עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו כן, מי מגדיר מה זה עם? יש אנשים שטוענים שהפלשתינים הם לא עם. על פניו, הגרמנים והאנגלים הם גם אותו עם (מקורם בשבטים גרמאניים).
---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:18 ----------
אתה בטוח שאתה רוצה לממש את הזכות הזאת? 😛
![]()
זה לא רק זה. הסיבה שילד הופך מ"רכוש" לאינדיבידואל כשהוא גדל פתאום (אחרת מבוגרים היו נשארים רכוש ההורים שלהם עד שאלה היו מתים, וגם הילדים שלהם היו נשארים רכוש ההורים של ההורים וכן הלאה) היא שהזכות הטבעית של הילד טמונה בו מעצם לידתו, היא לא נרכשת והיא לא ניתנת על ידי ההורים. מהסיבה הזאת להגדיר ילד כקניין היא הגדרה שנושכת את הליברטיאן בתחת ומוכיחה כמה הוא תוקף אנשי קש בעצמו כשזה נוח לו.
מצד שני, יש הרבה אסתטיקה בפתרון בעיות בהנתן הזכות הנ"ל.
מה המשמעות המשתנה של "the pursuit of happiness" בהכרזת העצמאות של ארה"ב.
מתוך הכרזת העצמאות בארה"ב, יש שלושה "inalienable rights" והאחרון הוא "the pursuit of happiness". האם יש סיבה שנמנעו לציין במפורש - הזכות לפרי עמלך \ הזכות לקניין-רכוש וכו' והאם מעבר לסמנטיקה יש משמעות לבחירת המושג?
מעבר לזה, אני מסכים עקרונית עם מילטון (ולמען האמת, לא ידעתי את עמדתו בנושא). הרי שכל קביעה אוניברסלית לגיל מסויים תהיה שרירותית. ולכן, ברגע שהוא טוען לכך.
ועדיין, לא ייתכן שהוא ייחשב רכוש במובן האבסולוטי.
הבסיס עליו נשענות הזכויות משתנה פה תדיר, לא מוסרי ולא טבעי אלא סינטתי בלבד? או רק כשנוח?
איזו תשובה בדיוק? לא ענית אפילו אם הזכות הזו הייתה קיימת או לא. על איזה זכויות דמיוניות אתה מדבר, לאנשים הנ"ל לא היו זכויות?יש לך זכות לעשות מה שאתה רוצה כשאתה נמצא בשטח בבעלותך. בשאר המקרים זה כפוף לתנאים של האנשים שהמקום שייך להם. אין לך זכות לצעוק "שריפה" באמצע סרט בקולנוע אם זה לא קורה.
עניתי לך גם לגבי הדוגמא עם ההומואים. אתה פשוט מסרב להבין קונספט פשוט כי אתה שקוע עמוק בלחלק לכולם זכויות דמיוניות.
נו בטח שזה נהיה מעגלי, לא דיברתי בכלל על "הזכות לחופש הביטוי", אלא על דוגמאת משוללי הזכויות.לא קשה, שטותי. אמרתי לך אילו זכויות קיימות ולמה. אתה מסרב לקבל את זה שהזכות לחופש הביטוי לא קיימת.
זה נהיה מעגלי.
"הזכות לחופש הביטוי" היה על הדוגמא הזאת של לדבר בבית של מישהו אחר, מה הקשר למשוללי הזכויות? ההומואים הם רק דוגמא אחת מיני רבות שניסיתי בעזרתה להמחיש מצב בו למישהו יש זכות (במקרה הזה הזכות לבחירה) מסויימת ע"פ החוק אך בפועל הוא לא מקבל אותה. מה שאני אומר זה שבמקום להגיד שאין לו את הזכות הזו צריכים לומר שיש לו את אותה הזכות, אך היא פשוט לא ממומשת. באמת שאני לא רואה פה איזה משהו מסובך.כן, ההומואים. איזו זכות נשללה מהם? הזכות שהמדינה תכריז עליהם כבעל ואישה?
מועיל? מה אתה מעדיף אז לומר, שלאנשים כאלו פשוט אין זכויות? ;maeqזה לא מסובך, זה קונספט לא מועיל.
אוקיי, אז זה לא ממש רלוונטי כלפיך. לפחות עכשיו אני מקווה שנוכל להסכים שההבחנה הזו פעילה במסגרות של אנשים המאמינים גם בזכויות אחרות, שם היא מקבלת משמעות. בכ"מ לנושא הזה של הזכות לרכוש עוד אחזור בעתיד.אמרתי לך, מבחינתי הזכות היחידה שקיימת היא הזכות לרכוש. אין עוד זכויות.