפשר לראות עליו שהוא מהיר) ולכן נוצר החשיבה הזאת כנראה.

אני די בטוח שאתה טועה.
הרמת משקולות זו אחת מן הפעולות הנדרשות להשגת המטרה בספורט הכללי שנקרא פיתוח הגוף כמו שכדרור וקליעה לסל אלו חלק מן הפעולות בספורט שנקרא כדורסל.
הספורט הוא פיתוח הגוף הפעולות זה משהו אחר.

קרא שוב את ההגדרה טוב טוב.

אני די בטוח שאתה טועה.
הרמת משקולות זו אחת מן הפעולות הנדרשות להשגת המטרה בספורט הכללי שנקרא פיתוח הגוף כמו שכדרור וקליעה לסל אלו חלק מן הפעולות בספורט שנקרא כדורסל.
הספורט הוא פיתוח הגוף הפעולות זה משהו אחר.

קרא שוב את ההגדרה טוב טוב.

בתרגום ישיר נאמר שספורט הוא הוא כל פעילות גופנית שנועדה לספק בידור או שמשתמש בכושר גופני או שנועדה לשפר או לשמור עליה.

לשם פיתוח הגוף מבצעים ספורט שהוא הרמת המשקולות, אם בתחרות BB היו בודקים את צורת האימון של מפתחי הגוף זה היה ספורט אך בתחרות בודקים אדם לפי המראה הגופני שלו נטו(אני לא מזכיר כרגע דברים כמו פיטנס נשים למשל שהן מבצעות גלגלונים ושפגטים וכו')

אם BB היה ספורט אז גם דוגמניות מקצועיות ומלכות יופי צריכות להיקרא ספורטאיות, ואני רק רוצה להדגיש בפניך שאני לא מזלזל במפתחי גוף.

נ.ב.
כרגע אני מדבר ל ספורט כמו ריצה, פוטובול וכו' ולא על דברים כמו שחמט או קליעה למטרה.

בתרגום ישיר נאמר שספורט הוא הוא כל פעילות גופנית שנועדה לספק בידור או שמשתמש בכושר גופני או שנועדה לשפר או לשמור עליה.

לשם פיתוח הגוף מבצעים ספורט שהוא הרמת המשקולות, אם בתחרות BB היו בודקים את צורת האימון של מפתחי הגוף זה היה ספורט אך בתחרות בודקים אדם לפי המראה הגופני שלו נטו(אני לא מזכיר כרגע דברים כמו פיטנס נשים למשל שהן מבצעות גלגלונים ושפגטים וכו')

אם BB היה ספורט אז גם דוגמניות מקצועיות ומלכות יופי צריכות להיקרא ספורטאיות, ואני רק רוצה להדגיש בפניך שאני לא מזלזל במפתחי גוף.

נ.ב.
כרגע אני מדבר ל ספורט כמו ריצה, פוטובול וכו' ולא על דברים כמו שחמט או קליעה למטרה.

לא מדוייק.
ספורט הוא כל סוג של פעילות פיזית אשר דרך מקרה או דרך השתתפות מאורגנת מטרתו להשתמש,לשמור או לשפר יכולות פיזיות ולספק בידור והנאה למשתתפים.

בודיבילדינג הוא קטגוריית הספורט מאחר והוא עונה להגדרה, כאשר בתוך קטגוריית הספורט הזו ישנה הפעילות הפיזית, בניגוד לתחרות מלכת יופי וכו'.

כדורסל,גולף,כדוררגל ועוד דברים שמתחרזים עם כדור כולם קטגוריות ספורטיביות אשר מכילים בתוכם מערכת חוקים ופעילויות פיזיות להשגת המטרה.

נערך לאחרונה:
בתחרות מלכת היופי וכו' ישנן נשים המבצעות ספורט כדי להיראות טוב אז עם כך זו אינה פעילות פיזית לשם השגת מטרה?

בתחרות BB המתחרים אינם מבצעים פעילות ספורטיבית על מנת לבדר את עצמם ומראה גופני אינו יכולת פיזית.

במשחקי הכדור הם מבצעים בזמן התחרות ריצה, קפיצה וכו' כדי למלא את המטרה, בתחרות BB דבר זה אינו קיים.

בתחרות מלכת היופי וכו' ישנן נשים המבצעות ספורט כדי להיראות טוב אז עם(אם) כך זו אינה פעילות פיזית לשם השגת מטרה? לא. ממש ממש לא.
האם כל אישה שמתחרה חייבת לבצע פעילות פיזית להשגת המטרה? לא. האם בBB? כן ועוד איך.

בתחרות BB המתחרים אינם מבצעים פעילות ספורטיבית על מנת לבדר את עצמם(מי אמר שהם צריכים לבדר את עצמם?) ומראה גופני אינו יכולת פיזית. ועוד איך שכן,על מה התחרות מושתת אם לא על הפעילות הספורטיבית שמביאה עמה את התוצאות, ומה עם כל הפמפומים לפני העלייה לבמה ומה לגבי הפואזינג זו גם פעילות פיזית די נכבדת, חוץ מזה אתה מתעסק בסמנטיקה.

במשחקי הכדור הם מבצעים בזמן התחרות ריצה, קפיצה וכו' כדי למלא את המטרה, בתחרות BB
דבר זה אינו קיים. ואיפה בהגדרה רשום שהפעילות הפיזית צריכה להתבצע בזמן התחרות עצמה?

ולקינוח כמה מילים מהערך BB בויקיפדיה:
1990, wrestling promoter Vince McMahon announced he was forming a new bodybuilding organization, the World Bodybuilding Federation (WBF). McMahon wanted to bring WWF-style showmanship and bigger prize money to the sport of bodybuilding. A number of IFBB stars were recruited but the roster was never very large, with the same athletes competing; the most notable winner and first WBF champion was Gary Strydom. McMahon formally dissolved the WBF in July 1992. Reasons for this probably included lack of income from the pay-per-view broadcasts of the WBF contests, slow sales of the WBF's magazine Bodybuilding Lifestyles (which later became WBF Magazine), and the expense of paying multiple 6-figure contracts as well as producing two TV shows and a monthly magazine

שים לב שהדגשתי לך באדום את ההגדרה של BB.

האם מיצינו את הויכוח לדעתך?

נערך לאחרונה:
אחי אני ספורטאי מקצועי, צייר
זה שאני מציג את הציור זה לא אומר שאני לא עבדתי קשה לצייר את הציור

להעמיד את הסטנד ולסדר את הציור ולהסביר עליו זה גם פעילות פיזית

BB זו הגדרה בעייתית לספורט, שחמט זה יותר ספורט לדעתי מBB

לא ברור לי למה אנשים נוטים להמעיט ערך ב-BB כספורט.
באופן לוגי BB הוא ספורט כמו כל ספורט אחר לאותו עניין.

aim to use,maintain or and provide entertainment to participants.

כאן מצויין שצריך לספק הנאה הנאה לעצמם(למשתתפים)

ופה נאמר שיש להשתמש בכושר הגופני

אבל אתה צודק אין לנו מה להתווכח יותר, זה כמו לעשות וויכוח דת בסופו של דבר מה שכל אחד מאיתנו מאמין בו יהיה נכון לא משנה מה. 😃

aim to use,maintain or and provide entertainment to participants.

כאן מצויין שצריך לספק הנאה הנאה לעצמם(למשתתפים)

ופה נאמר שיש להשתמש בכושר הגופני

אבל אתה צודק אין לנו מה להתווכח יותר, זה כמו לעשות וויכוח דת בסופו של דבר מה שכל אחד מאיתנו מאמין בו יהיה נכון לא משנה מה. 😃

תשמע ידידי, אני אומר את זה באמת בלי כוונה לפגוע.
אתה מטה את המילים ומפרש אותם כרצונך.

רשום שחור על גבי לבן:
להשמש,לשמור ו/או לספק בידור למשתתפים.
לא רשומים תנאים למתי צריך הספורט להיות בשימוש,אלא רק שהוא צריך להתקיים כחלק אינטגרלי ובגלל זה רשום ו/או כדי לא לחייב תזמון השימוש בספורט.
משתתפים זה לא רק הפעילים בספורט אלא גם הפסיביים כלומר הצופים בספורט מן הסתם.

ובניגוד לדת, יש הגדרה ברורה שהצגתי לך מויקיפדיה שענף הBB מוגדר כספורט.
הוא רשום כענף ספורט לכל דבר, מה הבעיה?

אני לא מדבר כרגע על השקפת העולם שלך, אני מדבר בתכל'ס BB זה ספורט הוא מוגדר כאחד, מוכר כאחד ולכן הוא ספורט.
לא אני ולא אתה ולא אף אחד פה בפורום יכולים (לצערכם או לא) לקבוע אחרת!

מבחינה אישית, אם בא לך אל תחשיב את זה כספורט, אבל מבחינה מקצועית,דה-פקטו זה ספורט.

תודה לכולם.

נערך לאחרונה:
ההגדרות האלו משונות. אפשר להגדיר ספורט חדש - אישה שמצליחה לשכב עם הכי הרבה גברים פר יחידת זמן.

ההגדרות האלו משונות. אפשר להגדיר ספורט חדש - אישה שמצליחה לשכב עם הכי הרבה גברים פר יחידת זמן.

אכן ההגדרה של ספורט היא בעייתית וכל אחד תופס זאת אחרת. אם מסתכלים על ההגדרה בצורה הכי שיטחית שניתן, אז אפשר לומר שגם אוננות או מה שציינת למעלה^ זה ספורט- אבל בחייאת, תיהיה רציני ותפעיל קצת את הראש.
כך או כך זה עניין של תפיסה ולטעמי BB זה כן ספורט. למה?-כי הוא תחרותי, יש בו פעילות גופנית, יש טכניקה (באימונים ובפאוזינג) והוא מהנה את המשתתפים. בנוסף, אם הייתי BB מקצועי יכול להיות שהייתי מתבטא אחרת, כי ממה שהבנתי-לעבור חיטוב לקראת תחרות זה לא בדיוק 'קל' ובמהלכו של חיטוב כזה אתה מגיע לנקודות ותובנות שגורמות לך להסתכל על התחום אחרת.
בקיצור-לדעתי אין לאף אחד זכות לזלזל בBB מקצועיים ובהישגים שלהם, ולא לצעוק כל הזמן "חומרים! חומרים!".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית