הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
כדי לאתגר מוכרים בחנויות בגדים 🥰
כדי לגרום לאנשים מסויימים לחפש תרוצים ולהגיד "הוא בטח על אסטרוידים ואפקות"
כדי לסחוב מא''ג, לום ופטיש 5 קילו במילואים
כדי לשבור קונסטרוקציות עם פטיש 5 קילו
כדי לנהום בקול ולהפחיד בילדרים 😛
וכי זה כיף.

כל מי שאומר "להרתעה" הוא ליצן ולא בוגר. רנדי קוטור [למי שלא מכיר: כמה פעמים אלוף עולם משקל כבד בUFC ובהיכל התהילה] אמר שלעולם לא יצא לו לריב עם אף אחד במציאות.

זה לא די ברור למה לא יצא לו? מי יחפש לריב איתו? לוחמים אחרים בקטגוריה שלו מה-UFC?

• פותח/ת השרשור
זה לא די ברור למה לא יצא לו? מי יחפש לריב איתו? לוחמים אחרים בקטגוריה שלו מה-UFC?

כן, כי כולם רואים UFC ויודעים מי הוא, במיוחד אלו שמחפשים לריב מכות.
לבאס רוטן יש די הרבה סיפורים על מכות בפאבים, והוא היה לוחם גדול בהרבה מרנדי.

כן, כי כולם רואים UFC ויודעים מי הוא, במיוחד אלו שמחפשים לריב מכות.
לבאס רוטן יש די הרבה סיפורים על מכות בפאבים, והוא היה לוחם גדול בהרבה מרנדי.

הסיפורים של באס הם מהימים שהוא היה שומר במועדונים. לוחם גדול הוא נהיה אחרי זה.

פיספסת במקרה את החלק השני של המשפט? ג'ורג' קרלין אמר את אותו דבר, ויש להמון אנשים המון סיבות להרביץ לו. והוא איש קטן וצנום כל חייו.

וכן ההשוואה לבס רוטן טובה: הוא עד היום מחפש צרות ומספר על סיפורי המכות שלו בהילולה ובגאווה.

פיספסת במקרה את החלק השני של המשפט? ג'ורג' קרלין אמר את אותו דבר, ויש להמון אנשים המון סיבות להרביץ לו. והוא איש קטן וצנום כל חייו.

וכן ההשוואה לבס רוטן טובה: הוא עד היום מחפש צרות ומספר על סיפורי המכות שלו בהילולה ובגאווה.

פספסת במקרה את ההומור? ;maeq

דז'ה וו?

כל מי שאומר "להרתעה" הוא ליצן ולא בוגר. רנדי קוטור [למי שלא מכיר: כמה פעמים אלוף עולם משקל כבד בUFC ובהיכל התהילה] אמר שלעולם לא יצא לו לריב עם אף אחד במציאות. אתם יודעים מה מצחיק? שג'ורג' קארלין איש צנום וקטן, שעיצבן המון אנשים בחיים שלו, אמר בדיוק אותו דבר 😛
ובתור אחד שגדל במקום ממש לא סימפטי [שכונת ג'סי כוהן בחולון] אני יכול לומר שגם אם מחפשים אותך [שזה מאד מאד נדיר וקורה לאנשים אחד לאלף] אפשר לצאת מכל סיטואציה בעזרת ביטחון עצמי, דיבור, ובכללי התנהלות בוגרת.
למה בכלל לומר שמי שאומר ל"הרתעה" הוא ליצן ולא בוגר, אתה קובע איזו מטרה נעלה יותר ואיזו פחות?
ובתור אדם שמתגאה בלוגיקה שלו, איך העובדה שאפשר לצאת מכל סיטואציה גם ללא קשר למבנה הגוף סותרת את העובדה שגודל הגוף אכן מרתיע?
ואני גרתי בלוד תקופה ארוכה, אז מה? איך זה בכלל מתקשר לטענה?

ואני יצור לא-לוגי.

למה בכלל לומר שמי שאומר ל"הרתעה" הוא ליצן ולא בוגר, אתה קובע איזו מטרה נעלה יותר ואיזו פחות?
ובתור אדם שמתגאה בלוגיקה שלו, איך העובדה שאפשר לצאת מכל סיטואציה גם ללא קשר למבנה הגוף סותרת את העובדה שגודל הגוף אכן מרתיע?
ואני גרתי בלוד תקופה ארוכה, אז מה? איך זה בכלל מתקשר לטענה?

ואני יצור לא-לוגי.

הערכים שלו הם עליונים לשלך או שלי. הוא אלוהים.

דומינציה? ואני לתומי הייתי בטוח שצומי נובע מחוסר ביטחון... 😛

ברור שהייתי ילד כאפות שנותן את הסנדביצ'ים שלי לפושטאקים שלא ירביצו לי,אבל גם זה לא עזר...

כל מצב של שליטה - מקורו בחוסר שליטה ובעקבות זה רצון רציונאלי או דחף תת הכרתי להגיע לשליטה.
מי שבא מבית עם חוברים- ישאף כנראה להשיג שליטה בכסף
מי שהיה מאוד רזה וזה הפריע לו- כנראה ישאף להשיג שליטה בנושא ע"י עליה במשקל
חסכים רגשיים למיניהם,אלימות,מיניות,השכלה וכו....

בשביל הרתעה לא הולכים ללמוד ווינג-צון או גמל שלמה דרומי, אייקידו וכיוב'? הרי משקולנים יכולים להיות מאוד חזקים מבחינת כוח, אבל מאוד רכים בתחום ההגנה האישית.

אני בשביל ההרגשה הטובה שזה עושה והתחושה הטובה כשהגוף עושה טרנספורמציה ושפתאום בקבלה הפקידה מאירה לך פנים....חח

בשביל הריבועים כי זה יפה ובנות אוהבות את זה...
ועכשיו ברצינות אני אוהב את זה אתה מרגיש שיש לך למה לקום בבוקר זה כיף להציב לעצמך אתגרים שהרבה אנשים אמרו לך בדרך אתה לא תצליח ולהראות להם שאתה כן מסוגל.

אפשר לסכם ולומר שכל מי שעוסק בפיתוח גוף שלא במסגרת תחרותית עושה את זה בלי כל סיבה אמיתית - או כתוצאה מפיצוי על דברים שהוא חווה בחייו ועוטה תחת דעות קדומות בראשו שלא באמת נשמעות הגיוני (התרעה, באמת?)

כל מה שמניע אותנו בחים זה בסופו של דבר אוכל(משאבים),מין ודומינציה(זה יכול להיות מגוון).
דרך שלי להיות דומיננתי על שאר הגלקסיה(או לפחות בפורום הזה) זה פתוח גוף.
נו אם נאמר את זה במילה אחד-צומי

לא הבנתי איך להיות מפתח גוף גורם לך להיות יותר דומיננטי בעולם הזה?

נ.ב אני מתאמן בשביל פוטבול (לפני זה זה היה כדורסל) אין לי מושג אם הייתי מתאמן אם לא הייתי קשור לענף ספורט מסויים.

לא הבנתי איך להיות מפתח גוף גורם לך להיות יותר דומיננטי בעולם הזה?

נ.ב אני מתאמן בשביל פוטבול (לפני זה זה היה כדורסל) אין לי מושג אם הייתי מתאמן אם לא הייתי קשור לענף ספורט מסויים.

כל אחד עושה את זה בדרך שלו-אחד משיג שליטה ע"י להרוויח הון,שני רוכש השכלה,שלישית עושה סיליקון ענק, אנשים לומדים תורה כדי חהיות "מעל" האחרים,סבתות מבשלות ואופות "יותר מרוקאי מאשכנזי" ,ילדים מנסים להתגייס ליחידות יותר מובחרות כדי לבוא לבית הספר עם כנפי עטלף או טייס ,ערסים וחסרי טעם קונים נוטיקה ולקוסט מזוייפים וכ"ד. רד ל"עומק " העניין ואולי תבין.

נערך לאחרונה:
הבנתי, זה גורם לך לחשוב שאתה מיוחד ושבכך אתה יותר דומיננטי. אבל מה קורה שאתה מגלה שבעצם הכל אשליה אחת גדולה של עצמך? אתה לא מתבאס?

הבנתי, זה גורם לך לחשוב שאתה מיוחד ושבכך אתה יותר דומיננטי. אבל מה קורה שאתה מגלה שבעצם הכל אשליה אחת גדולה של עצמך? אתה לא מתבאס?

חברי,תעשה חיפוש בויקיפדיה על ציניות וסרקזם.
ברור לי שזה שווה לתחת ולא הופך אותי לבן אדם יותר טוב,אבל זה משפיע לטובה על דימוי עצמי. איו מה לעשות,גברים תמיד יתעסקו בלמדוד למי יש יותר גדול(כמה הסקווט,מי תירגם יותר מאמרים או מי בדרך לתואר שני או מי שם על כל זה זין ונוסע ב M6)🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית