את טועה.
יש לי הרבה חברים מכוערים מאוד שמשיגים בחורות יפות מאוד. ובכללי, זה לא- מי שנראה יותר טוב ישיג יותר בחורות.
אם אתה מכוער מאוד אתה לא תזיין מישהי יפה מאוד נקודה. ואל תספר לי סיפורי סבתא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את טועה.
יש לי הרבה חברים מכוערים מאוד שמשיגים בחורות יפות מאוד. ובכללי, זה לא- מי שנראה יותר טוב ישיג יותר בחורות.
תתפלא היו מקרים.אם אתה מכוער מאוד אתה לא תזיין מישהי יפה מאוד נקודה. ואל תספר לי סיפורי סבתא.
אתה פשוט לא מסוגל להבין לעומק.
אבל בשבילך נקח את זה אחרת:
איך העובדה שיש אנשים נשואים שעוסקים בבילדינג סותרת את העובדה שרווקים שמתעסקים בבילדינג עושים זאת כדי לטפח את המראה שלהם בין יתר הסיבות בכדי למשוך בחורות?
אגב רוב הבילדרים מתחילים בגיל צעיר הרבה לפני שהם מתחתנים, קפיש?
אבל עזוב זה כבר נהיה ויכוח טיפשי.
ואם אני נשואה אני כמובן יכולה להזניח את עצמי כי בעלי יימשך אליי גם אם אני אהיה שמנה, עם שערות ברגליים, קמטים וחצ'קונים, רק בזכות עולמי הפנימי העשיר והגיים.
עכשיו פרשתי סופית.
בכך שקיימים אנשים שמתאמנים בלי שום צפייה שזה יגרום להם להצלחה עם בנות. לדוגמה, גברים נשואים.
לכן הנחת היסוד שלכם ש"מי שמתאמן עושה את זה בשביל בנות" היא מפגרת ולא מאפשרת לי לקחת אתכם ברצינות.
---------- התגובה התווספה ב 15:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------
ציון ברוך?
גם גל קליימן, בעלה של גאלה קוגן, מכוער מאוד. תחפש בגוגל תמונות ותבין.
אסור לך להשתמש בדוגמאות שאני הבאתי:P
רק למען ההבהרה אני לא טוען שמכוער לא יכול להשיג שוות כי זה לא נכון.
אבל יופי מסדר לך אחלה קומבינה בחיים.
מי שמכוער יצטרך להסתמך על כישורים אחרים שלו וזה ידרוש יותר אנרגיה ממנו עבור אותה תוצאה.
צריך להבין ששני בחורים ניגשים לבחורה האחד חתיך הורס והשני תולעת.
הבחורה פשוט לא תתייחס אפילו לתולעת כך שלא יהיה לו הזדמנות בכלל לטעון לקייס.
מתי החוקים כן נשברים?
כאשר ההיכרות מתבצעת בעקיפין לדוג' (אחת מיני רבות): יוצאים מלא חבר'ה ביחד ושם נוצר דיבור קבוצתי המאפשר להתרשם לא רק מהיופי ואם הבחור שנון סביר שהוא יצליח להוציא משהו.
אבל להתכחש לעובדה שיופי זה קלף מנצח (ג'וקר) זו פשוט עליבות נפש או צרות עין או קנאה או היאחזות במחשבה שאפילו שאתה מכוער אתה לפחות שנון ובחורות מתות על זה יותר מיופי.
אם הוא יותר עשיר מגאלה קוגן אני חותך תזין (גל קליימן)
---------- התגובה התווספה ב 15:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:47 ----------
רשמתי כבר שיופי זה לא קלף מנצח ומהווה רק יתרון קטן.
אבל זה דיון אבוד, אתה בכלל לא יודע איך אנשים שיודעים להתחיל עם בנות מתנהגים איתן.
12344 לקחת קורס בלהתחיל עם בחורות?
ואם אני נשואה אני כמובן יכולה להזניח את עצמי כי בעלי יימשך אליי גם אם אני אהיה שמנה, עם שערות ברגליים, קמטים וחצ'קונים, רק בזכות עולמי הפנימי העשיר והגיים.
עכשיו פרשתי סופית.
אל תתאמץ. לא שאני מצדיק אותם, אבל לבוא לפורום פיתוח גוף ולנפץ את האמונה המגבילה הכי גדולה שהיא "היופי לא קובע" די תזעזע ותביא את התגובות שרואים פה, מן הסתם.התנסחתי לא ברור בהודעה הקודמת?