הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה תמונות לפני הסייקל..

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איך עבדת מבחינת תזונה ואימונים בשנה האחרונה שקידם אותך ?
אני אשמח אם תפרט

בשנה האחרונה, שינתי כמה דברים. ראשית את התזונה הפסקתי לדחוף סתם אוכל כדי לראות מספר חדש על המשקל. נכון צריך לאכול בסייקל הרבה אבל במידת הצורך. הגבלתי את עצמי ל-4-5 גרם פחממה ביום, תלוי באימון. ו-3 גרם חלבון. אירובי 3 פעמים בשבוע או בבוקר על בטן ריקה או אחרי אימון.
הארוחות נקיות מאוד חלבון דל שומן.. הוצאתי מלחים,שמן,תבלנים מהכל.. חוץ מתבלנים בארוחה של החזה עוף.. פעם בשבוע אני מרשה לעצמי צ'יט.

המקור לפחמימות
אורז לבן ופאסטה מחיטה מלאה.. מבושל במים בלבד.

התוכנית אימונים שלי בגדול שריר בשבוע..ABXCDE הכנסתי קצת FST 7 לתוכנית. טווח חזרות 8-12.
4 סטים לשריר גדול ו5 תרגילים שונים. 3 סטים לשריר קטן,3-4 תרגילים שונים. מנוחה לא יותר מ-דקה עד דקה וחצי באימוני רגליים. ובאימוני ידיים 45 שניות.

בכל סט לכל שריר אני מעלה משקל, ומוריד חזרות כל סט.. אני מקפיד יותר על טווח תנועה מלא ונקי ומשתדל לעלות משקלי עבודה כל שבוע.. אימון משקולות לא נמשך מעבר לשעה.

למה בלי תבלינים? בלי מלח הבנתי כי מלח סופח נוזלים, אבל מה הבעיה בפלפל שחור או פפריקה ודברים כאלה?
לכמה גרם שומן הגעת ביום?

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם פלפל שחור..אני פשוט לא אוהב.. לפלפל שחור יש מלא יתרנות טובים.
רוב התבלינים מכילים מלח, דקסטרוזה, מונוסודיום גלוטמס. ויש כאלה שגם שמן כמו פפריקה מרוקאית.. אז אני נמנע.

וואו לא קצת הגזמת? אפשר לחשוב כמה פפריקה שמים גם אם זה 100% שומן. בכל מקרה לכמה גרם שומן אתה מגיע ביום?

• פותח/ת השרשור
אני שם תבלנים על החזה עוף בלבד.. חוץ מזה אין לי ממש על מה לשים פפריקה וכו'.כי האוכל שלי מוכן,קוטג',טונה,וכו'. זה עניין של נוחות ועדפה בגדול אין בעיה להשים תבלינים למי שאוהב.
שומן?. אני לא ממש סופר בערך 2 צהובי ביצה כפית שמן זית וקצת ושקדים בלי מלח.. וכמובן שאר השומן שמגיע מקוטג' וחזה עוף.

יש לי שאלה אליך. אני אישית גם מנסה לאכול נקי אבל אם אני אוכל אורז מלא נניח עם חזה עוף, ואני אוכל הרבה. זאת אומרת יוצא לי הארוחה איזה 500 600 גרם אורז.
אני מרגיש רעב די מהר. אתה מרגיש גם רעב לפעמים במסה?

.....
כמובן שאני לא אוכל כל ארוחה כמות אורז כזו. אני מחלק את הכמויות לפי סדר היום, אבל משתדל לאכול כל 3 שעות אחרת אני מתעצל להכין אוכל.

יש לי שאלה אליך. אני אישית גם מנסה לאכול נקי אבל אם אני אוכל אורז מלא נניח עם חזה עוף, ואני אוכל הרבה. זאת אומרת יוצא לי הארוחה איזה 500 600 גרם אורז.
אני מרגיש רעב די מהר. אתה מרגיש גם רעב לפעמים במסה?

.....
כמובן שאני לא אוכל כל ארוחה כמות אורז כזו. אני מחלק את הכמויות לפי סדר היום, אבל משתדל לאכול כל 3 שעות אחרת אני מתעצל להכין אוכל.

אתה אוכל כמו חזיר, 600 גרם אורז בארוחה זה אונס

גיל מה הכוונה תמונות לפני סייקל ? מתי סיימת את האחרון שאתה מתכנן להכנס לעוד אחד ?

דיון בילדרים טיפוסי, גיל ניסים הגיע הזמן להתבגר. אנשים שרוצים להוכיח משהו לא מדברים - הם עושים.

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל כמו חזיר, 600 גרם אורז בארוחה זה אונס

גיל מה הכוונה תמונות לפני סייקל ? מתי סיימת את האחרון שאתה מתכנן להכנס לעוד אחד ?

סיימתי את האחרון לפני 5 שבועות..עשיתי גשר, 100 מ"ג אנטט לשבוע וHCG במהלך כל הסייקל וגם אחרי.

---------- התגובה התווספה ב 04:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:07 ----------

דיון בילדרים טיפוסי, גיל ניסים הגיע הזמן להתבגר. אנשים שרוצים להוכיח משהו לא מדברים - הם עושים.

הוויכוח הזה לא קשור לתחרות ולא למעשיות. זה כבר יותר אישי, בכל מקרה זה נגמר מבחינתי.. אני לא אוהב לטחון מים וטינה לאנשים..:rolleyess: שכל אחד ימשיך בדרך שלו.

נערך לאחרונה:
ניראה טוב אחי, אבל בישביל מה כל הויכוחים והסיכסוכים האלה? אם אתה יותר טוב מימשהו תעלה לבמה תוכיח 😃 בהצלחה בהמשך ....🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית