הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

החינוך בלימודים בישראל

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
רק באזור שלי רוב המורים מחטיבה עד תיכון בקושי יודעים עברית?
רוב המורים בתיכון שלי ובעוד תיכונים שאני מכיר רוסים,
לא שזה מפריע לי שהם לא ישראלים אבל המבטא שלהם והעברית שלהם פשוט על הפנים זה ניראה לי ממש מוזר שזה המורים בסגל החינוך
ככה זה גם אצלכם ? או שרק באזור שלי?
אני יודע שהחינוך גם ככה גרוע אבל זה פשוט דבילי שמורה בישראל לא יודע עברית תקינה ועוד מדבר עם מבטא כזה כבד שזה מציק גם באוזן.
במדינות אחרות אני מאמין שאין כאלה דברים , מישהו יודע משהו על זה?

א' אני חושב שאתה די גזען.
ב' גם לי יש מורים רוסים,זה לא עושה אותם פחות טובים(ברוב המקרים זה ההפך).
ג' בית ספר ציבורי? יכול להסביר כמה דברים.

• פותח/ת השרשור
א. מה אתה דביל? מה הקשר גזען כתבתי "לא שזה מפריע לי שהם לא ישראלים אבל המבטא שלהם והעברית שלהם פשוט על הפנים" יש לי מורה רוסי שהעברית שלו מצויינת ומבטא גם אין לו - אחלה של מורה. מה הקשר גזען ?
ב. מישהו אמר שהם לא טובים? שהם לא יודעים עברית בקושי זה דיי קשה לדעת מה הם מתכוונים וזה נכנס לקטגוריה של "לא יודעים עברית" , לא ל"כל הרוסים".
ג. בית ספר ציבורי בישראל זה דיי הנורמה.
זה שאתה בבית ספר לא ציבורי,שתאמת לא ניראלי עוזר לעומת המצב במדינות אחרות, לא אומר הרבה.
רוב הבתי ספר הפרטיים הם ל.... בוא נגיד "ילדים עם ליקויי למידה קלים" אהמ טומשין ודומיו.

א. מה אתה דביל? מה הקשר גזען כתבתי "לא שזה מפריע לי שהם לא ישראלים אבל המבטא שלהם והעברית שלהם פשוט על הפנים" יש לי מורה רוסי שהעברית שלו מצויינת ומבטא גם אין לו - אחלה של מורה. מה הקשר גזען ?
ב. מישהו אמר שהם לא טובים? שהם לא יודעים עברית בקושי זה דיי קשה לדעת מה הם מתכוונים וזה נכנס לקטגוריה של "לא יודעים עברית" , לא ל"כל הרוסים".
ג. בית ספר ציבורי בישראל זה דיי הנורמה.
זה שאתה בבית ספר לא ציבורי,שתאמת לא ניראלי עוזר לעומת המצב במדינות אחרות, לא אומר הרבה.
רוב הבתי ספר הפרטיים הם ל.... בוא נגיד "ילדים עם ליקויי למידה קלים" אהמ טומשין ודומיו.

עזוב את מה שנאמר למעלה.
למה נראה לך שבארה"ב למשל, אין מורים דוברי ספרדית שהמבטא שלהם קשה להבנה?
זאת תופעה נפוצה שאין מה לעשות איתה.
אגב טומשין היא בכלל מכללה, אנחנו מדברים פה על תיכונים.
קשה להשוות חינוך פרטי לציבורי כי יש הרבה יוצאי דופן וזה מאוד תלוי. רק תהיה בטוח שאנשים לא סתם מוציאים הון על חינוך פרטי.

בכל אופן, תהיה בטוח שגם באוניברסיטאות יש מורים שקשה להבין אותם- פשוט עוברים מורה,זה לא כזה מסובך.

אצלי כמעט ואין מורים רוסים ( ביסודי היה לי למוזיקה, חח)
אבל המורים חארות, בתי הספר ( לא רק שלי) נראים כמו מזבלה.... ועוד הרבה דברים.

תתכונן לאוניברסיטה. שם חוץ ממרצים עם מבטא רוסי שבקושי יודעים עברית יתווספו גם מרצים שיש להם מבטא אנגלי ובקושי יודעים עברית (או בכלל לא).

אכן לא נתקלתי במרצים שלא יודעים אנגלית (כאן, בארה"ב) אבל בהחלט יש המון מרצים עם מבטא ולעיתים כבד.

היו לי לא מעט מרצים רוסים סוסיים באוניברסיטה שאי אפשר היה להבין מילה ממה שהם אומרים (אבל במוזיקה. בפילוסופיה עוד איכשהו צריך להעביר חומר).

לי היה מתרגל רוסי ס1ס אחושקשוקה שנה שעברה, חוצמזה בכללי חצי מהמרצים בהנדסה הם רוסים או עם קונוטציה רוסית כבדה. שורדים (את אלכס)

היו לי לא מעט מרצים רוסים סוסיים באוניברסיטה שאי אפשר היה להבין מילה ממה שהם אומרים (אבל במוזיקה. בפילוסופיה עוד איכשהו צריך להעביר חומר).
היום הייתה לי הרצאה על בטהובן והמרצה היה ארגנטינאי! אפליה!

דפקה אצלי בבית ספר זה מתחיל להיות מביך יש חצי מהמורים הרוסיים שלא יודעים עיברית בגרוש והחצי שמביח אותי זה המורים הרוסיים שמתקנים אותי בעיברית שלי.

• פותח/ת השרשור
דפקה אצלי בבית ספר זה מתחיל להיות מביך יש חצי מהמורים הרוסיים שלא יודעים עיברית בגרוש והחצי שמביח אותי זה המורים הרוסיים שמתקנים אותי בעיברית שלי.
אוקיי, או שזה פייל רציני או שעשית פה יעני ניסיון להצחיק (שממש לא ניראה לי ואתה תנסה לצאת מזה אולי כתירוץ)
ובקיצור, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דפקה= דווקא, מביח= מביך, עיברית= עברית..
דפקה ניראלי שהעיברית שלך מביח מעוד.

לא שזה מפריע לי שהם לא ישראלים אבל המבטא שלהם והעברית שלהם פשוט על הפנים זה ניראה לי

יש סיבה שאתה חושב שהם לא ישראלים? אפילו ילד קטן כמוך יכול להפעיל את הראש ולהבין שהם עלו בשנות ה 90 המוקדמות, שזה אומר שהם בישראל לפחות אותו מספר שנים כמוך ולרוב יותר ממך. אבל בניגוד אליך, שהדבר היחיד שעשית בחייך זה לחרבן ולאכול, הם עובדים ומשלמים מיסים ועוסקים בעבודה שלא רבים רוצים לעבוד בה. כלומר, הם מועילים לישראל יותר ממך.
נ.ב. יש צברים רבים , שהעברית שלהם ברמה של... עולה חדש בעל פיגור שכלי. הם גם לא ישראלים?

רק באזור שלי רוב המורים מחטיבה עד תיכון בקושי יודעים עברית?
לא שזה מפריע לי שהם לא ישראלים אבל המבטא שלהם והעברית שלהם פשוט על הפנים זה ניראה לי ממש מוזר שזה המורים בסגל החינוך
ככה זה גם אצלכם ? או שרק באזור שלי?
אני יודע שהחינוך גם ככה גרוע אבל זה פשוט דבילי שמורה בישראל לא יודע עברית תקינה ועוד מדבר עם מבטא כזה כבד שזה מציק גם באוזן.
במדינות אחרות אני מאמין שאין כאלה דברים , מישהו יודע משהו על זה?

הבעיה שיש עוד הרבה סתומים כמוך בארץ.
בלי ה"לא ישראלים" האלה מערכת הבריאות והחינוך פה היו קורסות ולא היה מי שילמד אותך. אני גם לומד בבית ספר עם מורים רוסים ולדעתי הם המורים הכי טובים שמסבירים הכי טוב. ואם אתה טיפה מוגבל ולא מצליח להבין מה שהם אומרים עם המבטא,פשוט במקום להתלונן עליהם תלך לעשות בדיקות.
ולגבי המורים "הישראלים" יש לי משהו כמו 6 כאלה ואני יכול להגיד לך שאחד אחד מהם מלמד הרבה פחות טוב מהמורים הרוסים אצלי. גם אם המבטא שלהם טיפה מקשה זה לא ממש אמור להפריע.

שלא תיעלב בטעות, פשוט אני רואה הרבה כמוך שסתם זורקים חרא על המורים האלה ולא מעריכים אותם מספיק. וואלה, לא בצדק.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שיש עוד הרבה סתומים כמוך בארץ.
בלי ה"לא ישראלים" האלה מערכת הבריאות והחינוך פה היו קורסות ולא היה מי שילמד אותך. אני גם לומד בבית ספר עם מורים רוסים ולדעתי הם המורים הכי טובים שמסבירים הכי טוב. ואם אתה טיפה מוגבל ולא מצליח להבין מה שהם אומרים עם המבטא,פשוט במקום להתלונן עליהם תלך לעשות בדיקות.
ולגבי המורים "הישראלים" יש לי משהו כמו 6 כאלה ואני יכול להגיד לך שאחד אחד מהם מלמד הרבה פחות טוב מהמורים הרוסים אצלי. גם אם המבטא שלהם טיפה מקשה זה לא ממש אמור להפריע.

שלא תיעלב בטעות, פשוט אני רואה הרבה כמוך שסתם זורקים חרא על המורים האלה ולא מעריכים אותם מספיק. וואלה, לא בצדק.
תשמע תשמע יא ילד מטומטם דבר ראשון הבנתי שאתה בטח רוסי ו\או ההורים שלך הם מורים אבל מה הקשר !?!?
מישהו אמר שאני לא רוצה שהם ילמדו? אם יש מורה שהוא טוב אבל העברית שלו גרועה ואחד באותו רמה שהעברית שלו מצויינת - אני יעדיף את השני.
ואם יש מורה חרא עם עברית טובה ומורה מצויין עם עברית גרועה - אני יעדיף את המורה הטוב.
כל הרוסים הם המורים הכי טובים? יש ויש.
בקיצור, אתה ילד דביל ומכוער שחושב שיכול לפתוח פה באינטרנט אבל אתה בעצם מאלה שמשחקים שחמט בהפסקות בתוך הכיתה אז סתום ת'פה שלך, תנסה להבין שהכוונה שלי הייתה ליראות אם זה גם באזורים אחרים ולא "בוא נעיף אותם ונפטר אותם".

ושאני אני אעלב מילד באינטרנט שלא פגש אותי זה מאוד לא סביר

נערך לאחרונה:
תשמע תשמע יא ילד מטומטם דבר ראשון הבנתי שאתה בטח רוסי ו\או ההורים שלך הם מורים אבל מה הקשר !?!?
מישהו אמר שאני לא רוצה שהם ילמדו? אם יש מורה שהוא טוב אבל העברית שלו גרועה ואחד באותו רמה שהעברית שלו מצויינת - אני יעדיף את השני.
ואם יש מורה חרא עם עברית טובה ומורה מצויין עם עברית גרועה - אני יעדיף את המורה הטוב.
כל הרוסים הם המורים הכי טובים? יש ויש.
בקיצור, אתה ילד דביל ומכוער שחושב שיכול לפתוח פה באינטרנט אבל אתה בעצם מאלה שמשחקים שחמט בהפסקות בתוך הכיתה אז סתום ת'פה שלך, תנסה להבין שהכוונה שלי הייתה ליראות אם זה גם באזורים אחרים ולא "בוא נעיף אותם ונפטר אותם".

ושאני אני אעלב מילד באינטרנט שלא פגש אותי זה מאוד לא סביר

חח מצחיק שאתה נהנה לדבר מאחורי מסך מישהו מפחד ממך אתה חושב??
איך הבנת שאני רוסי ??מזה שאני אומר תאמת ?? זה שהעברית שלהם פחות טובה זה הופך אותם לפחות טובים??

מישהו אמר שהמורים הרוסים הם הכי טובים?? הבאתי לך דוגמה מהבצפר שלי שבו המורים הרוסים הרבה יותר טובים מהמורים הלא רוסים.

המבטא שלהם והעברית שלהם פשוט על הפנים זה ניראה לי ממש מוזר שזה המורים בסגל החינוך

למה זה נראה לך מוזר.

ותתחיל להרגיע תטון שלך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית