הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אפשר לאכל את זה על בסיס יומי או שלא בריא

• פותח/ת השרשור
יש אוכל מוכן נגיד בסופר חצי חינם יש להם שם שווארמה סוף הדרך שאלתי לגבי השומן אמרו לי אין הרבה השאלה אם אפשר לעשות מזה ארוחה יום יום או שלא בריא בגלל כולסטרול

יש אוכל מוכן נגיד בסופר חצי חינם יש להם שם שווארמה סוף הדרך שאלתי לגבי השומן אמרו לי אין הרבה השאלה אם אפשר לעשות מזה ארוחה יום יום או שלא בריא בגלל כולסטרול
רמת הכולסטרול במוצרים לא בהכרח תקבע את רמות הכולסטרול בדם, יש לה השפעה של עד כ-10% על הרמות בדם. אבל בלי קשר - בשר של מאמא עוף ושאר חברות האוכל הקפוא-מוכן הם לא בדיוק משהו שבריא להסתמך עליו בתפריט קבוע.

עזוב אותך מהקישקושים סביב כולסטרול, ההשפעה של כולסטרול שנצרך מאוכל היא אפסית על רמת הכולסטרול "הרע" בגוף.

גם לגבי שומן, אם אתה לא בחיטוב אני לא רואה בעיה מיוחדת כל עוד לא מדובר בשומן טראנס.

אבל, ויש אבל גדול - המוצרים הקפואים לרוב מכילים חומרים אחרים על מנת לשמור על איכות הבשר שהינם לא מומלצים לצריכה כגון משפרי טעם: מונוסודיום גלוטומט וכו'.
צריך גם לציין שרמות הנתרן (מלח) בד"כ גבוהות מאוד, למרות שישנם מחקרים סותרים לגבי ההשפעה של נתרן, אבל מה שכן הוא תורם נכבד בצבירת נוזלים (אם אתה במסה זה פחות מפריע).

עדיף אם כבר לאכול שווארמה אמיתית טרייה כמו שצריך, לא יותר טעים?

• פותח/ת השרשור
אני בתקופת חיטוב למרות שעוד שבועים 3 אני חוסר לעלות אחרי חצי שנה מספיק.
אז מוצרים עוף וכדוצה קפואים הבנתי שכדאי להינמע ולא לעל בסיס יומי .אבל מה עם זה אוכל מוכן שקונים בסופר זה בסדר נכון ?!?! כי שם ראיתי את מה שאמרתי להם את השווארמה

---------- התגובה התווספה ב 14:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:09 ----------

בקיצור אני יעלה תמונה ותבינו אותי יותר

---------- התגובה התווספה ב 18:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:44 ----------

לזה התכוונתי אוכל מוכן האם יש לשווארמה הזאת הרבה שומן כמו שמוכרים ברחוב ביום יום כי היא ממש טעימה לי ואני בחיטוב אז אם יש משהו שיודע קצת.

מי יכול לתת לך תשובה רצינית לזה? מי יודע מה עושים לשווארמה הזאת בתהליך ההכנה, מה מוסיפים לה, באיזה תנאים היא נמצאת עד לבישול...
אני לא סומך על אף אחד כשזה מגיע לתפריט היום יומי שלי. לצאת החוצה מדי פעם ולהשתגע מותר, אבל הכי טוב שתכין לבד את האוכל שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית