הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אבולוציה של מפתח גוף מקצועי

• פותח/ת השרשור we78
  • פורסם בתאריך

we78

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
54
314
5
<לקחתי את זה מאיזה פורום בחו"ל זה ממש מסקרן>

הנה תמונות של evan centopani מקצוען של IFBB מתחילת דרכו ועד ה PRO CARD.

כתובות פה גם השערות לגבי החומרים שסביר שהשתמש בכל אחת מהתקופות

אפשר לראות שהגנטיקה שלו לא משהו בכלל (הוא השמן)

פה הוא טבעי לגמרה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 14.8 · צפיות: 410
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 311
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 15.2 · צפיות: 363
נו, גם בסקס יש פעילות גופנית, טכניקה, מהנה את המשתתפים ויש פוזינג.
ואני בכלל לא בא לפסול או לקבל את ה-BB כספורט. רק טענתי שההגדרה הזו משונה.

ואתה גם צודק, אבל משונה ככל שתהיה, היא קיבלה הכרה מגופים רשמיים ולכן מהווה ספורט.
אמנם כנראה ולא תראה BB באולימפיאדה בזמן הקרוב,אבל עדיין...

אגב, מי אמר שסקס זה לא ספורט?

למען האמת הוא לא מוגדר כספורט רשמי, אנשים שאומרים "ספורט הבודיבילדינג" הם אותם אנשים כמוך שחושבים שזה אכן ספורט.
שבנוסף לכך שנינו מתבססים על תיאורים במויקיפדיה, שנכתבת על ידי אנשים רגילים בלי "הכשרה"(ואני משתשמש במילה הזאת בהיעדר מילה אחרת) ולכן היא אינה מקור מוסמך למידע.

מה אתה אומר?!
BB בהחלט מוגדר כספורט רשמי וזה לא קשור בכלל לויקיפדיה.

ואם אתה לא מאמין לי תריץ חיפוש בגלוגל BODYBULIDING OFFICIAL SPORT?
ותמצא את התשובה לבד.

בקיצור זה נהיה ויכוח עקר,אתה מנסה להמשיך לדחוף בכוח את עמדתך שזהו לא ספורט רשמי כשאני ממשיך להוכיח לך כי זהו ספורט רשמי.
יש לו מערכת חוקים ברורה,שופטים שעברו הכשרה, וארגונים שקיבלו הכרה בינלאומית ומייצגים את הספורט (כגון IFBB) למה אתה מתעקש לא להכיר בו כספורט רשמי?

אנשים שאומרים שהוא לא "ספורט רשמי" הם אנשים שפשוט לא מבינים.

נערך לאחרונה:
זה ספורט בכל דבר ועיניין. גם כדורגל כדורסל גולף טניס פוטבול מטרתם לספק בידור למשתתפים ולצופים אז צאו מהסרט אנשים. ב BB אופי הספורט הוא בהכנה לתחרויות לא בתחרות עצמה כמו בענפים אחרים כמו ספורט כדור קבוצתי או לא שבו המשחק הוא נקודת השיא בספורט. למרות שאני רוצה לראות פה את כל אלה שטוענים ש BB זה לא ספורט עומדים על הבמה ועושים פוזינג. נראה אותם אחרי זה אומרים שזה לא ספורט זה אחד הדברים הקשים שיש.

זה ספורט בכל דבר ועיניין. גם כדורגל כדורסל גולף טניס פוטבול מטרתם לספק בידור למשתתפים ולצופים אז צאו מהסרט אנשים. ב BB אופי הספורט הוא בהכנה לתחרויות לא בתחרות עצמה כמו בענפים אחרים כמו ספורט כדור קבוצתי או לא שבו המשחק הוא נקודת השיא בספורט. למרות שאני רוצה לראות פה את כל אלה שטוענים ש BB זה לא ספורט עומדים על הבמה ועושים פוזינג. נראה אותם אחרי זה אומרים שזה לא ספורט זה אחד הדברים הקשים שיש.

מסכים עם כל מילה. סתם מתעניין: התחרת פעם? אם כן יש תמונות? מעניין אותי לראות מישהו כמוך שהשתמש בהרבה חומרים. (ועשה את זה נכון).

מסכים עם כל מילה. סתם מתעניין: התחרת פעם? אם כן יש תמונות? מעניין אותי לראות מישהו כמוך שהשתמש בהרבה חומרים. (ועשה את זה נכון).
חחח מה גורם לך לחשוב שאני משתמש בהרבה חומרים? לגבי תחרות חשבתי על זה כרגע אני לא יכול להפנות לזה את תשומת הלב שהייתי רוצה. כרגע זאת לא אופציה.

דיי זה ידוע שכל מי שהניק שלו אדום הוא משתמש בהמון חומרים

משתמשי כבוד = דילרים

וההירכיה ממשיכה, ככה העסק עובד 😃
חחח...העובדות שלך לא מדוייקות. אני מנהל את הפורום כי לדעת בעל האתר אני יודע על מה אני מדבר. ותרמתי מזמני בכתיבת מאמרים ושיתוף מידע אם שאר חברי הפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית