הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח בSS

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
במשך כמה שבועות הייתי בחתירה , החלטתי לעבור למתח במקום החתירה . הגעתי דרך אגב למשקל של 73 ק"ג 3X5 בחתירה, ואני רוצה במשך ה-6-7 שבועות הבאים שנותרו לי בSS לשים דגש על הגב באמצעות המתח.
אני עברתי הרבה מאמרים ברשת והדעה היא לכאן ולכאן בקשר למתח בSS , עדיין לא הבנתי.

אני אישית מסוגל לבצע מתח בסופינציה 3X10-12 . כי הרבה זמן לא התאמנתי על מתח אז , איך אני משלב באימון B הבא שלי (ביום ראשון הזה) את המתח ?
להוסיף משקל אחרי אימון ראשון במתח כבר? או לחכות טיפה , אני ממש רוצה לעבוד הרחב גבי שלי למרות שהוא די טוב אבל אני ממש רוצה עוד . מה השילוב האופטימלי במתח עם SS ?;susss

אם אתה מבצע מתח לחזרות נקיות ומלאות לשלוש סטים כפול 12 חזרות אתה יכול להתחיל להוסיף כל אימון 1.25 קילו על החגורה

• פותח/ת השרשור
אוקי , אני חושב שאני מסוגל להעלות כל אימון כי בעבר כבר הוספתי והגעתי לתוספת של 10 ק"ג ל3 סטים אבל יותר מ5 חזרות .

דרך אגב, כשאני מתחיל להעלות משקל על חגורה במתח , יהיו 3 סטים , אבל כמה חזרות ? 5 ?

אני בהתחלה עשיתי 6 חזרות בהתחלה אבל אחר כך שזה היה קשה עשיתי חמש חזרות אבל תחשוב שזה לא עלייה רק של 1.25 אלא גם במשקל הגוף שאתה מעלה כל יום

• פותח/ת השרשור
נכון , אני מאמין שבאיזה שלב כדי לא להתקע אני אעבור ל5 חזרות . איך אני מתחמם למתח ? וכמה תוספת משקל במתח ל3X5 נחשב למשקל יחסית כבד (לאדם השוקל 80-83 ק"ג ) ?

• פותח/ת השרשור
חח סבבה גבר תודה עזרת לי , אבל שאלה קטנה אחרונה , איך אתה מתחמם למתח ?

לא הייתי מתחמם משהו מיוחד הייתי עושה סט של 2 סטים של 6 בלי כלום עליי אחר כך מוסיף איזה 5 עליי ואז עוד 2.5 שני הסטים לחמש וזהו מתחיל סט עבודה

• פותח/ת השרשור
טוב אני מאמין שכרגע אין לי כוח כך איך להתחמם כי רק באימון השני עם המתח אני מתחיל להוסיף משקל .
באימונים הראשונים אני חושב ש2 סטים של 6 על משקל גוף יהיו בסדר לחימום .
תודה אחי עזרת !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית