הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פשיטת רגל של חדרי כושר בעולם?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אני בטוח שזה יגיע, בעיקר עם ההתפחות בכל המחקר של הגנטיקה וההורמונים השונים. יחד עם פרמקולוגיה, בסופו של דבר יהיה כדור/זריקה ואולי אפילו תכשיר חד פעמי שימנע מאיתנו לפתח תאי שומן מהילדות או להורס תאים בבגרות.

http://blogs.wsj.com/health/2011/11...at-cells-in-monkeys-human-trials-may-be-next/

http://www.foxnews.com/health/2011/11/10/drug-kills-fat-cells-in-obese-monkeys/

לא מאמין שזה יעבור אישור של ה FDA וגם לא בטוח איך זה ישפיע על בני אדם (אם כי מחקרים על קופים זה כבר משהו הרבה יותר ממשי ממחקרים על עכברים).

לוקח 10-20 שנה מהתחלת הניסוי על בני אדם.
ועד שיתחילו בבני אדם יקח עוד 10 שנים. ככה שלא נראה את זה בחיינו לדעתי.
מה גם שמי הולך לחדר כושר כדי להרזות?

אנשים בעלי טיאבון גדול.

אני לדומגא, בנאדם עם טיאבון ענק, מצאתי שאני לא יכול להיות בגערון קלורי של 400 קלוריות או יותר בלי אירובי.

או אנשים מטומטמים.

טוב מאוד אולי ככה יהיו חדרי כושר במרתפים חשוכים עם כלוב ועם מוט מברזל ולא גפרור שמצופה בניקל, והרבה משקולות בלי ציוד יקר ופנסי

;susss

גם אני שאלתי את עצמי אותה שאלה לאחר שקראתי על מחקר שכלל הנדסה גנטית בבעחים והצליח לגרום להם להעלות את מסת השריר ב60% ללא אימונים ככל.

• פותח/ת השרשור
יותר מחצי מהמתאמנים והמתאמנות הולכות לחד"כ כדי להרזות או לשמור על משקל קיים. אנשים שמעניין אותם אימון משקולות, העלאה במסת השריר וכל מה שהפורום מתעסק בו זה אולי 10% (ואני מביא פה המון קרדיט) מכלל המתאמנים בחד"כ. רוב הכסף מנהלי מכון כושר עושים על אנשים מבוגרים ונשים (שהולכות להמון חוגים בחד"כ ובעיקר נרקבות על האירובי).

שים חוב לראק שאם זה מאושר ביום שהפורום עדיין קיים אני מקבל באן לצמיתות ומעלה סרטון עם החוטיני של קלינה.

• פותח/ת השרשור
שים חוב לראק שאם זה מאושר ביום שהפורום עדיין קיים אני מקבל באן לצמיתות ומעלה סרטון עם החוטיני של קלינה.
הולכים לעשות ניסויים על חולי סרטן הערמונית, יקח לזה כמה שנים (10 אולי יותר, אם בכלל).
אתה יודע שלא תהיה בפורום, אולי גם אני לא, ככה שהחוב לראק הזה לא שווה כלום.

ציפיתי לתשובות חריפות כמו מתחת לאדמה. או באברבנל. נחלשתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית