הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החינוך בלימודים בישראל

יש סיבה שאתה חושב שהם לא ישראלים? אפילו ילד קטן כמוך יכול להפעיל את הראש ולהבין שהם עלו בשנות ה 90 המוקדמות, שזה אומר שהם בישראל לפחות אותו מספר שנים כמוך ולרוב יותר ממך. אבל בניגוד אליך, שהדבר היחיד שעשית בחייך זה לחרבן ולאכול, הם עובדים ומשלמים מיסים ועוסקים בעבודה שלא רבים רוצים לעבוד בה. כלומר, הם מועילים לישראל יותר ממך.
נ.ב. יש צברים רבים , שהעברית שלהם ברמה של... עולה חדש בעל פיגור שכלי. הם גם לא ישראלים?

במה הם בדיוק מועילים למדינה? המשכורות שלהם כל כך נמוכות שהמסים שם אפסיים, והחינוך שמקבלים במערכת החינוך הוא לא קיים גם כן.

ולמה בכלל צריך להועיל למדינה? איך זה מדד למשהו?

תשמע תשמע יא ילד מטומטם דבר ראשון הבנתי שאתה בטח רוסי ו\או ההורים שלך הם מורים אבל מה הקשר !?!?
מישהו אמר שאני לא רוצה שהם ילמדו? אם יש מורה שהוא טוב אבל העברית שלו גרועה ואחד באותו רמה שהעברית שלו מצויינת - אני יעדיף את השני.
ואם יש מורה חרא עם עברית טובה ומורה מצויין עם עברית גרועה - אני יעדיף את המורה הטוב.
כל הרוסים הם המורים הכי טובים? יש ויש.
בקיצור, אתה ילד דביל ומכוער שחושב שיכול לפתוח פה באינטרנט אבל אתה בעצם מאלה שמשחקים שחמט בהפסקות בתוך הכיתה אז סתום ת'פה שלך, תנסה להבין שהכוונה שלי הייתה ליראות אם זה גם באזורים אחרים ולא "בוא נעיף אותם ונפטר אותם".

ושאני אני אעלב מילד באינטרנט שלא פגש אותי זה מאוד לא סביר

פעם אחרונה שאני רואה אותך מדבר כמו ילד מפגר.

במה הם בדיוק מועילים למדינה? המשכורות שלהם כל כך נמוכות שהמסים שם אפסיים, והחינוך שמקבלים במערכת החינוך הוא לא קיים גם כן.

ולמה בכלל צריך להועיל למדינה? איך זה מדד למשהו?

פעם אחרונה שאני רואה אותך מדבר כמו ילד מפגר.
אלכס מה קורה אחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית