הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קוקטייל ממריצים לאימונים

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
חשבתי לנסות להרכיב לעצמי קומבינציה של מריצים חוקיים ללפני אימונים לקראת חידוש המלאי שלי.
עד עכשיו השתמשתי ב1.5 גר' ל-טירוזין ו200-400 מ'ג קפאין (תלוי כמה קפאין צרכתי במהלך היום ללא קשר לכדורים).
חשבתי לקנות ל-ארגינין,שמעתי שזה נותן פאמפ ומסקר שוק שערכתי, מצאתי דיל די טוב..
מנת הגשה של 1 גר' ל-ארגינין וסה"כ של 200 מנות ב15 דולר. הבעיה היא שהחברה לא מוכרת וזה מטריד אותי. אשמח להמלצות אם זה אפשרי בפורום.

חוץ מזה , אשמח לשיתופים של כמויות וקומבינציות של החומרים..
חשבתי על 200-400 מ"ג קפאין +1.5 גר' ל-טירוזין + 4 גר' ל-ארגינין.
או להיפטר מהל-טירוזין אם הוא לא נחוץ.. אין לי ממש מושג.

דעות,שיתופים,עצות והצעות אחרות יתקבלו בברכה.

טאורין ובטא אלנין יכול להיות טוב בנוסף לקפאין
ל-לאוצין גם כן (מתוך BCAA)

ארג'נין רק יתן לך פאמפ, וכבר ברוב הפורמולות עברו לחומר שנקרא Citrulline Malate שהוא נותן יותר פאמפ במינון יותר נמוך

אתה יכול להוסיף לזה מלחים אם האימון שלך ארוך (אשלגן ונתרן בעיקר אפשר לקנות מלח ללא נתרן שמכיל רק אשלגן בעדן טבע מרקט ורבע כפית זה 650 מ"ג תעשה את החישוב שלך אני לוקח את זה לפני משחקים יותר טוב מגטורייד)

השאלה מה אתה מחפש

• פותח/ת השרשור
טאורין ובטא אלנין יכול להיות טוב בנוסף לקפאין
ל-לאוצין גם כן (מתוך BCAA)

ארג'נין רק יתן לך פאמפ, וכבר ברוב הפורמולות עברו לחומר שנקרא Citrulline Malate שהוא נותן יותר פאמפ במינון יותר נמוך

אתה יכול להוסיף לזה מלחים אם האימון שלך ארוך (אשלגן ונתרן בעיקר אפשר לקנות מלח ללא נתרן שמכיל רק אשלגן בעדן טבע מרקט ורבע כפית זה 650 מ"ג תעשה את החישוב שלך אני לוקח את זה לפני משחקים יותר טוב מגטורייד)

השאלה מה אתה מחפש

קודם כל האימונים שלי הם בערך שעה במכון אז אין צורך באשלגן, אולי בסיזן בפוטבול זה יהיה שימושי אז אני אצטרך איזה משקה איזוטוני לאימונים+ משחקים.(מקימים קבוצת פוטבול תיכונים בביה"ס הריאלי)
מה המינון של המלח האשלגני ביחס למים?
ואני מחפש גם כמובן ממריץ כמה שיותר חזק שיביא קצת ריכוז ושיתן אפקט כמה שיותר קרוב לאפדרין (לא רוצה להתעסק עם זה עדיין)..

dmaa + caffeine +vitamin c +aakg
מה הקשר לוויטמין C? ומה זה DMAA ו AAKG
הארגנין רק ייתן לך פאמפ. לכן חבל על הכסף.

יעני רק מרחיב כלי דם וזה? לא נותן שום אפקט אנאבולי חוץ מפאמפ?

כן ארגנין לא נותן לך כלום חוץ מפאמפ מבחינת תועלת. AAKG זה אגרנין. ויטמין C יש לו קשר להתעוררות כזאת
ddma זה גם חומר ממריץ בסגנון של קפאין אני ממליץ לך ללכת על הפרורמולה ג'ק ממש טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית