עוד מידע ליצני על תזונה, מישהו רוצה להטריל?

הימנעו מאכילה של פחמימות, סוכרים או שומנים לאחר השעה 19:00. כאשר אוכלים מזונות מסוג זה בשעות המאוחרות של היום, כאשר באופן טבעי בשעות אלו הדרישות האנרגטיות של הגוף יורדות, לקלוריות אלו סיכוי גדול יותר להיות מאוחסנים כשומן.

סורי,אני פשוט חייב : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מכון חדש שיפתחו בקרוב באשדוד? LOL. הם רמאים ומאחזי עיניים.
המכון התחיל לפרסם עצמו ולמכור מנויים עוד במרץ השנה, עם הצהרות שיפתחו ביולי. הם פתחו משרד מכירות, הכינו סרטון עם הדמיה ממוחשבת ביוטיוב ופרסמו את עצמם בעזרתו באינטרנט.
התענייתי אצלם לגבי מועד הפתיחה והשארתי טלפון. הם התקשרו אליי כמה פעמים וניסו למכור את החתול בשק שלהם, אבל אמרתי שעד שהמכון לא מתחיל לפעול אין מה לדבר איתי.
באוגוסט הם הביאו כמה דוגמאות של מכשירים שיהיו במכון, אותם העמידו באותו משרד המכירות, וגם עשו שם "אירוע הרמת כוסית חגיגי". עדיין אי אפשר היה אפילו לראות את חלל המכון, וכמובן שלא להכנס לראות. מסכנים מי שקנה מנוי אצלם.
ומאז הם עדיין לא פתחו.
כמו שאמרתי - שקרנים וגנבים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שלחתי להם מכתב, שאני מתאמן בSWEAT וחשבתי על לגוון ושלא מעניינים אותי כל ההליכונים בעשרות אלפי השקלים שהם מציעים, שיעורי הסטודיו ושאר "הפינוקים".
כתבתי שאני צריך שיהיה מתקן לביצוע סקוואט(חופשי!!!), מוטות אולימפיים, מספיק פלטות שלא אאלץ לריב עם אנשים בישביל עוד 20 קילו, ספות דחיקה(יותר מ-2) ואפשרות לבצע דדליפט מבלי שיעירו לי על זה שאני שובר את הרצפה או את הגב שלי.

נראה מה יענו.

שלחתי להם מכתב, שאני מתאמן בSWEAT וחשבתי על לגוון ושלא מעניינים אותי כל ההליכונים בעשרות אלפי השקלים שהם מציעים, שיעורי הסטודיו ושאר "הפינוקים".
כתבתי שאני צריך שיהיה מתקן לביצוע סקוואט(חופשי!!!), מוטות אולימפיים, מספיק פלטות שלא אאלץ לריב עם אנשים בישביל עוד 20 קילו, ספות דחיקה(יותר מ-2) ואפשרות לבצע דדליפט מבלי שיעירו לי על זה שאני שובר את הרצפה או את הגב שלי.

נראה מה יענו.
יש לי תחושה שיגידו לך שהכל יהיה סבאבה, רק תעשה מנוי ל3 שנים. ושהם גם יתנו לך שייקר (כלשהו) במתנה

שימו לב מה קורה אם לוחצים על לחצן הפייסבוק למטה בצד ימין.

כמובן שאסור לעבור את ה 1.2 גרם חלבון פר קילו משקל גוף, זה הופך לשומן באוזן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית