נק' מוניטין:
-37
- 387
- 0
(בייספס קצר טילים אני יודע....)
גובה 1.81
משקל 90 ק"ג
אחוז שומן סביב ה 17% מפוצץ נוזלים, שום חפירות על חיטוב כי אני מתחיל אותו במרץ בתקווה להגיע ל 95 ק"ג.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רואים מאסה אבל גם רואים גם שומן, אין מצב שזה 17%, לכיוון ה-20% יותר.
הרבה מאוד נוזלים.... ואיך אני יודע? כי מאסה קודמת שלי גם נראיתי 20% ואחרי שבועיים שעפו מים פתאום ירדתי ל 17... יש עלי לפחות 5 ק"ג נטו מים להוריד בחיטוב.
ולשני טוב אחי...
לא התכוונתי להעליב ,אבל ככה זה נראה ונסחפת עם הנוזלים מי ישמע אתה על סייקל של דאקה...
אם הייתי על דאקה אז היו עלי לפחות 10 ק"ג מים, יש עלי משהו כמו 5-5.5 ק"ג נטו מים להעיף שגורמים לי להראות 3% שומן יותר ממה שאני באמת, וטוב שלא הגזמת לא נראה מתאמן, עדיין אפשר לראות את החזה בבירור בולט ואת הכתפיים וברור שאחרי חיטוב יראו הכל בבירור והרבה יותר יפה.
יש מסה מעולה וכן רואים שאתה מתאמן. משקל מעולה לגובה שלך. מחכה לראות אותך אחרי החיטוב, לדעתי יהיה לך גוף פצצה...
grandmothers-gym למה אתה חושב שמפריעים לו הנוזליים האלו? אתה חושב שהוא רוצה להשאר שחיף כמוך? אתה פאקינג בחורף מזה משנה שתיהיה עם נוזלים או דוב חורף הא?!! מה נראה לך כולם דוגמני פיטנס עולים במסה ללא שומן? אין מה לעשות, כשעושים מסה כמו שצריך, צריך להקריב דברים, וזה אחד מהם. לקראת הקיץ כולנו נעשה חיטוב ואז נראה מה תגיד.
אתה מפספס מה שכולם אומרים לך פה
בין אם זה שומן או לא אתה תאבד הרבה מאוד שריר בחיטוב, שביחס לגודל שלך אין לך הרבה ממנו...
זה לא שאתה הולך לעשות סייקל חיטוב ואז זה קצת פחות גרוע...