בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
חברי,תעשה חיפוש בויקיפדיה על ציניות וסרקזם.
ברור לי שזה שווה לתחת ולא הופך אותי לבן אדם יותר טוב,אבל זה משפיע לטובה על דימוי עצמי. איו מה לעשות,גברים תמיד יתעסקו בלמדוד למי יש יותר גדול(כמה הסקווט,מי תירגם יותר מאמרים או מי בדרך לתואר שני או מי שם על כל זה זין ונוסע ב M6)🤩
אפשר להבין מזה שאתה נוסע על M6?

כי זה כיף להיות בריא, גדול, חטוב וחזק? קשה לי לחשוב על סיבה רציונלית אחרת.

בשביל הדימוי העצמי, רק בשביל עצמי.
אחרי המון שנים שהייתי בחור שמנמן וחלש אני רוצה לעשות את זה בתור חוויה מתקנת..
לצבור עוד לפחות 10 קילו שריר זה מטרה בשבילי.. לא להיות גדול יותר מדי וגם לא להתחרות 😃

למה אני מתאמן?

אובססיביות עצמית (שגובלת בפסיכוזה).

כי זה כיף להיות בריא, גדול, חטוב וחזק? קשה לי לחשוב על סיבה רציונלית אחרת.

להיות חיה רעה (גדול חזק מהיר)

בשביל הדימוי העצמי, רק בשביל עצמי.
אחרי המון שנים שהייתי בחור שמנמן וחלש אני רוצה לעשות את זה בתור חוויה מתקנת..
לצבור עוד לפחות 10 קילו שריר זה מטרה בשבילי.. לא להיות גדול יותר מדי וגם לא להתחרות 😃
הנה כל מה שנסיתי להסביר מקודם- להגיע מחוסר שליטה לשליטה.

מעכשיו היא גם מבינה ברכבים ^^^^ אשת אשכולות.לייק איט.

הנה כל מה שנסיתי להסביר מקודם- להגיע מחוסר שליטה לשליטה.
אני לא מנסה לשלוט פה על אף אחד ועל שום דבר חוץ מהמצב הפיזי של הגוף שלי.
אני לא חושב שיש בזה בעיה ואני מאמין שכל בנאדם רוצה לשלוט במצב הגופני שלו.

אני לא מנסה לשלוט פה על אף אחד ועל שום דבר חוץ מהמצב הפיזי של הגוף שלי.
אני לא חושב שיש בזה בעיה ואני מאמין שכל בנאדם רוצה לשלוט במצב הגופני שלו.

ידידי,אני מנסה בצורה פשטנית להעביר תיאוריות ממבוא לפסיכופאטלוגיה. ודי ברור שלי שלא קלטת את המסר.
מדובר על שליטה בצרכים (חסכים) עצמיים. כמו שכתבת "חרי המון שנים שהייתי בחור שמנמן וחלש אני רוצה לעשות את זה בתור חוויה מתקנת..
לצבור עוד לפחות 10 קילו שריר זה מטרה בשבילי.." = מצב של חוסר שליטה ואתה מנסה להגיע לשליטה.
נ.ב. מניעים התחלתיים שלי היו אותו דבר.

וואוו.. כל כך הרבה סיבות.. דבר ראשון כי אני מאוהב בעצמי ומה שיעשה לי טוב אני יעשה אותו.. אימונים נותנים לי ביטחון כיף גוף טוב. לדעתי גבר צריך להיות שרירי וחטוב כמו האלים היווניים ככה מיצטייר אצלי גבר בראש... רזה או שמן לדעתי גבר לא צריך להיראות ככה. בנות אוהבות את זה. הרתעה כמו שהרבה אמרו פה.. ואני בעד. דימוי עצמי גבוה. כיף.. וגם ביגלל זה זה המיקצוע שלי אני מדריך חדר כושר ספינינג קיקבוקס וברייקדאנס קיצר אימונים זה החיים שלי..

וואוו.. כל כך הרבה סיבות.. דבר ראשון כי אני מאוהב בעצמי ומה שיעשה לי טוב אני יעשה אותו.. אימונים נותנים לי ביטחון כיף גוף טוב. לדעתי גבר צריך להיות שרירי וחטוב כמו האלים היווניים ככה מיצטייר אצלי גבר בראש... רזה או שמן לדעתי גבר לא צריך להיראות ככה. בנות אוהבות את זה. הרתעה כמו שהרבה אמרו פה.. ואני בעד. דימוי עצמי גבוה. כיף.. וגם ביגלל זה זה המיקצוע שלי אני מדריך חדר כושר ספינינג קיקבוקס וברייקדאנס קיצר אימונים זה החיים שלי..

אתה מאוהב בעצמך? למה?

למה בכלל לומר שמי שאומר ל"הרתעה" הוא ליצן ולא בוגר, אתה קובע איזו מטרה נעלה יותר ואיזו פחות?
ובתור אדם שמתגאה בלוגיקה שלו, איך העובדה שאפשר לצאת מכל סיטואציה גם ללא קשר למבנה הגוף סותרת את העובדה שגודל הגוף אכן מרתיע?
ואני גרתי בלוד תקופה ארוכה, אז מה? איך זה בכלל מתקשר לטענה?

ואני יצור לא-לוגי.

מה אתה רוצה? זאת דעתי האישית. אתה לא חייב לקבל אותה. לא קבעתי כאן איזה טענה מדעית או מודל או משהו. אני חושב שאתה תקוע באשכול של האמונה 😛
ולא אמרתי שלגודל אין פקטור בכלל בלהמנע מאלימות, זה אתה מכניס לי מילים לפה, שוב. פשוט היום הפקטור הזה הוא מינימלי ובהחלט לא מה שילדים בני 16 חושבים שזה עושה. וכמובן שזה ממש לא שווה את הזמן והמאמץ. עדיף לעבוד על הבטחון העצמי שלך ולפתח את השכל, מה שיעזור לך בכל שאר התחומים בכללי. [בעיקר עם בנות - למי שאמר פה את זה!]

וזה מתקשר לדעתי [לא לטענה כי אין כאן טענה] בגלל מה שכתבתי.

הערכים שלו הם עליונים לשלך או שלי. הוא אלוהים.

אני אלוהים כל עוד לא הוכח אחרת, לפחות לפי מה שלו בגה מאמין.

ברור שהייתי ילד כאפות שנותן את הסנדביצ'ים שלי לפושטאקים שלא ירביצו לי,אבל גם זה לא עזר...

כל מצב של שליטה - מקורו בחוסר שליטה ובעקבות זה רצון רציונאלי או דחף תת הכרתי להגיע לשליטה.
מי שבא מבית עם חוברים- ישאף כנראה להשיג שליטה בכסף
מי שהיה מאוד רזה וזה הפריע לו- כנראה ישאף להשיג שליטה בנושא ע"י עליה במשקל
חסכים רגשיים למיניהם,אלימות,מיניות,השכלה וכו....

הכי אמיתי פה, שוב. קבל מוניטין, וריספקט. אני דיי מופתע שזה מגיע מפה של בדיבילדר..👏

עדיף לעבוד על הבטחון העצמי שלך ולפתח את השכל, מה שיעזור לך בכל שאר התחומים בכללי. [בעיקר עם בנות - למי שאמר פה את זה!]
:

תן לי לנפץ לך את האשליה:
אם הבחירה היתה בין גבר בטוח בעצמו, חכם אבל מכוער וחלשלוש ובין גבר חתיך וטיפש, רוב הנשים היו הולכות על האופציה השניה. פשוט בגלל שבסופו של דבר, צריך להתעורר ליד זה בבוקר כל יום.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית