הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על קלן

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
אני רוצה לעשות סייקל לשבועיים הקרובים.
עכשיו, יש כמה בעיות- אני עומד להתגייס בעוד שבועיים והשאלה שלי היא האם עושים בדיקת שתן בגיוס, וכך האם ניתן למצוא שרידים של קלן בבדיקת דם הקטנה הזאת שעושים או בבדיקת שתן ? (כן, שלוקחים דם מהאגודל)
תודה לעוזרים.

אני רוצה לעשות סייקל לשבועיים הקרובים.
עכשיו, יש כמה בעיות- אני עומד להתגייס בעוד שבועיים והשאלה שלי היא האם עושים בדיקת שתן בגיוס, וכך האם ניתן למצוא שרידים של קלן בבדיקת דם הקטנה הזאת שעושים או בבדיקת שתן ? (כן, שלוקחים דם מהאגודל)
תודה לעוזרים.

הבדיקת דם היא בדיקה להכנסתך למאגר תורמי מח העצם.

פרט לעובדה שאתה לא חייב לעשות אותה (למרות שמומלץ מאוד) אף אחד לא בודק חומרים אסורים. (מצטער, אני לא יודע מה זה קלן בדיוק אז אני לא יודע לאיזה קבוצה לשייך את זה, אבל לצורך העניין).

הבדיקת דם היא בדיקה להכנסתך למאגר תורמי מח העצם.

פרט לעובדה שאתה לא חייב לעשות אותה (למרות שמומלץ מאוד) אף אחד לא בודק חומרים אסורים. (מצטער, אני לא יודע מה זה קלן בדיוק אז אני לא יודע לאיזה קבוצה לשייך את זה, אבל לצורך העניין).

מה אתה גנוב?

אצלי בגיוס עשו לכולם (כמובן שזה היה לפני 11 שנה).
אני חושב שזה פריזורי יותר, לא משהו קבוע.
בד"כ באיזה שהוא שלב בטירונות מבצעים בדיקות שתן אקראיות.

סתם מענייו אותי... למה לקחת קלן אם אתה מתגייס עוד שבועיים והולך לאכול אוכל צבאי של טירונות עכשיו לפחות חודש או יותר
לא ישאר שום זכר בכלל למה שלקחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית