הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגידו, האתר הזה: ushop בטוח?

ilayzror

משתמש פעיל
410
0
נק' מוניטין:
19
410
0
שמעתי שאפשר להשיג איתו משלוחים עד הבית גם מחנויות בארה"ב שלא עושים משלוחים לישראל.
מישהו פעם ניסה את האתר הזה? http://www.ushops.co.il/ הוא בטוח?

לפי מה שאני יודע כן אבל הם קורעים על המשלוחים והעמלות, תברר.

כן, אני השתמשתי בשירותים שלהם הרבה פעמים, הבאתי אבקות חלבון, המשלוחים הימיים מאוד זולים.
הבעיה היא שבחבילה האחרונה עשו לי בעיות, הם אומנם העבירו אותה, אבל הם דרשו 400 ש"ח על שחרור עקב תוסף מזון.
מאז הפסקתי להביא תוספי מזון, אני בד"כ מביא מוצרים כבדים כגון רמקולים, או את הסאב-וופר שהבאתי לרכב.

מבחינת שירות לקוחות, הם חרא, הנציגים שלהם עושים טובה שעוזרים בכלל, אין להם מושג בכלל מה שקשור למכס. אל תסתמך על מה שיגידו לך בטלפון.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה על העזרה, אפשרי דרכם להזמין מחנויות בארה"ב שלא עושות מישלוחים לארץ?

כן, את השילוח מבצעים למדינת ניו-ג'רסי, שמה המחסנים שלהם.

• פותח/ת השרשור
התהליך הולך פחות או יותר ככה:

נגיד אני קונה מאתר מארה"ב שלא עושה משלוחים לארץ. אני קונה דרך האתר שלהם מציין את הכתובת שקיבלתי בזמן שנרשמתי לUSHOPS והם אחרי קבלת המוצר מביאים את זה לארץ?

זה לא הולך ע"פ עמלה, הם לוקחים משלוח, משלוח ימי מחושב ע"פ הנפח של החבילה בלבד(לא משנה המשקל), משלוח אווירי ע"פ המשקל של החבילה.
בנוסף לוקחים מכס בהתאם+אגרת רישומון 3$.

דואר שליחים מביאים את החבילה לארץ, משלוח ימי לוקח 30-45 ימי עסקים (מהנסיון שלי, בין חודש וחצי לחודשיים).
משלוח אווירי לוקח שבוע וחצי.

• פותח/ת השרשור
זה לא הולך ע"פ עמלה, הם לוקחים משלוח, משלוח ימי מחושב ע"פ הנפח של החבילה בלבד(לא משנה המשקל), משלוח אווירי ע"פ המשקל של החבילה.
בנוסף לוקחים מכס בהתאם+אגרת רישומון 3$.

דואר שליחים מביאים את החבילה לארץ, משלוח ימי לוקח 30-45 ימי עסקים (מהנסיון שלי, בין חודש וחצי לחודשיים).
משלוח אווירי לוקח שבוע וחצי.

התחלתי לדבר איתם הם נראים אמינים ויש להם שירות לקוחות מצויין.
יש לי רק בעיה בחישוב הדמי מישלוח והמסים, יש לך מושג כמה יעלה לי דואר אוויר לפה של חולצה שעלתה לי 20$? המחשבונים שלהם הולכים לפי משקל וגובה ואין לי מושג מהם.

אגב תודה על העזרה:)

• פותח/ת השרשור
הם לוקחים 24$ דואר אוויר, יעני 12$ המשלוח אליהם ו12$ המשלוח לישראל.
סה"כ זה סבבה, שוב אתה בטוח שהאתר אמין? לא רוצה לסכן סתם 100$ :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית