הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון (מתכון להתחרות)

hardtom

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-23
65
0
שלום,
אני מתאמן כבר ב6 שנים ברציפות מינוס-פלוס
גובה 1.77
משקל 97
א.ש 16 בערך

אני רוצה להתחרות כנראה במאי
סה'כ יש לי נתונים מאוד טובים ממה שאמרו לי,לאדם שלא לוקח כלום.

יש לי מספר שאלות

אני רוצה לעשות סייקל ראשון (שיכלול גם מסה ואז חיטוב)
זה אפשרי?

להרכיב סייקל לתחרות שמתחיל במסה ונגמר בסייקל חיטוב- בסייקל ראשון?

איזה מנקים ומינונים לוקחים?

אני שואל כי אין לי אמונה בדילרים בחוץ שטוענים שלא כדי לקחת מנקים בזמן סייקל
ולא בסייקל ראשון! תאמינו או לא הם טוענים שסייקל ראשון זה מגוכך ולא חייב מנקים,בגלל המינונים הנמוכים שלא פוגעים בגוף.(עלק!!@)
לכן אני בא ושואל אתכם,

אני שואל כדי שאדע מה לדרוש בחוץ,תודה!
😃

נערך לאחרונה:
מה שאני הולך להגיד פה זאת דעתי האישית בלבד היא מבוססת על השארות בלבד.
נתונים
1.77
97קג
16% שומן
אתה מתכוון להתחרות במאי זאת אומרת שיש לך סך הכל (וזאת בהנחה שאתה נכנס לסייקל מחר) שבעה חודשים מזה נוריד שלושה חודשים דיאטה זאת אומרת שיש לך 4 חודשים למסה. נניח שאתה מתחיל סייקל מחר שלושה חודשים מסה חודש גשר ואז שלושה חודשים דיאטה עד לתחרות.
אני מערך שאת המסה אתה תסיים פלוס מינוס על מממ 105-107 קילו בסביבות 19% שומן. מהנקודה הזאת להגיע בשייפ טוב על הבמה אני מניח שאתה תעלה בסביבות 85 במקרה הטוב. על הגובה שלך זאת לא חבילה שיכולה לגרום נזק רציני על הבמה. עכשיו על מנת שתגיע למשקלים האלה הסייקל יצטרך להיות יותר מ 500מג בשבוע וזה לא נגמר רק בטסט. לדעתי תוותר על התחרות השנה קח שנה שנתיים תעשה את זה כמו שצריך תתחיל לאט תתקדם תוסיף מסה רצינית ושתהיה בנקודת פתיחה טובה יותר תוכלה לעלות על הבמה.
בנקודת פתיחה הנוכחית שלך מממ אתה תצטרך להשקיע הרבה כסף להזריק ולבלוע הרבה תרופות וגם אז התוצאה שתגיע אליה לא תהיה מספיקה כדי לקחת את התחרות.
לעניות דעתי אל תתחרה השנה לך על שנה הבאה או שנתיים.

שיהיה לך בהצלחה אחי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי...
תודה רבה! עזרת לי

בגדול אני רוצה להתחיל בערך את הסייקל בינואר (אז עוד יותר המצב לא לטובתי...)
השאלה אם אתחיל סייקל רגיל למתחילים לא למטרת תחרות
אז יש סייקל כזה?

טסט 500 מג' פעמיים בשבוע
3 כדורים של דיבול מחולקים ביום
זה בסדר?

כמה זמן זה סייקל כזה? ואלו מנקים אצטרך אחר-כך?
שואל כי שוב לא בטוח באנשים בחוץ

תראה. הכיוון שלך הוא בסדר. אבל לפני שתחשוב בכלל על להרכיב את הסייקל אני מציע לך לקרוא פה את הנעוצים. לקרוא מאמרים בפורטל על PCT וחומרים. אני אנסה לרכז מספר פוסטים שכתבתי בנושא ולנעוץ אותם.
תקרא כמה שיותר. ותשאל שאלות פה בפורום. תלמד מה PCT מה HCG למה לוקחים כלומיד וטמוקסיפן מה זה אנטי אסטרוגנים. תחכים!. ואז אפשר יהיה לייעץ לך מה לעשות. להגיד לך מה לעשות ואתה תעשה כמו תוכי בלי בכלל לדעת מה אתה עושה זה מתכון לאסון. דבר אחד עשית טוב זה לשאול שאלות לפני ולא לעשות ואז לשאול כמו הרבה מהאנשים.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה ! אתה נותן תשובות ענייניות ומספקות
אשמח אם באמת יהיה פסוט מרוכז לזה.

שוב תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית