הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכנית תהיה הכי טובה בשבילי עם התנאים שיש לי?

Questions

משתמש מתחיל
102
1
נק' מוניטין:
1
102
1
אני בפנימיה, יש בה חדר כושר שפתוח בימים ראשון,רביעי ושבת כשסוגרים שבת, ורק ראשון ורביעי בשבוע שיוצאים לסופ"ש.

ז"א ששבוע אחד יש 3 ימים שהחד"כ פתוח, ושבוע שני שבו הוא פתוח רק יומיים.

סקוואט ודדליפט, לא משנה מה עשיתי המאמן שם לא הסכים לי לעשות. בגלל שזה פנימיה, ואני לא משלם על זה שום דבר אני לא יכול להגיד כלום.
הוא אמר לי "אם אתה משכנע את המנהל פנימיה לחתום על מסמך שאומר שאתה (ז"א אני) או מישהו אחר אחראי עליך ולא אני (ז"א המאמן) אני אתן לך לעשות את זה, כי אני לא מוכן לקחת על זה אחריות אם תיפצע",

וגם חוץ מזה כל מיני דברים כמו אלה התרגילים הכי טובים אבל גם הכי מסוכנים בלה בלה בלה הם לא לגיל שלך.
בקיצור עד שאני בן 18, שזה עוד שנה בערך אני לא יכול.

בימים שאין חד"כ אני עושה מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה ודברים עם משקל גוף.
עכשיו.. מה אני יכול לעשות, איזה תוכנית, ואיזה תזונה כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר שאני יכול להוציא מהמצב? כי לא נראה לי שהתוכנית שלי עכשיו מתאימה לזה.

מבחינת תזונה גם אני מבולבל, כי נגיד אם אני מתאמן ביום ראשון ואוכל.. הגוף עדיין ישתמש בזה ביום רביעי? ז"א אם אני יאכל ביום רביעי, זה יתרום למשהו?

אתה פתחת בעבר 3 נושאים על אותו הסיפור ועם אותה השאלה והביאו לך תשובות בכל פעם.

• פותח/ת השרשור
האשכולות האחרים היו על איך לעשות SS עם התנאים האלה, בהנחה שהמאמן הזה היה מרשה לי לעשות סקוואט ודדליפט.
כרגע, אין לי את האפשרות הזאת ובגלל זה SS זו בכלל לא אופציה.

העצה הכי טובה (בשבילי לפחות) הייתה לעשות FBW, ולא AB כמו שהייתי עושה עד עכשיו.
עם AB זה יוצא שאני מאמן שריר רק פעם אחת בשבוע.

מה שאני רוצה לדעת, זה איך להסתדר עם התנאים האלה מבחינת תוכנית, ומבחינת התזונה. ממה שאני ראיתי באשכולות הקודמים, ניסו לשכנע אותי לעשות SS, ואני לא יכול לעשות את זה. וכן, אני יודע שהייתי משיג תוצאות טובות יותר (או תוצאות בכלל) עם SS.

לא הבנתי מה השאלה בדיוק.
אז תעשה FBW בלי סקוואט ודדליפט, תהיה על חיובי נמוך ותראה שאתה עולה במשקלי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית