הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
את טועה.
יש לי הרבה חברים מכוערים מאוד שמשיגים בחורות יפות מאוד. ובכללי, זה לא- מי שנראה יותר טוב ישיג יותר בחורות.

אם אתה מכוער מאוד אתה לא תזיין מישהי יפה מאוד נקודה. ואל תספר לי סיפורי סבתא.

אתה פשוט לא מסוגל להבין לעומק.

אבל בשבילך נקח את זה אחרת:
איך העובדה שיש אנשים נשואים שעוסקים בבילדינג סותרת את העובדה שרווקים שמתעסקים בבילדינג עושים זאת כדי לטפח את המראה שלהם בין יתר הסיבות בכדי למשוך בחורות?

אגב רוב הבילדרים מתחילים בגיל צעיר הרבה לפני שהם מתחתנים, קפיש?

אבל עזוב זה כבר נהיה ויכוח טיפשי.

בכך שקיימים אנשים שמתאמנים בלי שום צפייה שזה יגרום להם להצלחה עם בנות. לדוגמה, גברים נשואים.

לכן הנחת היסוד שלכם ש"מי שמתאמן עושה את זה בשביל בנות" היא מפגרת ולא מאפשרת לי לקחת אתכם ברצינות.

---------- התגובה התווספה ב 15:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------

אם אתה מכוער מאוד אתה לא תזיין מישהי יפה מאוד נקודה. ואל תספר לי סיפורי סבתא.

ציון ברוך?

גם גל קליימן, בעלה של גאלה קוגן, מכוער מאוד. תחפש בגוגל תמונות ותבין.

ואם אני נשואה אני כמובן יכולה להזניח את עצמי כי בעלי יימשך אליי גם אם אני אהיה שמנה, עם שערות ברגליים, קמטים וחצ'קונים, רק בזכות עולמי הפנימי העשיר והגיים.
עכשיו פרשתי סופית.

פעם שלישית ואת חייבת גלידה לכל הפורום.😛

הוא ממש מצליח למשוך אותך חזרה לפוסט.

א. ציון ברוך לא כזה מכוער.
ב. הוא מפורסם
ג. יש לו כסף

טווב מישהו מאוד מכוער יכול לזיין כוסיות, אבל רק אם הוא עשיר

בכך שקיימים אנשים שמתאמנים בלי שום צפייה שזה יגרום להם להצלחה עם בנות. לדוגמה, גברים נשואים.

לכן הנחת היסוד שלכם ש"מי שמתאמן עושה את זה בשביל בנות" היא מפגרת ולא מאפשרת לי לקחת אתכם ברצינות.

---------- התגובה התווספה ב 15:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------

ציון ברוך?

גם גל קליימן, בעלה של גאלה קוגן, מכוער מאוד. תחפש בגוגל תמונות ותבין.

אסור לך להשתמש בדוגמאות שאני הבאתי:P

רק למען ההבהרה אני לא טוען שמכוער לא יכול להשיג שוות כי זה לא נכון.
אבל יופי מסדר לך אחלה קומבינה בחיים.
מי שמכוער יצטרך להסתמך על כישורים אחרים שלו וזה ידרוש יותר אנרגיה ממנו עבור אותה תוצאה.

צריך להבין ששני בחורים ניגשים לבחורה האחד חתיך הורס והשני תולעת.
הבחורה פשוט לא תתייחס אפילו לתולעת כך שלא יהיה לו הזדמנות בכלל לטעון לקייס.
מתי החוקים כן נשברים?
כאשר ההיכרות מתבצעת בעקיפין לדוג' (אחת מיני רבות): יוצאים מלא חבר'ה ביחד ושם נוצר דיבור קבוצתי המאפשר להתרשם לא רק מהיופי ואם הבחור שנון סביר שהוא יצליח להוציא משהו.

אבל להתכחש לעובדה שיופי זה קלף מנצח (ג'וקר) זו פשוט עליבות נפש או צרות עין או קנאה או היאחזות במחשבה שאפילו שאתה מכוער אתה לפחות שנון ובחורות מתות על זה יותר מיופי.

אם הוא יותר עשיר מגאלה קוגן אני חותך תזין (גל קליימן)

---------- התגובה התווספה ב 15:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:47 ----------

אסור לך להשתמש בדוגמאות שאני הבאתי:P

רק למען ההבהרה אני לא טוען שמכוער לא יכול להשיג שוות כי זה לא נכון.
אבל יופי מסדר לך אחלה קומבינה בחיים.
מי שמכוער יצטרך להסתמך על כישורים אחרים שלו וזה ידרוש יותר אנרגיה ממנו עבור אותה תוצאה.

צריך להבין ששני בחורים ניגשים לבחורה האחד חתיך הורס והשני תולעת.
הבחורה פשוט לא תתייחס אפילו לתולעת כך שלא יהיה לו הזדמנות בכלל לטעון לקייס.
מתי החוקים כן נשברים?
כאשר ההיכרות מתבצעת בעקיפין לדוג' (אחת מיני רבות): יוצאים מלא חבר'ה ביחד ושם נוצר דיבור קבוצתי המאפשר להתרשם לא רק מהיופי ואם הבחור שנון סביר שהוא יצליח להוציא משהו.

אבל להתכחש לעובדה שיופי זה קלף מנצח (ג'וקר) זו פשוט עליבות נפש או צרות עין או קנאה או היאחזות במחשבה שאפילו שאתה מכוער אתה לפחות שנון ובחורות מתות על זה יותר מיופי.

רשמתי כבר שיופי זה לא קלף מנצח ומהווה רק יתרון קטן.
אבל זה דיון אבוד, אתה בכלל לא יודע איך אנשים שיודעים להתחיל עם בנות מתנהגים איתן.

אהה ועוד משהו חשוב, איך קבעת שגברים נשואים לא מתאמנים מהסיבה הזו?
כי הם נשואים?

---------- התגובה התווספה ב 15:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:51 ----------

אם הוא יותר עשיר מגאלה קוגן אני חותך תזין (גל קליימן)

---------- התגובה התווספה ב 15:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:47 ----------

רשמתי כבר שיופי זה לא קלף מנצח ומהווה רק יתרון קטן.
אבל זה דיון אבוד, אתה בכלל לא יודע איך אנשים שיודעים להתחיל עם בנות מתנהגים איתן.

ברור שלא! אני הייתי מתחנן לבנות שייצאו איתי.
אני מת לקחת את הקורס שאתה לקחת.

לא עשיתי קורס, אבל אתה מוזמן לעשות.

איך קבעתי שגברים נשואים לא מנסים להשיג זיון???

ואם אני נשואה אני כמובן יכולה להזניח את עצמי כי בעלי יימשך אליי גם אם אני אהיה שמנה, עם שערות ברגליים, קמטים וחצ'קונים, רק בזכות עולמי הפנימי העשיר והגיים.
עכשיו פרשתי סופית.

צודקת.
נראה לי יש לנו מנצחת.

אללה מיסטרי 🤘

בצבא חבר סיפר לי על התחום הזה של פיקאפ
הייתה תקופה שקראתי על זה
בשלב מסויים די התאכזבתי מכל ה"גורואים" שם
ראיתי כל מני תמונות של בחורות שהם כביכול יצאו איתן, אם לא שכבו, ושמעו יש מקרים מזעזעים, ואני לא מדבר פה על מישהיא "חמודה". ושלא יספרו לי שהיופי האמיתי הוא פנימי.
אדם שמתיימר להיות זיין ולוקח על הז כסף כדי ללמד אחרים להיות זיינים צריך להוכיח את זה איך שהוא.

מראה הוא יתרון ענק אין ספק אבל אם אין לך ביטחון או את הכלים לעניין ולמשוך בחורה אתה לא שווה כלום- גיים זה אחד הדברים החשובים. בנוסף יש את הפרמטר של האסתטיקה שחשובה מאוד- בחורה לא תלך עם מישו מוזנח גם אם הוא מצחיק אותה (אלא אם כן הוא עשיר). אם בן אדם מטפח את עצמו למרות שהוא לא הדבר הכי יפה בעולם הוא יכול להצליח בענק עם נשים אם הוא יודע לערבב אותן -"עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת"

התנסחתי לא ברור בהודעה הקודמת?
אל תתאמץ. לא שאני מצדיק אותם, אבל לבוא לפורום פיתוח גוף ולנפץ את האמונה המגבילה הכי גדולה שהיא "היופי לא קובע" די תזעזע ותביא את התגובות שרואים פה, מן הסתם.

גם אני שבוי בתוך האמונה הזאת, אין מה לעשות. זה אמנם נותן יתרון אבל לא יתרון ששווה את המאמץ שאני לפחות משקיע בזה.
חברים שלי עשו את הקורסים ושיגעו אותי עם זה. קראתי על זה פעם מלא, וגם קניתי את הספר. משום מה לא המשכתי עם זה כי לא ראיתי את התוצאות שרציתי.

עכשיו בואו נקשיב למה שמכוערים חושבים בנושא:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחורות וגברים לא חושבים אותו דבר, יש מליון סוגים של בחורות כמו שגבר שנראה טוב יכול לאהוב שמנות (יש לי חבר כזה) יש גם בנות שיכולות להיראות מצויין ולאהוב גבר כי יש להם מכנה משותף מסויים וזה מה שמושך אותה או שיש לה סטייה כזאת או אחרת לגבי סוג מסויים של גברים. בכל מקרה בשביל "סטוץ" כן צריך שתהיה משיכה מוקדמת שמבוססת על מראה ושם יש מצב שרוב הגברים שנראים טוב יצליחו יותר אבל זה לא דבר מופרך לראות איזה בחור שלא נראה משהו עם מישהי שהיא כוסית על ולווא דווקא כי יש לו כסף או משהו. זה מה שיש למכוער להגיד בנושא ועכשיו לאוף רקורד: רוב הבנות הישראליות סתם מתלהבות וחושבותשהן כוכבות בהוליווד מנסיון שהיה לי עם שוודית שנראית יותר טוב כמעט מכל הבנות שהייתי איתן אי פעם הן פשוט יודעות מה זה להעריך את הגבר שלהן ולטפל בו ולאהוב אותו בלי משחקים ובלי שטויות וזה גם גורר יחס שווה. מערכת יחסים עם בחורה ישראלית ברוב המקרים היא מתישה ובעלת מלא אגו ומשחקים,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית