הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HOT או YES

היה לי הוט מאז היום שהם קמו ועד לפני שנה.
YES זה עולם אחר. מכל בחינה אפשרית.

מחיר - הוט יותר זולים ב 10-15% על חבילה מקבילה
שירות - אחד הסיבות של לא להתקרב להוט, לעומת יס שהשירות שלהם פיצוץ
תוכן - לדעתי התוכן יותר מעניין ביס (אז אין עספור נושווין)
איכות - הממשק של הוטההוא פשוט על הפנים, לא ברור לא נראה טוב ואיטי
HD - יס מובילים בהרבה מבחינת איכות , כמו כן החבילה החינמית של ה hd שלהם היא 13 ערוצים לעומת 4 עלובים בהוט
טכנולוגיה - ליס יש את הסטרימר מובנה בממיר לבעלי ממיר טוטאל, למי שיש vod השירות כלול
מעבר לכך יכולות המקס ותוכן ה vod ביס טובות יותר , יש הרבה יותר תוכן חינמי, ניתן להקליט יותר על המקס והממשק מהיר מאוד ונח ולא מוציא תנשמה כמו בהוט
יש ליס אפליקציה שניתן להקליט תכניות אפילו אם אתה לא בבית
תקלות - למרות שיס לוויני, כבר אין את התקיעות כמו שהיה פעם בחורף האמינות אפילו מתעלה על הוט שצריך די תכופות לנתק את הממיר שלהם לאיפוס

בקיצור YES OR NOT

נערך לאחרונה:
אני לא מתקרב להוט אחרי הניסיון של השנים האחרונות. לא יודע לגבי יס, לא היה לי אישית (אחי מאוד מרוצה).

היה לי עד לפני שנתיים הוט לפחות 5 שנים ויס זה עולם אחר לגמרי.
מתוכן של סרטים טובים במלא ערוצים לעומת הוט שכל יומיים יש את אותו סרט עד לסדרות בהפרשים של עד שבוע מהיציאה בארה"ב לעומת הוט שהדבר היחיד שיש שם זה עספור מאז שביפ נסגר.
הHD והיס מקס עושים את יס הרבה הרבה יותר טובים.
ויס לוקחת פחות מהוט לפחות בתקופה שאני נרשמתי אז אני לא יודע על מה מילניום מדבר.

אין לי טלויזיה. להורים שלי יש הוט, בחדר כושר יש יס.
ליס יש יותר ערוצים מעניינים וסרטים טובים יותר.

בתור חובב ספורט אמריקאי וחובב סדרות אמריקאיות, יס זה פשוט כמו לעבור לגור בארה"ב יחסית להוט.

צודק.. כל היס 14 15 והשאר זה רק סדרות אמריקאיות מהמוצלחות .

נכון. ובנוסף, בהוט אין פוקס ספורט בHD באיכות הגבוהה ביותר + ESPN (הורידו אותו ובגלל זה עזבתי בזמנו)

חוץ מהחרא הזה שקוראים לו רוק 30 חחח.

גם יש דיסקוברי שיש שם סדרות דיי נחמדות.

שניהם קקות ובשניהם אפשר למצוא פאקים.
מי עדיף?זה תלוי בעיקר בדרישות שלך לגבי השידורים(מה אתה מעוניין לצפות?איכות הצפייה?כמה אתה מוכן להשקיע וכו').
אגב, הסרטים ביס והוט אותו הדבר וכולם חוזרים על עצמם.

לפחות ביס אתה לא מחכה 4 שעות אם בטעות לחצת על הכפתור הירוק.

ההודעות של יס זה שעות.
הם כל הזמן שולחים הודעות מפגרות שמעבירות אותך מהערוץ וזה אחד הדברים המעצבנים.
לכל חברה יש את הפאקים שלה.

אני שנתיים ובחיים לא נכנסתי, בטעות נכנסתי או העבירו אותי למסך ההודעות.
פעם ראשונה שאני שומע על זה ..

זה מציק לי בעין הסימן הזה של ההודעות החדשות משמאל כל פעם שעולה הפס מידע אז אני תמיד מוחק אותן.
לפעמים יש להם הודעות שנמחקות בשנייה ולפעמים יש להם הודעות יותר מושקעות שמעבירות אותך מהערוץ.
לאחרונה יש להם יותר ויותר הודעות כאלו וזה מאוד מעצבן.

אולי כי הממיר שלך ישן. ביס מקס זה שניה וחצי.

• פותח/ת השרשור
נהדר לראות שאתם חושבים כמוני .. מאז שביפ נסגר אין בר מה לעשות בהוט..חוץ מזה הוט פראירים הם נותנים לראות את התכנים שאין ביס, באינטרנט (עספור לדוגמא)

אני חושב ששניהם אותו חרא. עכשיו יצא MAGIC HD להוט וקיבלתי אותו איך שיצא, נראה בהמשך כמה הוא יהיה טוב כשיפעילו את כל הפונקציות שלו. כרגע הוא על הפנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית