הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדסניק בצבא

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
די מעניין אותי התפקיד הזה ובין היתר רוב היום מבלים במכון...
היו לנו כל מיני הרצאות על הצבא בבית הספר והעלתי את השאלה איך מגיעים לתפקיד ולא קיבלתי תשובה ברורה.
מישהו פה יכול להסביר איך מגיעים לזה ואיך אני מבקש את התפקיד הזה?

הרבה מזל וקומבינות.
להיות מדסניק זה די עבודה משפילה TBH, במיוחד של קרבי, אתה הולך כל היום על מד"ס בכיף שלך(אנחנו קיללנו אותם כל פעם) לא עושה כלום ומדי פעם מזיין תשכל על מתיחות מזדיינות ומראה לנו איך לעלות את החלב ולעבור את הקיר על חולצה ותחתונים (יבנזונה נראה עד כמה זה קל עם 20 קילו עליך)

תלוי מאוד איפה אתה נופל. יש מקומות כמו בקריה שהתפקיד הזה חלום. אתה אשכרה בא ב-10, מתאמן והולך הביתה. 3 שנים מנוי למכון פרטי חינם+נסיעות, והחלק הכי טוב זה שאתה אשכרה מקבל על זה תעודת שחרור.

• פותח/ת השרשור
חחחחחח כן שמעתי שלא הכי אוהבים אותם אבל לא כזה אכפת לי..
תאכלס זאת אופציה די אחרונה אבל אני רוצה להגיע לשם... יש כאילו דרך איך שהוא לבקש את זה? יש לי עוד כמה שבועות צו ראשון ואני רוצה להגיד שאני רוצה להיות מדסניק

---------- התגובה התווספה ב 21:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:01 ----------

זה בדיוק מה שאני רוצה.. לא אכפת לי איפה לשרת אני רק רוצה לדעת איך לבקש את זה.. יש בזה הרבה פלוסים ותכלס מה אכפת לי להיות כל היום במכון

---------- התגובה התווספה ב 21:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:02 ----------

להביא המלצה מבית הספר או משהו? כל דבר..

חחחחחח כן שמעתי שלא הכי אוהבים אותם אבל לא כזה אכפת לי..
תאכלס זאת אופציה די אחרונה אבל אני רוצה להגיע לשם... יש כאילו דרך איך שהוא לבקש את זה? יש לי עוד כמה שבועות צו ראשון ואני רוצה להגיד שאני רוצה להיות מדסניק

---------- התגובה התווספה ב 21:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:01 ----------

זה בדיוק מה שאני רוצה.. לא אכפת לי איפה לשרת אני רק רוצה לדעת איך לבקש את זה.. יש בזה הרבה פלוסים ותכלס מה אכפת לי להיות כל היום במכון

---------- התגובה התווספה ב 21:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:02 ----------

להביא המלצה מבית הספר או משהו? כל דבר..
אז זו אופציה אחרונה או לא? כי מכל התגובה שלך אפשר להבין שאתה רוצה את התפקיד...

• פותח/ת השרשור
אני רוצה את התפקיד.. בוא נגיד שזאת לא אופיצה אחרונה(אתה צודק די סתרתי את עצמי)
אני רוצה להיות מדסניק ואם לא יש לי עוד כמה אופציות (מג"ב,חי"ר)
אבל תכלס אני מעדיף מדסניק (אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי טיפים איך אפשר לבקש בצו ראשון או מה אני אמור לעשות)

נערך לאחרונה:
אם אין לך פרופיל קרבי תעשה טירונות 02 ותבקש מהקצין מיון...
יש לך עוד זמן אל תדאג.

• פותח/ת השרשור
אוקיי פרופיל לא קרבי(82??) אבל אני צריך להתחיל מעכשיו לדאוג לזה? הכוונה כבר בצו ראשון למשל בראיון כשהיא תשאל מה אני רוצה לעשות.
יש לי קשרים בחיל הים אני לא יודע איך זה יעזור, אולי להיות מדסניק בחיל הים 😃

---------- התגובה התווספה ב 21:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:44 ----------

עכשיו אבל שאני חושב על זה.. במידה ולא יהיה לי פרופיל קרבי ואני לא יקבל מדסניק אני נתקע מבחינת שאר התפקידים שבעדיפות השנייה שלי.

נערך לאחרונה:
82 זה קרבי
תגיד שספורט זה החיים שלך ואתה רוצה להדריך אנשים בספורט, משהו בסגנון
בכל מקרה אתה צריך לקבל מנילה לא קרבית

• פותח/ת השרשור
וואי אז גם פחות מ 82? חחחח
כמו שאמרתי אם אני מקבל מנילה לא קרבית אחרי שהורדתי פרופיל ובסוף נדפקתי ולא קיבלתי מדסניק אכלתי אותה לא?
אני אדאג כבר מהצו ראשון לחפור למראיינת משהו בסגנון שאמרת

---------- התגובה התווספה ב 22:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:14 ----------

כבר השתגעתי, באתר פה http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp אפשר להכניס נתונים ואז זה אומר איזה אופציות יכולות להיות במנילה.
שמתי פרופיל 97 ופעם אחת את האפשרות "ג'ובניק זה אני" ופעם אחת "קרבי זה הכי" מתי ששמתי ג'ובניק זה נתן לי גם את האופציה למדסניק..
בעקרון לא להסתמך על האתר הזה ופשוט אני צריך פרופיל לא קרבי?

נערך לאחרונה:
יש מדריכי כושר קרבי שהלכו מהיחידה שלהם, אז הם צריכים פרופיל קרבי
ויש כאלה שלא הלכו מטעם יחידה, אלה צריכים לא קרבי

אני לא בטוח ב100% אבל הרבה אנשים אמרו לי את זה

אתה גם תמיד יכול להתגלגל לתפקיד בהמשך השירות. אתה יכול להתגייס לחי"ר או משהו, להיות סמרטוט ולחפור למפקדים\קצינים שאתה רוצה לצאת לקורס מדסניקים, בסופו של דבר אתה תהיה מדסניק באותו חיל. בכל מקרה לא ממליץ לך בכלל להוריד פרופיל, אחרת אתה תתקע בלי אופציות משני הצדדים

• פותח/ת השרשור
כן בדיוק מה שחשבתי אם אני מוריד פרופיל ובסוף לא מקבל מדסניק אז נדפקתי משתי הכיוונים.
כנראה שאני אלך על האפשרות של מדסניק מתוך היחידה, עכשיו רק צריך להחליט לאן אני הולך כי אני ממש מבולבל כבר, pala אפשר לשאול באיזה חיל אתה?
דרך אגב מכתב המלצה מבית ספר יעזור במשהו או שטין לכם מושג?
(אני מתכוון לחפור להם מהצו ראשון על זה)

איזה מכתב המלצה הבית ספר יביא לצבא? אני משרת במוד"ש

• פותח/ת השרשור
לא יודע, איזה שהוא מכתב מהמורה לספורט על המלצה וכל מיני הישגים, כל דבר שיוכל לעזור לקבל את התפקיד.
כנראה שאני לא אוריד את הפרופיל כמו שאמרת , אני פשוט מהצו ראשון אגיד שאני רוצה מדסניק.
גם ממג״ב אפשר להיות מדסניק? דרך אגב מישהו פה היה במג״ב ויכול לספר קצת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית