הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קומבינציית ממריצים

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
רק תאשרו לי את השילובים הבאים או תגידו מה לא בסדר:
1.ג'ק+קפאין
2.ג'ק+1MR
3.ג'ק+קפאין+1MR
תודה לעונים.

לא לשלב שום דבר עם שום דבר. כל דבר סולו. מה שכן- כל שבועיים להחליף מוצר וככה לא תמתרך לעלות מינון ולמקסס

לא מסכים עם אנטון, אפשר לקחת קפאין עם כל אחד מהם בנפרד.

אבל בכל זאת אני לא מוצא את ההגיון בקומבינציה, אם לא משפיע עליך תיקח מנה כפולה(לא להגזים כמובן..)

אבל בכל זאת אני לא מוצא את ההגיון בקומבינציה, אם לא משפיע עליך תיקח מנה כפולה(לא להגזים כמובן..)

200 מג קפאין בפורמולות למנה + 200 בטבליית קפאין= 400 . לא מוגזם???

---------- התגובה התווספה ב 14:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

ד"א ,לא פעם נתקלתי בתופעת מינון יתר בפורמולות שמשפיע הפוך- מרדים

200 מג קפאין בפורמולות למנה + 200 בטבליית קפאין= 400 . לא מוגזם???

אני לא בטוח שבמנה של ג'ק יש 200mg קפאין, לפחות נכון לפעם החברה שמייצרת אותו לא פרסמה את הכמות המדוייקת של הקפאין, נכון לדעתי גם לפורמולות אחרות.

ובכל מקרה, יש כאלה שלוקחים 400mg, לא אמרתי שזה לא מוגזם, גם לדעתי זה יותר מדי, אבל הבחור שאל אם זה בסדר או לא, והתשובה היא שזה בסדר 😃

---------- התגובה התווספה ב 14:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

ד"א ,לא פעם נתקלתי בתופעת מינון יתר בפורמולות שמשפיע הפוך- מרדים
שוב, כל אחד והמינון שלו.. אבל כעיקרון אני לחלוטין מסכים איתך.

מה בעצם ההבדל בין ג'ק ל1MR מבחינה כימית?

כמו ההבדל בין אגס לאבטיח. שתיהם פירות, אבל שונים 😃

או ברצינות, פשוט פורמולות שונות.

בנושא - קראתי בעבר על חלוקה בין משפחת הסמים הממריצים המובהקים; מתילקסאנטינים (קפאין, תאופילין...) לפסיכומוטוריים (קוקאין, חגיגת [קאתינון]...)
האם הבנתי נכון שסמים פסיכומוטוריים מסוכנים לשילוב עם פעילות גופנית עצימה כיוון שמעבר להשפעה הפסיכולוגית שלהם (רצפטורים) יש להם השפעה ניכרת על הגוף (דופק, לחץ דם וכו').

מישהו יכול לאשר\לשלול?

אני יודע שמתאמפטמינים היו נותנים לחיילים הנאצים בזמן מלחמת העולם ה-2 כדי לשפר את הביצועים שלהם ולהשאיר אותם עירניים.
והם היו עושים פעילות פיזית ניכרת.

אבל אני כן יודע שקריסטל, קוקאין וגם חגיגת משפיעים על דופק הלב ולחץ הדם כמו גם על חום הגוף.
ולא מחבר ממד"א:79nb:.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית