הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחממות גלובאלית

איך אתה יודע? היית שם??
Checkmate!

או זה פשוט! נגדיר אפסילון>0 ושנה>0 כך שקיימת שנה0>שנה כך ש.... אתה יודע את ההמשך...

So does with your mama!

זה לא תלוי באדם, שכבת האוזון תלויה באוויר!

U mad science???

🤩

נדפק לי השכל :(
זה בתקופה של הדינוזאווורים ושל הסינים שעברו לאפריקה נכון?

זה מחזוריות יש שמש ומלא CO2 ואז הצמחים עם הרבה שמש וCO2 הופכים הכל לחמצן ואז בני אדם יוצרים מלא CO2 וזה חוזר חזרה ככה

אני עושה על זה את עבודת החקר שלי לבגרות בביולוגיה על הנושא

התחממות גלובלית זאת תופעה שתמיד הייתה. ואחרי זה הייתה התקררות אז נכון שגם פעם היה חם...
אבל הנה הנתון שעליו כל המרצים מדברים בכמה עשרות שנים האחרונות, משהו השתנה ואין מה שיקרר בחזרה את העולם כמו שהיה פעם, שזה במיוחד יערות הגשם שנכחדים אז לפי השערות מומחים אנחנו נרגיש התחממות מתמדת של 0.1 מעלות צלזיוס לשנה שזה מעלה צלזיוס אחת ב10 שנים.
(כמובן שהפעם עם לא יפסיקו את כריתת העצים ביערות הגשם לא תיהיה התקררות חוזרת וכדור הארץ ימשיך להתחמם).
עם זה באמת מעניין מישהו לדעת כצאת יותר במפורט שישאל מה שהוא רוצה בהודעה פרטית

השערות של מומחים שהתקציב שלהם תלוי בכך שהם דבקים בהשערות האלו זה מאוד משכנע.

תאמין או לא זאת בחירה שלך, אני אישית מאמין לאנשי מקצוע בעלי תארים וחסרי סיבה לשקר.

ואני צריך גם להוסיף שאלו לא לגמרי השערות אלה השערות שמבוססות על נתונים קיימים.

יש גם אנשי מקצוע בעלי תארים שאומרים אחרת
אז למי תאמין?

אין למדען שום סיבה לשקר חוץ ממימון, יוקרה ועבודה. או במילים אחרות, יש לו סיבה טובה מאוד לשקר.

מדענים לא משקרים!
הם מכופפים את האמת כך שתתאים את צריכהם המחקריים והם באמת מאמינים במחקרים שלהם.

לפי דעתי קיים משהו בסגנון הזה..
הגיוני שאנחנו מזהמים כ"כ את הסביבה בכ"כ הרבה דרכים ולא קורה שום דבר?
ומה עם החור באוזון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית