עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני 17 שנה אוכל מהמיקרו ולא קרה לי כלום, נחשב הוכחה בעיניך?אני יודע שהמיקרוגל פולט קרינה מסרטנת, אבל מה לגבי האוכל עצמו? האם הוא סופג קרינה כל שהיא או שהמיקרוגל פוגע בטיבו?🥷
אני 17 שנה אוכל מהמיקרו ולא קרה לי כלום, נחשב הוכחה בעיניך?
בטח ההורים שלומה קרה גבר מי הכניס אותך לתסביכי מיקרוגל
אם אני עומד ממש ליד המיקרו בזמן שהוא עובד אין שום סכנה כל שהיא מבחינת הקרינה?
אני 17 שנה אוכל מהמיקרו ולא קרה לי כלום, נחשב הוכחה בעיניך?
חוש הומור זה לא הצד החזק, אה?אין שום בעיה עם המיקרו שזה לא יהיה תירוץ שלך לא לאכול מספיק!
מה הקשר? ויש אנשים שמעשנים 70 שנה ולא קרה להם כלום זה נחשב הוכחה שסיגריות לא פוגעות בבריאות?
ברק אתה צודק פה באפן כללי .אתה הנדסאי נכון?
הנושא של אינטרקציה בין חומר לאנרגיה במקרה של המיקרו הוא מסובך מאוד כך שלא סביר שמלמדים אתכם אותו עד הסוף (זה בסדר, אני חושד שאפילו רופאים לומדים על הנושא הזה כמו התחת שלי וזאת הסיבה לטענות חסרות הבנה על האפקטים של הקרינה הזאת).
מה שיפה בקוואנטים, זה שאם גל\חלקיק אחד לא מספיק כדי לעשות משהו, כולם לא יעשו שום דבר כי האינטרקציה של הקרינה עם החומר היא תמיד חלקיק חלקיק והאנרגיה לא נאגרת עם הזמן עד שהיא עושה משהו. (פונקצית הגל היא המצב שמאפיין את המעבר בין האינטרקציות ולא את האינטרקציה עצמה, שם הקרינה מתנהגת כחלקיק).
הסיבה שטלפון סלולרי אף פעם לא יחמם ביצה\יזיק למוח\יעשה משהו לגוף, היא שהתדירות של הגל שלו מאוד נמוכה ולכן החלקיקים שלו בעלי תנע ואנרגיה חלשים בלפחות 3-4 סדרי גודל מאלה שיכולים לפרק קשרים כימיים בגוף האדם (אאל"ט גם האנרגיה שדרושה לעורר את דרגות החופש של המולקולות המורכבות והפשוטות בביצה היא גדולה יותר כך שלא יכולה להיות לקרינה השפעה ישירה עליהן).
בכל אופן, לפחות 4 פרופסורים שלימדו אותי קורסים בכימיה ובפיסיקה הסכימו על העניין.