הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיבוש עוד מעט ואני בחיטוב

Shamen

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אהלן..
אני בחיטוב כבר שבועיים והולך מצוין.
ישלי עוד חודש גיבוש שכולל בראור ומבחן פקלים ואני כרגע בחיטוב..השאלה שלי היא:
בריצה הכול טוב אני רץ ומשתפר טוב אבל הפקלים..אני במצב בינוני ואני רוצה לשפר אבל אני כרגע על תפריט חיטוב ואני לאדע אם אני אשתפר במידה ואני אעשה כל יום.
השאלה היא במידה ואני אעשה סטים כל יום אני אשתפר ואעלה במספר או שאני ישאר תקוע?
תודה.
*פקלים=שכיבות שמיכה ובטן*

חיטוב זה ממש לא זמן טוב כדי להתכונן לגיבוש, ובכלל, חודש לפני זה לא הרבה זמן בכלל.
הייתי מציע לך לנטוש את החיטוב ולהיות על ניטרלי ואפילו פלוס קטן, יחד עם אימונים על פק"לים וריצות. יתן לך את ההכנה הכי טובה לגיבוש.

אין עוד עצות בנושא.
שים קצוץ על החיטוב, במילא רק שבועיים עברו ועוד לא נכנסת לזה חזק.
בנאדם, עם כל הכבוד להשקעה שלך, אתה חייב לזכור שהגיבוש הזה ישפיע על 3 השנים הבאות!
אם זה חשוב לך אז אין שום סיבה שתקופת חיטוב עלובה תפגע לך בזה, אחרכך תתקע באיזה גדוד ותיהיה כלב שמירה במחסומים ולא באיזו סיירת עם ת"ש של מלך!

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה לעזוב את החיטוב..באמת שאין..אני אפתח אשכול מסודר בפורום תזונה בקשר לתפריט חדש.
ובקשר לאימונים..אני כרגע עושה תוכנית חיטוב FBW פעמים 3 בשבוע..איך אני משנה את התוכנית ואיפה אני משלב תרגילי פקלים?

אימונים עצימים יעזרו לך לשרוף שומן גם אם תהיה על מאזן ניטרלי, תאכל מספיק פחמימה כדי שיהיה לך כוח
כמו שאמרו הגיבוש יותר חשוב מ5 קילו לכאן או לכאן

מה שחשוב לקראת הגיבוש- ריצות והרבה ריצות עם תיק עלייך עם משקל כמובן
הרבה מתח
שכיבות שמיכה
והרבה בטן
אבל בעיקר ריצות
זה מה שאתה צריך
ובשביל כל זה לא צריך חדר כושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית