הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימין קורא לאוניברסיטת ת"א להתפנות: "אתם בשטח כבוש"

לא נראה לי שהם מבינים מה "כיבוש" אומר...
הכיבוש הוא השלטון הצבאי ביו"ש

כן, זה בדיוק ההבדל בין שטח כבוש ומסופח (שהיה גם בשטחי המנדט) שדיברנו עליו בנוגע לגדה ולרצועה, ובעיקר בנוגע למעמד התושבים בו (אגב, כשההגנה נכנסה לשייח מוניס הוא היה ריק מאדם).

כן, זה בדיוק ההבדל בין שטח כבוש ומסופח (שהיה גם בשטחי המנדט) שדיברנו עליו בנוגע לגדה ולרצועה, ובעיקר בנוגע למעמד התושבים בו (אגב, כשההגנה נכנסה לשייח מוניס הוא היה ריק מאדם).

למי איכפת שההגנה נכנסה הוא היה ריק מאדם ? הם ברחו לא בגלל הדינוזאורים אתה יודע

חבל שאני לא עובר בשער הזה אף פעם ובמיוחד לא ביום שהם היו שם.

יותר בקטע של להשתין על החולצה ומי שלובש אותה, לשרוף אותה/ם, לגלח להם את הזקן/זלופות, לעשות קקי בכיפה, לקרוע שלטים ואם יעצבנו אז לעשות איזה בליץ לגמור להם את העונה.

יותר בקטע של להשתין על החולצה ומי שלובש אותה, לשרוף אותה/ם, לגלח להם את הזקן/זלופות, לעשות קקי בכיפה, לקרוע שלטים ואם יעצבנו אז לעשות איזה בליץ לגמור להם את העונה.

שמע אומנם עשית SS וטקסס אבל אני מהמר עליהם במכות
קקקקקק

אל תזלזל בדוסים, דווקא הם נכנסים לרייג' טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רייג' זה לכוסיות.
ונראה לי שכולם פה שמאלנים.

איזה אוניברסיטה לא?
חיפה וירושלים גם לא בדיוק נייטרלים...

ברור שבאוניברסיטאות יהיו הרבה שמאלנים למה אתה מצפה אנשים משכילים בעלי דעה שמבוססת על ידע והבנה של המצב הקיים ויש הבדל גדול בין אוניברסיטת ת"א לבין ההתנחלויות

גדול על הדוסים האלו לעסוק בפתרונות ריאלים, שיחזרו לנחשים המדברים שלהם.

למי איכפת שההגנה נכנסה הוא היה ריק מאדם ? הם ברחו לא בגלל הדינוזאורים אתה יודע

זה די פשוט לא? אם כבר כבשת, כבשת שטח ולא את האנשים שישבו שם (שאגב, קיבלו תעודות זהות כחולות כשחלקם חזרו לסביבה והשתכנו ביפו). לא עשית להם טנספר, נכנסת לעיר רפאים.
אבל בוא נשאל בכלל ממי בדיוק כבשת את השטח אם הוא היה חלק מהמנדט, מהבריטים? אין בדיוק ממי לכבוש שטח ריק מאדם, אתה יודע.
הרטוריקה של המתנחלים אולי משכנעת, אבל רק אם מעדיפים לא לחשוב.

ברור שבאוניברסיטאות יהיו הרבה שמאלנים למה אתה מצפה אנשים משכילים בעלי דעה שמבוססת על ידע והבנה של המצב הקיים ויש הבדל גדול בין אוניברסיטת ת"א לבין ההתנחלויות
אתה דביל.
כל מי שלא שמאלני הוא לא משכיל? תפסיק להיות ליצן כי זה לא שחור לבן יש הרבה סוגים של שמאלנים והרבה סוגים של ימנים (קיצוני ומתון ועוד המון באמצע).

---------- התגובה התווספה ב 13:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:41 ----------

אל תזלזל בדוסים, דווקא הם נכנסים לרייג' טוב

http://www.youtube.com/watch?v=caebhaIADTw&feature=related
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית