הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות לאחר סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור elit10
  • פורסם בתאריך

elit10

משתמש מתחיל
33
5
נק' מוניטין:
12
33
5
שלום לכולם אני בן 20 ב1 ליולי של השנה התחלתי סייקל סטרואידים שכלל:
40 מ"ג דיאנבול
250 מ"ג סוסטנון רפואי של אורגנון X2 בשבוע
200 מ"ג דקה רפואי של אורגנון זריקה אחת בשבוע
לאחר 5 שבועות הפסקתי בפתאומיות בגלל כל מיני בעיות אישיות בחיים ולא עשיתי שום PCT ולא לקחתי שום דבר להתאוששות
לפני כ חודש הרגשתי ירידה באנרגיה ותחושה של דיכאון עשיתי בדיקות דם כדי לבדוק וכללתי גם בדיקות של טסט
יצא לי בבדיקות
TEST TOTAL:8.5
אחרי לילה ללא שינה ואחרי קיום יחסי מין ושתיית אלכוהול.
הרופאה שלחה אותי לבדיקות יותר מעמיקות כשבועיים אחרי זה ומה שיצא:
TEST TOTAL 4.5
prolactine 539
lh 0.8
fsh 0.2
וזה לאחר שבועיים שישנתי טוב אכלתי טוב ולילה לפני הבדיקה היה ללא אירועים מיוחדים
יום שישי יהיה בדיוק 90 יום מהזריקות האחרונות והשאלה שלי למה אני בבעיה לאחר 90 יום וכמה זמן עוד יקח לי להתאושש,מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך ואולי זה בכלל לא קשור לשימוש בסטרואידים
כי לפי הבדיקות שבצעתי בגיל 18 היה לי גם רמה גבוה של פרולקטין(459) וגם החלה ירידה של טסטסטרון מ26 בגיל 18 ועד גיל 20 עד לפני שהתחלתי את הסייקל זה ירד ל18

תודה מראש לעונים

• פותח/ת השרשור
כן...היא אמרה שבעיקרון אחרי כל כך הרבה זמן הגוף כבר היה צריך להתאושש ולחזור לרמות תקינות של טסטסטרון אבל היא אמרה שהיא שהיא לא מכירה ולא יודעת מה זה נונדרלון,היא חושבת שהבעיה אולי לא קשורה לשימוש שלי בסטרואידים אבל היא לא יכולה לשלול את זה בוודאות בגלל שהיא לא יודעת מה זה נונדרלון בנתיים היא שלחה אותי לMRI והיא בנתיים תעשה שיעורי בית ותחקור לעומק על הנונדרלון

כן...היא אמרה שבעיקרון אחרי כל כך הרבה זמן הגוף כבר היה צריך להתאושש ולחזור לרמות תקינות של טסטסטרון אבל היא אמרה שהיא שהיא לא מכירה ולא יודעת מה זה נונדרלון,היא חושבת שהבעיה אולי לא קשורה לשימוש שלי בסטרואידים אבל היא לא יכולה לשלול את זה בוודאות בגלל שהיא לא יודעת מה זה נונדרלון בנתיים היא שלחה אותי לMRI והיא בנתיים תעשה שיעורי בית ותחקור לעומק על הנונדרלון

ראה מה עניתי לך כמה פוסטים לפני,זה כנראה מה שהיא חושבת ולכן הבדיקה.

רציתי רק להוסיף גם שרמות פרולאקטין גבוהות עלולות להצביע על אדנומה בבלוטת יותרת המח, ובמידה והיא אכן גדולה באופן חריג (נדיר-מעל 0.4 אינץ'/1ס"מ) היא עלולה ללחוץ על עצב הראייה לדוג' ובכך לגרום להפרעות בראייה,במיוחד בראיה המרחבית כתיאורך וגם את עלול להרגיש כאבי ראש רבים.

הובא בתור מידע בלבד.

לדעתי זה שילוב של מספר גורמים. לך תדע אולי היה לך מצב פרה קליני והשימוש בחומרים רק זירז את ההתפתחות. יכול להיות שבגלל שיש לך רמות פרולקטין גבוהות אז לוקח לך יותר זמן להתאושש. תוסיף לזה שאתה צעיר והמערכת ההורמנלית שלך עדיין לא בשלה. עזוב אותך מהכל גבר לך תעשה את הבדיקות שלך תקבל טיפול כמו שצריך ותהיה בריא.

אני אשמח עם תוכל לעדכן פה בממצאים אם זה בסדר מבחינתך. תהיה בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית