הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
תן לי לנפץ לך את האשליה:
אם הבחירה היתה בין גבר בטוח בעצמו, חכם אבל מכוער וחלשלוש ובין גבר חתיך וטיפש, רוב הנשים היו הולכות על האופציה השניה. פשוט בגלל שבסופו של דבר, צריך להתעורר ליד זה בבוקר כל יום.

הנה,אני הדוגמה הקלאסית לכך. רק שיש עוד פאראמטר אני חושב :
similis simili gaudet

תן לי לנפץ לך את האשליה:
אם הבחירה היתה בין גבר בטוח בעצמו, חכם אבל מכוער וחלשלוש ובין גבר חתיך וטיפש, רוב הנשים היו הולכות על האופציה השניה. פשוט בגלל שבסופו של דבר, צריך להתעורר ליד זה בבוקר כל יום.

לא נראה לי שאפילו מנקה אתיופית היתה הולכת עם גבר חתיך וטיפש.

מזל שהיא מצאה לה גבר חתיך, חזק, חכם וצנוע 🥰
אבל אל תדאג, אם תחפש מספיק טוב - גם אתה תוכל למצוא את אביר חלומותיך 👉👌
אני חושבת שרק השורה השניה שלו כוונה אליי, והשורה הראשונה - לSpellstorm או קלינה.
בכל אופן, אמרתי לך מההתחלה שאני אוהבת אותך כי אתה יפה וחכם 😍

אני לא יודע כלום, אותי בחרו ומאז לא משחחרים עפילו לשחק עם חברים.

תן לי לנפץ לך את האשליה:

ברווור... את היית נשארת עם דביל קנאי בכיין אגואיסט מנופח מרוכז בעצמו וילדותי [ועוד כל מני תכונות שנובאות מחוסר בטחון ובגרות].. יש מספיק כאלה.
אולי בעצם הית עושה את זה אם את בעצמך סובלת מחוסר ביטחון כרוני ומסתפקת בזבל אנושי. יש גם מספיק כאלה.

ולא דיברתי על להיות מכוער. זה רק ניתוח פלסטי יעזור, אם בכלל. וגם לא אמרתי שאפשר להיות מפלצת שומן ועם בטחון הכל יהיה בסדר.

שאני יבין-אתם מנסים למצוא בסיס שיטטי לזוגיות מושלמת?

ברווור... את היית נשארת עם דביל קנאי בכיין אגואיסט מנופח מרוכז בעצמו וילדותי [ועוד כל מני תכונות שנובאות מחוסר בטחון ובגרות].. יש מספיק כאלה.
אולי בעצם הית עושה את זה אם את בעצמך סובלת מחוסר ביטחון כרוני ומסתפקת בזבל אנושי. יש גם מספיק כאלה.
ולא דיברתי על להיות מכוער. זה רק ניתוח פלסטי יעזור, אם בכלל. וגם לא אמרתי שאפשר להיות מפלצת שומן ועם בטחון הכל יהיה בסדר.
1. כן, הייתי מעדיפה מישהו כזה שנראה טוב על פני גבר מכוער, אבל משכיל, בוגר, לא קנאי ומתחשב. זה חומר שידידים עשויים ממנו, אבל לא מישהו שרוצים לשכב איתו. בטוח שלא הייתי נשארת ביחסים מונוגמיים עם גבר שדוחה אותי פיזית.
2. אתה לא יכול להתווכח עם העובדה שאחת המטרות של אימונים זה לשפר את המראה החיצוני. אם לא של הפנים - אז של הגוף, שזה לא פחות חשוב מהפנים, ולעתים אפילו יותר. דרך אגב, דימוי גוף חיובי (שנובע משיפור המראה החיצוני) משפר את הבטחון העצמי.
3. אתה דיברת על להשקיע בבטחון עצמי ובשכל (אל מול להשקיע במראה החיצוני) כדי להצליח עם בנות. אני טוענת, שבהצלחה עם בנות, כפקטור יחיד - מראה חיצוני לוקח. לא מדברת על שילוב מוצלח של כל הפקטורים, שיכול להתקיים (הפתעה!) אם משקיעים גם במראה החיצוני וגם בתוכן.

בכלל לא. מתווכחים על מה כדאי לעבוד יותר - על היופי או על האופי - כדי להצליח עם בנות.

אני כבר 9 שנים לא בשוק פנויים-פנויות,אבל אני שומע דעה רווחת בקרב בנות- שלא נשאר גברים אמיתיים -הגברים ניהיו הומואים. מה פה אני מסיק שתכונה אולי החשובה ביותר שבנות מחפשות אצל גבר המיועד -זה יציבות במובן הקלאסי-יושר,אמינות,החלטיות,כריזמה ונאמנות.

אני בטוח שגם את מכירה בחורות שיכולות להיות דוגמניות, ושיוצאות עם גבר שנראה כמו חוסיין רזהזאדה, או שחיף מחוצ'קן בזכות זה שיש להם את ה-GAME.

אני בטוח שגם את מכירה בחורות שיכולות להיות דוגמניות, ושיוצאות עם גבר שנראה כמו חוסיין רזהזאדה, או שחיף מחוצ'קן בזכות זה שיש להם את ה-GAME.

אתה אולי מתכוון שיש להם את הקצ'ניג קצ'ינג $$$$$$$ (כסף והרבה ממנו).
ראה תוכנית "המעושרות".

---------- התגובה התווספה ב 14:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

אני כבר 9 שנים לא בשוק פנויים-פנויות,אבל אני שומע דעה רווחת בקרב בנות- שלא נשאר גברים אמיתיים -הגברים ניהיו הומואים. מה פה אני מסיק שתכונה אולי החשובה ביותר שבנות מחפשות אצל גבר המיועד -זה יציבות במובן הקלאסי-יושר,אמינות,החלטיות,כריזמה ונאמנות.

אנטון אל תפיל עלינו את זה שאשתך לא נותנת לך לצאת לשתות בירה.
אני חופשי.
😛😵‍💫🥊

זה תכונות נלוות.
יש תנאים הכרחיים, והם משיכה פיזית ומשיכה מנטאלית. אם הן לא קיימות, האישה לא תישאר בסביבה מספיק זמן כדי לבדוק את כל השאר (אלא אם כן זו אישה שמחפשת גבר עשיר - והגבר באמת עשיר. אז הוא יכול להיות גמד בכסא גלגלים ועדיין ימצא לו נשים).
אני לא יודעת מה זה "גבר אמיתי". יש "גבר שמתאים לי" ו"גבר שלא מתאים לי".

ראה תוכנית "המעושרות".

---------- התגובה התווספה ב 14:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

אני חופשי.
😛😵‍💫🥊

כסף זה אכן פתרון מעולה אם אין לך GAME. שרירים גם כן, אבל הם פתרון חלש הרבה יותר, כי ברגע שיגיע מישהו עם כסף או GAME הוא ינצח.

ראה תוכנית "המעושרות".

אני חופשי.
😛😵‍💫🥊
המאסה הביולוגית עם החור באמצע שאתה מדבר עליה-לא נכלל אצלי בקטגוריית נשים.

לא דיברתי על כסף.
GAME זה בדיחה גרועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית