הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ בקשר לסיקל ראשון

• פותח/ת השרשור חדש באזור
  • פורסם בתאריך
ח

חדש באזור

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני בן 25 מתאמן 9 חודשים שהתחלתי להתאמן הייתי שוקל 70 כיום אני שוקל 92 לא לקחתי שום דבר חוץ מקריאטין ויש לי תוכנית תזונה מסודרת מתאמן אימונים חזקים 5פעמיים בשבוע .גובהה 177 אני בערך 16 אחוז שומן יש לי גנטיקה טובה תודה לבורא עולם אני חושב לעשות חיטוב אם אנאבר אוו אולי עם פרימו ואנאבר האם זה אפשריי כמובן שגם דיאטה אבל אני מתכון לשמור על מסת השריר ואני מדגיש שלא נגעתי בשום חומר מעולם לכן אני לא כל כך מחפש ללכת על משהו חזק כל כך הידע שלי מצומצם ונובע מקריאת מאמרים בלבד

אתה מתאמן כולה 9 חודשים..בשביל מה כבר לשלב חומרים ??
לחיטוב הייתי לוקח ויני+טסט'..אבל עדיין, אני לא חושב שמישהו ימליץ לך לעשות את הסייקל הראשון בחיטוב, חבל.
בכל מקרה, מה המשקלי עבודה ?

למה כל הזמן השאלה הזאת של משקלי עבודה,האם זה מדד למשהו?
לדעתי,אין לזה שום משמעות אמיתית וואט סו אבר, ראיתי אנשים מפותחים ממני שמרימים פחות
וראיתי גם קטנים ממני שמרימים יותר.

נעזוב את זה.

פותח הפוסט, למה אתה מרגיש שאתה צריך לשלב חומרים בשביל החיטוב שלך?
בעזרת תפריט מדוייק ושגרת אימונים נכונה אתה יכול להגיע לתוצאות מעולות לבד.
מה גם שב-א.ש נמוך אתה יכול לשלב יוהימבין עם קפאין וUD2 ולהגיע לתוצאות סופר מעולות.
למה לערב חומרים לחיטוב?

אני אומר את זה בתור אחד שעשה סייקל חיטוב, מיותר,מיותר,מיותר.

נערך לאחרונה:
עזוב אותך משטויות. זרקת פה כמה שמות שקראת עליהם אבל אתה בכלל לא יודע על מה מדובר. אני מציע לך לעשות חיטוב "רגיל" תקפיד על התזונה שלך התאוששות. אתה יכול לשלב אולי אפדרין אם אתה רוצה חוץ מזה לא צריך שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית