הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ no explode 2.0

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך
למה זבל?
אני משתמש בנו אקספלוד והוא פשוט מטורף! (עלי בכל אופן)

ברגע שמטמתיקה קצת תסתדר לך בראש ואתה תבין בתרגילי חיבור פשוטים כמה עובדים עליך במוצר הזה,אתה באמת תתרגז.אם זה הבחירה שלך מתוך תודעה אז ניחה,אבל אם אתה חס ושלום נפלת קורבו לפרסומת....אז אני מתנצל-היה לי את העונג להופיע בפרסומות .... ויקוח הוא יותר רישגי ולא מקצועי,כי ברמה המקצועית לא יכול להיות פה ויקוח..

ברגע שמטמתיקה קצת תסתדר לך בראש ואתה תבין בתרגילי חיבור פשוטים כמה עובדים עליך במוצר הזה,אתה באמת תתרגז.אם זה הבחירה שלך מתוך תודעה אז ניחה,אבל אם אתה חס ושלום נפלת קורבו לפרסומת....אז אני מתנצל-היה לי את העונג להופיע בפרסומות .... ויקוח הוא יותר רישגי ולא מקצועי,כי ברמה המקצועית לא יכול להיות פה ויקוח..
קלינה אתה לא חי על המוצרי חרתא האלה? לא פעם ראיתי אותך ממליץ בחום על תוספים מפגרים.

קלינה אתה לא חי על המוצרי חרתא האלה? לא פעם ראיתי אותך ממליץ בחום על תוספים מפגרים.

יש שתי שיטות: שלי ולא נכונה. מה שאני ממליץ-זה MUST HAVE 🙌
כל השאר רק קורבנות של פרסומות 😆 👑

התייעצתי עם גדי רובי אם ת'מכיר
והמליץ לי בחום על הנו אקספלוד הסביר לי שלא על כל אחד זה עובד
לקחתי אמרתי ננסה נראה, ודווקא על הסקופ הראשון עליתי בבנצ' והיה לי בגדול אימון מטורף

נערך לאחרונה:
אני חושב שקלינקה מתחיל לאבד את זה.

יש שתי שיטות: שלי ולא נכונה. מה שאני ממליץ-זה MUST HAVE
193ek.gif
אני מציע לך להפסיק עם הEMZ 13

התייעצתי עם גדי רובי אם ת'מכיר
והמליץ לי בחום על הנו אקספלוד הסביר לי שלא על כל אחד זה עובד
לקחתי אמרתי ננסה נראה, ודווקא על הסקופ הראשון עליתי בבנצ' והיה לי בגדול אימון מטורף

מכיר את גדי ואני מבין את השיכול שלו- מתוך מה שיש לו בחנות,זה באמת מוצר הכי טוב. אנחנו מדברים על כל התוספים שניתן להשיג בשוק בלי המסגרת של רשימת מוצרים שאחים רובו מייבאים.

מכיר את גדי ואני מבין את השיכול שלו- מתוך מה שיש לו בחנות,זה באמת מוצר הכי טוב. אנחנו מדברים על כל התוספים שניתן להשיג בשוק בלי המסגרת של רשימת מוצרים שאחים רובו מייבאים.

לא הבנתי למה אתה נגד הנו אקספלוד

לא הבנתי למה אתה נגד הנו אקספלוד

מוצר חלש יחסית לאלטרנאטיבות שיש בשוק והנגטיב בעיקר על גישה שווקית שקרית בקידום המוצר.אין הבדל מהותי בין הנו אקספלוד קלאסי לבין הגירסה 2.0 ,אז למה???? רק להחליף מדבקה? כמה אפשר לזלזל בלקוחות?

מוצר חלש יחסית לאלטרנאטיבות שיש בשוק והנגטיב בעיקר על גישה שווקית שקרית בקידום המוצר.אין הבדל מהותי בין הנו אקספלוד קלאסי לבין הגירסה 2.0 ,אז למה???? רק להחליף מדבקה? כמה אפשר לזלזל בלקוחות?

כה שמעתי שאין הבדל בניהם
אבל דווקא לנו אקספלוד הרגיל הגוף שלי מגיב מצויין

כה שמעתי שאין הבדל בניהם
אבל דווקא לנו אקספלוד הרגיל הגוף שלי מגיב מצויין

אני לא יודע איך עוד להגיד לך את זה.....ממה שיש בארץ- הוא מצויין.אבל חוץ ממנו יש דברים שלא רואים אותו ובמחיר לא מוגזם ממש.😣

הNO טוב לפאמפ וממריץ מעט (מי שלא התנסה בכלום יתלהב) אבל אי אפשר בכלל להשוות ל ג'ק ו1MR
אם אתה מחפש ממריצים זה רק ג'ק ו1MR

מה הכוונה בממריץ?
ממריץ בקטע טוב או רע? כמו אפדרין\יהומבין, תופעות לוואי כמו דפיקות לב, עצבנות וכו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית