הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לתוכנה מתאימה

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
יש כאן מישהו שצופה מספיק בסרטים בצפייה ישירה שיודע איזו תוכנה יכולה להתאים לי בשביל לבטל את השטות של ההגבלת זמן בצפייה?
האמת שאני צופה בגלקסי טאב לרוב אז אם ידוע גם על אפליקציה מה טוב.
תודה ושבת שלם.

• פותח/ת השרשור
משה, תתאר לך מצב שאתה וחבריך נכנסים לקיוסק ואתה נכנס גם בשביל לקנות בקבוק קטן של קולה.
ואז מישהו קונה בקבוק קולה גדול ומוזג לכולם..
למה שתשלם על בקבוק אם יש לך בחינם?

משה, תתאר לך מצב שאתה וחבריך נכנסים לקיוסק ואתה נכנס גם בשביל לקנות בקבוק קטן של קולה.
ואז מישהו קונה בקבוק קולה גדול ומוזג לכולם..
למה שתשלם על בקבוק אם יש לך בחינם?
יש לך שלוק חינם, לא בקבוק ולכן על בקבוק נדרש לשלם. אותו הדבר בסרטמינג, מגבילים אותך לשלוק אבל את גם רוצה את הבקבוק בחינם.

קיבלת כבר. רוצה עוד? תשלמי. או שתחכי לבא בתור שקונה בקבוק (72 דקות 🙌)

תחכי שיתמלא ואז תעברי ל OFF LINE MODE וזה לא יספור זמן (ככה סיימתי את אבודים בפחות מחודש)

• פותח/ת השרשור
האמת שאני פשוט מכבה ומדליקה את הטאב כל פעם אבל זה מעיק :/

---------- התגובה התווספה ב 03:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:13 ----------

תחכי שיתמלא ואז תעברי ל OFF LINE MODE וזה לא יספור זמן (ככה סיימתי את אבודים בפחות מחודש)

נראה לי עדיף. חח

הדרך שאני מצאתי היא די פשוטה - כל הסרטים ב-divx או דרך novamov, putlocker ודומיהם בלי שום הגבלה (רק megavideo וכמה חארות אחרות עם ה-72 דקות המפגרות שלהם).
אז פשוט צריך למצוא סורס נורמלי ב-1channel.ch

אפשר לשנות את הIP .. יש מלא מדריכים בכל מיני גלקסי טאב וזהב אין לי מושג איך עושים

תורידי את כל הסדרה מטורנטליצ', תעבירי לזיכרון של הטאבלט, ואת מסודרת.

1) להוריד את התוכן של megavideo ב-megaupload (חיפוש קצר בגוגל ימצא אתר שעושה את ההמרה של הכתובת) או פלאגין של הורדת תכני וידאו (יו-טיוב, מגהוידאו ושאר הירקות)
2) להתנתק ולהתחבר (לקבל IP חדש), יש יותר פשוט מזה?
דרך ההתחברות\חייגן באייקון של הרשת בצד ימין למטה או Windows-<Run->CMD
ipconfig /release - אנטר
ואז -> ipconfig /renew
אפשר לנתק פיזית את המודם (להמתין 10 שניות) ולחבר מחדש. אם יש ראוטר אז לנתק אותו לחבר.
גם למי שיש ראוטר או אין גישה ישירה, יש תוכנות שיעשו את זה בשבילכם דרך תוכנת קוד.
כמו תוכנת ההורדה (המצויינת הזאת) - http://jdownloader.com שאגב גם עושה את הפעולה הראשונה שהצעתי.

כן, סתם לידע כללי. ברור. אל תדאג, אין לך סיכוי גם ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית