הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
pct תם לפני חודש וחצי וכמה ימים לפני כן הוזרק פרגניל 2500 יחב"ל.

אני יודע שעשיתי את כל הטעויות האפשריות בסייקל הזה.
אלה הם תוצאות בדיקות הדם שהתקבלו לפני כשבועיים(ז"א הערכים הם חודש אחרי פרגניל ןpct)

t4-1.48
tsh-1.38
free t.-2.03
test to.-9.54
פרולקטין-16.60
Lh-7.74
estradiol-37.10
fsh-2.42
psa-0.541
bilirubin-0.40

נראה סביר. רמות הפרולקטין שלך בנורמה אבל בצד הגבוהה של הסקאלה כך גם רמות האסטרוגן שלך.
רמות ה LH FSH שלך גבוהות זה בסדר נראה שציר ה HTPA מגיב. אני הייתי עושה עוד בדיקת דם עוד שבועיים כדי לוודא שדברים נרגעו עוד טיפה. זה היה סייקל ראשון?

• פותח/ת השרשור
נראה סביר. רמות הפרולקטין שלך בנורמה אבל בצד הגבוהה של הסקאלה כך גם רמות האסטרוגן שלך.
רמות ה LH FSH שלך גבוהות זה בסדר נראה שציר ה HTPA מגיב. אני הייתי עושה עוד בדיקת דם עוד שבועיים כדי לוודא שדברים נרגעו עוד טיפה. זה היה סייקל ראשון?
כן סייקל 1,תגיד עדי יש לך מושג איך אני ממיר ערך נניח של טסט טוטאל ממדד של-nmol/l ל-ng/ml? אני רוצה להשוות בין 2 בדיקות שנבדקו במדדים שונים,יש לי הרגשה שלמרות שאתה לא חייב לדעת את זה אתה יודע

כן סייקל 1,תגיד עדי יש לך מושג איך אני ממיר ערך נניח של טסט טוטאל ממדד של-nmol/l ל-ng/ml? אני רוצה להשוות בין 2 בדיקות שנבדקו במדדים שונים,יש לי הרגשה שלמרות שאתה לא חייב לדעת את זה אתה יודע
קודם כל את הליטר תכפול ב 1000 ותכתוב במקומו 1000ml. עכשיו לגבי הנאנו מול. אתה צריך לדעת מסה מולרית של החומר כדי לדעת כמה גרם יש במול אחד וככה אתה עושה את המעבר. אני צריך בשביל זה נוסחאה אמפירית של החומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית