תמונה רפוי מהצד ופרונט לאטס ספריד

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
ymxmuyhmxmnn.jpg

myiz2gmz3ywd.jpg

nmeyzx4gmnwe.jpg

(בייספס קצר טילים אני יודע....)

גובה 1.81

משקל 90 ק"ג

אחוז שומן סביב ה 17% מפוצץ נוזלים, שום חפירות על חיטוב כי אני מתחיל אותו במרץ בתקווה להגיע ל 95 ק"ג.

רואים מאסה אבל גם רואים גם שומן, אין מצב שזה 17%, לכיוון ה-20% יותר.

• פותח/ת השרשור
רואים מאסה אבל גם רואים גם שומן, אין מצב שזה 17%, לכיוון ה-20% יותר.

הרבה מאוד נוזלים.... ואיך אני יודע? כי מאסה קודמת שלי גם נראיתי 20% ואחרי שבועיים שעפו מים פתאום ירדתי ל 17... יש עלי לפחות 5 ק"ג נטו מים להוריד בחיטוב.

ולשני טוב אחי...

נערך לאחרונה:
הרבה מאוד נוזלים.... ואיך אני יודע? כי מאסה קודמת שלי גם נראיתי 20% ואחרי שבועיים שעפו מים פתאום ירדתי ל 17... יש עלי לפחות 5 ק"ג נטו מים להוריד בחיטוב.

ולשני טוב אחי...

לא התכוונתי להעליב ,אבל ככה זה נראה ונסחפת עם הנוזלים מי ישמע אתה על סייקל של דאקה...

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי להעליב ,אבל ככה זה נראה ונסחפת עם הנוזלים מי ישמע אתה על סייקל של דאקה...

אם הייתי על דאקה אז היו עלי לפחות 10 ק"ג מים, יש עלי משהו כמו 5-5.5 ק"ג נטו מים להעיף שגורמים לי להראות 3% שומן יותר ממה שאני באמת, וטוב שלא הגזמת לא נראה מתאמן, עדיין אפשר לראות את החזה בבירור בולט ואת הכתפיים וברור שאחרי חיטוב יראו הכל בבירור והרבה יותר יפה.

חחח שמע יש לך בייספס אסון!
וואלה גדלתה(השאלה במה) הייתי אומר עליך מה שאני באמת חושב עליך אבל פה זה לא ישראלקקי חחחח
בכל מקרה ניראה מה ישאר מימך בחיטוב:victory:

בהצלחה.

אם הייתי על דאקה אז היו עלי לפחות 10 ק"ג מים, יש עלי משהו כמו 5-5.5 ק"ג נטו מים להעיף שגורמים לי להראות 3% שומן יותר ממה שאני באמת, וטוב שלא הגזמת לא נראה מתאמן, עדיין אפשר לראות את החזה בבירור בולט ואת הכתפיים וברור שאחרי חיטוב יראו הכל בבירור והרבה יותר יפה.

ותחסוך לעצמך את הזיוני שכל על הדקה,יכול להיות שזה היה משפיע עליך אחרת לגמרי דקה לא ישפיע עליך כמו שהוא משפיע על מישהו אחר אז אל תבלבל ת'מוח,ביום שתיקח סייקל תגיד לנו מה הוא עשה לך ואיך עד אז..תפסיק לזיין את השכל:suicide:

תכלס מדקה לא עולים 10 קילו מים מה זה בריכה? אולי רק עם 1 קילו דקה בשבוע חח סתם
פשוט תאכל נכון תלמד לאכול פחות נתרן ועוד דברים שמשפיעים על הנוזלים וחוץ מזה שלפי דעתי אתה צריך להתחיל כבר חיטוב

יש מסה מעולה וכן רואים שאתה מתאמן. משקל מעולה לגובה שלך. מחכה לראות אותך אחרי החיטוב, לדעתי יהיה לך גוף פצצה...

grandmothers-gym למה אתה חושב שמפריעים לו הנוזליים האלו? אתה פאקינג בחורף מזה משנה שתיהיה עם נוזלים או דוב חורף הא?!! מה נראה לך כולם דוגמני פיטנס עולים במסה ללא שומן? אין מה לעשות, כשעושים מסה כמו שצריך, צריך להקריב דברים, וזה אחד מהם. לקראת הקיץ כולנו נעשה חיטוב ואז נראה מה תגיד.

יש מסה מעולה וכן רואים שאתה מתאמן. משקל מעולה לגובה שלך. מחכה לראות אותך אחרי החיטוב, לדעתי יהיה לך גוף פצצה...

grandmothers-gym למה אתה חושב שמפריעים לו הנוזליים האלו? אתה חושב שהוא רוצה להשאר שחיף כמוך? אתה פאקינג בחורף מזה משנה שתיהיה עם נוזלים או דוב חורף הא?!! מה נראה לך כולם דוגמני פיטנס עולים במסה ללא שומן? אין מה לעשות, כשעושים מסה כמו שצריך, צריך להקריב דברים, וזה אחד מהם. לקראת הקיץ כולנו נעשה חיטוב ואז נראה מה תגיד.

זה נחמד לעלות הרבה משקל במאסה, אבל כשהרבה מזה זה שומן, אתה נגרר אח"כ לחיטוב ארוך
שגורר אחריו איבוד מאסת שריר.. ואז את כמעט באותה נקודה שהתחלת..
אז בוא נראה מה הרווחת:
מעט מאסת שריר
הרבה צער ויגון שבחיטוב ארוך
ועודף עור ואולי גם סימני מתיחה מיותרים.

לא עדיף לעשות מאסה טיפה יותר ממותנת,
שתוכל לעשות אותה לתקופה יותר ארוכה,
להרויח יותר מאסת שריר,
ושיהיה חיטוב יותר קצר ופחות איבוד שריר ופחות באסה?

כל אחד יכול לעלות מהר במשקל במאסה.. החוכמה היא לעלות נכון, ולדעת מתי להפסיק.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, ולמי ששאל כן הגוף שלי נוטה לספוח הרבה נוזלים במיוחד שאני צורך 4 גרם פחמימה פר קילו, גלעד אתה לא צריך להתחיל איתי ריבים ואת מה שהיה בפורום השני היה אתה כנראה הבנת לא נכון וחשבת שאני צחקתי על הסרטונים הישנים שלך אבל ממש לא אני פשוט צחקתי איך היית ביחס להיום, ואתה יודע טוב מאוד כמה אני מעריך את השינוי שעשית, ולמי שאמר בקשר לאחרי חיטוב, דבר ראשון אני נמצא עם נתונים הרבה יותר גבוהים מסוף מאסה קודמת ודבר שני את החיטוב הזה אני יידע לעשות הרבה יותר חכם, ומאסה זה מאסה מי שמורעל לתחוום ו-BB אמיתי חייב לדעת להיות שמן לתקופה מסויימת וחוץ מזה שאחוז השומן לא כזה בשמיים אני לא עובר את ה 17% זה שאני נראה 20% זה כי אני עם ימבה נוזלים וגם מאסה קודמת נראיתי 20% ואחרי שבועיים פתאום זה היה נראה 17%.
וליטל פריינג סמוך עלי שבחצי שנה הזאת העלתי הרבה מאוד מאסה ורואים זאת, ואין מקום שאני לא נמצא בו שמעירים לי על כך אם זה מכון, בית ספר ועוד מקומות למניהם... אני יכול להגיד לך גם ביום שהייתי שם בעזריאלי עם גופייה (בלי להשוויץ כמובן) זה משך הרבה תשומת לב בקניון.
בנוגע לחיטוב ארוך זה ממש לא מזיז לי אני כבר עברתי חיטוב אחד של חודשיים וחצי ואני יעבור את זה שוב, אם יש מטרה עומדים בה בכל הכוח.

הנה תמונת בייספס שיותר מחמיאה (מצטער על האיכות הקקה):

xgzijvjxgwzo.jpg

לפי זה אפשר להבין שאחרי חיטוב נכון ישאר משהו.

נ.ב

אנשים בבקשה תפסיקו לנסות להעריך אחוז שומן לפי תמונות באיכות של שקל 90 זה ממש לא תואם למציאות גם, (יש להזכיר שהתמונה הזאת לא כלכך מחמיאה לחיטובים בגלל הפלאש).

ועומרי תודה מאוד על החיזוקים ועל ההבנה =] דרך אגב אתה גדלת הרבה מאוד מאז היום בעקבות לוחמים בגולן =]

נערך לאחרונה:
אני לא מבין מה הצורך להגיע ל95 קילו ואז להתחיל חיטוב. זה לא משנה תכלס כמה אתה שוקל אלה איך אתה נראה בין אם אתה נראה ענק על 100 קילו או על 80 המשקל לא משחק פה תפקיד אלה איך אתה נראה..וכפי שאתה נראה לדעתי כבר כדאי לעשות חיטוב.
זה לא נראה כאילו יש עליך הרבה מסת שריר נטו(והגורם לזה זה נוזלים שומן וגם מראה כללי),ולדעתי חבל לעשות מאסה שבסופו של דבר נשאר ממנה ממש מעט כי זה תכלס בזבוז זמן.

מעבר לזה,אם אתה מפרסם תמונות תדאג שהם יהיו נורמליות אם אתה טוען שהתמונות לא מראות אותך כמו שאתה באמת...אז תפרסם תמונות נורמליות.
קצת מצחיק לפרסם תמונות ואחרי זה להגיד "כן אבל זה חרא תמונות".

נערך לאחרונה:
אנשים שמגיבים פה, אני מבקש לשמור על רמת דיון וגם אם יש לכם להעיר איזשהיא הערה או להעביר ביקורת שלילית אני מצפה שזה יהיה בצורה הנכונה ולא בשפה של קופים.

לגבי פותח האשכול, מה שהחבר'ה אומרים פה זה אולי קיצוני מידי אבל אני נוטה להסכים.
האחוז שומן שלך כבר מאוד גבולי להמשך בעלייה במסה, באחוזים הללו בצורה טבעית כבר קשה לתפוס עוד מסה כי הגוף זקוק ליותר קלוריות ויותר קלוריות במקרה שלך לדוגמא יעלו אותך ביחס של יותר שומן מאשר שריר.
לכן המלצה שלי זה להתחיל חיטוב ולהתחטב לאחוזים נמוכים (לדוגמא 10) ולא כמו פעם שעברה שנעצרת על 14 או משהו כזה, ואז תיהיה מוכן לקיץ (נראה לי זו המטרה שלך, לא?) מחכה לך בכל מקרה חיטוב של לפחות 4 חודשים, והייתי ממליץ להתחיל מעכשיו.
שיהיה לך בהצלחה.

אתה מפספס מה שכולם אומרים לך פה
בין אם זה שומן או לא אתה תאבד הרבה מאוד שריר בחיטוב, שביחס לגודל שלך אין לך הרבה ממנו...

זה לא שאתה הולך לעשות סייקל חיטוב ואז זה קצת פחות גרוע...

• פותח/ת השרשור
אתה מפספס מה שכולם אומרים לך פה
בין אם זה שומן או לא אתה תאבד הרבה מאוד שריר בחיטוב, שביחס לגודל שלך אין לך הרבה ממנו...

זה לא שאתה הולך לעשות סייקל חיטוב ואז זה קצת פחות גרוע...

אני לא מסכים איתך בקשר לזה שאין הרבה שריר, לפי התמונות אפשר להבין שיש מאסה ואחרי חיטוב זה יראה הרבה יותר ברור ויפה, ומשה את החיטוב אני מתחיל בקרוב מאוד, את הקודם סגרתי 12% שומן ממש לא 14%, ושוב אני מפוצץ בנוזלים בגלל זה אני נראה סביב ה 20% שומן והזכרתי שבמאסה הקודמת גם נראיתי משהו כזה ואחרי שבועיים שעפו הנוזלים נראיתי 17% שומן בגלל זה אני בכלל לא מודאג, גם עם חיטוב נכון אין סיבה שאני יאבד הרבה מאסת שריר אני למדתי את הטעויות שלי מהחיטוב הקודם.

נ.ב

חלק מהאנשים פה ממש הגזימו, אמנם התמונות לא כלכך ברורות אבל אפשר להבין שיש לי מאסה טובה בחזה ובידיים, והחזה שלי גם מאוד בולט ביחס לאחוז שומן, ודבר שני לחזור לאותה נקודת התחלה בחיים אני לא יחזור גם במקרה הגרוע ביותר לא כי אני נמצא על נתונים גבוהים יותר מבמאסה קודמת שסיימתי על אותו אחוז שומן ו 82 ק"ג.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית