הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה תמונות לפני הסייקל..

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך
ממש מחדיר בי מוטיבציה להזריק למרות גילי הצעיר! 😉
עכשיו ברצינות אתה ענק, כל הכבוד על ההשקעה והבצלחה בתחרות. (ותעלה תמונות שלך לפני החומרים) 😃.

אתה כל הודעה רק נותן רושם של איש לא חכם במיוחד.

אתה כל הודעה רק נותן רושם של איש לא חכם במיוחד.

אה? פגעתי בך פעם שאתה עוקץ? אם לא, תסביר לי מה הבעיה. חחח ואיך זה מעיד עלי אם אני חכם או לא? ... בסה"כ החמאתי לבחור וביקשתי שיעלה תמונת לפני השימוש לשם השוואה...

---------- התגובה התווספה ב 17:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:34 ----------

ד.א. אף פעם לא נתקלתי בהודעה שלך שממש העידה על הIQ האינסופי שלך...

איך אתה אומר את זה בנונשלטניות שכזאת,כולו כולו קצת נשירת שיער, אתה יודע שאתה עוד צעיר בשביל נשירת שיער, כן?

בכל אופן אחי, מסה מכובדת ביותר אי אפשר לקחת ממך את העובדה שאתה עובד קשה.
בהצלחה בתחרות, אנטון נראה לי קצת חושש...😉

• פותח/ת השרשור
איך אתה אומר את זה בנונשלטניות שכזאת,כולו כולו קצת נשירת שיער, אתה יודע שאתה עוד צעיר בשביל נשירת שיער, כן?

בכל אופן אחי, מסה מכובדת ביותר אי אפשר לקחת ממך את העובדה שאתה עובד קשה.
בהצלחה בתחרות, אנטון נראה לי קצת חושש...😉
כי אחרי הסייקל זה מפסיק, והכל חוזר לקדמותו :120ag:

גבר
כן אני שוקל 70.. איך אומרים זה לא הכמות זה האיכות 😉
קלינה לא ידעתי שאתה כל כך מפחד ממני 🤡
עדין לא חושש,אבל ברגע שאני אשפר את הרגליים כמו שצריך... 🙄

תודה על הפירגון חבר'ה 🥰

כי אחרי הסייקל זה מפסיק, והכל חוזר לקדמותו :120ag:

גבר
כן אני שוקל 70.. איך אומרים זה לא הכמות זה האיכות 😉
קלינה לא ידעתי שאתה כל כך מפחד ממני 🤡
עדין לא חושש,אבל ברגע שאני אשפר את הרגליים כמו שצריך... 🙄

תודה על הפירגון חבר'ה 🥰

שוקל 70? רגליים בפיגור, נכון?

גם אם אני יעמוד על הידיים אתה לא תדביק את הפער. הקונגפו שלנו יותר טוב מקונגפו שלכם. למרטת שקונגפו שלכם מקורי ומבית מרקחת חחחחח

• פותח/ת השרשור
גם אם אני יעמוד על הידיים אתה לא תדביק את הפער. הקונגפו שלנו יותר טוב מקונגפו שלכם. למרטת שקונגפו שלכם מקורי ומבית מרקחת חחחחח

תצחק תצחק גם על דני צחקתם ואמרתם שיש לו עוד מלא עבודה להיות ברמה של מורגן ושהוא שמן ומה לא..ובסוף ראינו תוצאות.. וזה הסנסאי שלך אמר וזה עוד רשום על הפייסבוק 😆

למזלי אני נמוך, אין לי בעיה להוסיף עליי משקל. כל קילו עליי משמעותי.

HaMBurGer
אכן פיגור. אבל אין קשר למשקל, פשוט לא עבדתי עליהם כמעט.. רק בשנה האחרונה,יש בהם מסה אבל לא מספיק.

נערך לאחרונה:
נראה מעולה, גם אם היית אומר שאתה 90 קילו זה היה מסתדר שלא לדבר על 70. 😃

• פותח/ת השרשור
תודה גבר.. חח כן, אבל אני לא אוהב לשקר בשביל להרשים..

תצחק תצחק גם על דני צחקתם ואמרתם שיש לו עוד מלא עבודה להיות ברמה של מורגן ושהוא שמן ומה לא..ובסוף ראינו תוצאות.. וזה הסנסאי שלך אמר וזה עוד רשום על הפייסבוק 😆

למזלי אני נמוך, אין לי בעיה להוסיף עליי משקל. כל קילו עליי משמעותי.

HaMBurGer
אכן פיגור. אבל אין קשר למשקל, פשוט לא עבדתי עליהם כמעט.. רק בשנה האחרונה,יש בהם מסה אבל לא מספיק.

עכשיו אתה גם משווה את עצמך למורגן ולדני???
אתה מגלומן רציני....
ד''א גם את מורגן וגם את דני אני גיליתי ואני גידלתי,עד שמסרתי אותם לסנסאי 🤡

• פותח/ת השרשור
עכשיו אתה גם משווה את עצמך למורגן ולדני???
אתה מגלומן רציני....
ד''א גם את מורגן וגם את דני אני גיליתי ואני גידלתי,עד שמסרתי אותם לסנסאי 🤡
יש לך בעיות בהבנת הנקרא..
מי השוואה?..גם על דני אתה וסטאס צחקתם שהוא אמר שהוא ינצח את מורגן
ובמה מורגן יותר טוב ממני חוץ מרגליים?.. ודני מה חוץ מרגליים וגב ?!.. איפה ידיים? איפה חזה?.. ואת דני לא גידלת ולא בטיח. חוץ מזה שעזרת לו במר דרום בפלא.. וזה לא אני אמרתי זה דני אמר..אם אתה שוכח אנחנו חברים טובים.. מי שגידל את דני זה סטאס.. אז תפסיק לקחת קרדיט סתם.. וגם כבר עקצת מספיק תעשה הפסקה שתחרר.. אני עובד לבד,אני המאמן של עצמי..בניגוד לאחרים. כל הקרדיט שלי.. איך שנראתי לפני שנה שהייתי אצלך בבית ואיך שעכשיו זה שיפור עצום.. עוד חצי שנה יש לתחרות אני רק הולך להשתפר בעזרת ה'.. כל מצב הוא זמני תדע את זה. היום אתה טוב, מחר מישהו אחר יהיה יותר טוב ממך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית