הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה רפוי מהצד ופרונט לאטס ספריד

באמת נוזלים יכולים להיות כזאת בעייה ?

איך מורידים נוזלים ?

באמת נוזלים יכולים להיות כזאת בעייה ?

איך מורידים נוזלים ?
ממעיטים בפחממות ואם רוצים גם עושים אירובי (דילול של מאגרי גליקוגן בקיצור)
ואם ממש רוצים ללכת קיצוני גם ממעיטים בנתרן, אבל אם עושים אירובי [אשר משנה את מאזן המלחים בגוף] לדעתי זה דבר לא נחוץ אלא אם אוכלים ממש כמויות מטורפות של נתרן (בד"כ רטבים, מלחים וכו')

אז חבל לי על הזמן עם האלף האיים הזה
אני הולך לרוץ
ביי

דווקא אני משלב קבוע 1-2 כפות של אלף האיים 5% בסלט במשך היום

אני תמיד אומר שאני אשים שמן זית, בסוף זה נגמר באלף האיים:suicide:

אפשר לדעת מה התוכנית שאתה מתאמן על פיה ?
ולמה אתה עושה חיטובים ומסות כל כך קיצונים ?
באופן כללי אני חושב שאלא עם אתה מתחרה(אם כל מה שכלול בזה) אל תשחק עם המשקל שלך ככה.

• פותח/ת השרשור
עזבו כמה עליתי, אני שוקל עכשיו 8-9 ק"ג יותר מסוף מאסה קודמת על אותו אחוז שומן כמו במאסה, מה זה אומר? 😃 קחו בחשבון שחלק מהשריר שעלה זה היה מזכרון שריר אחרי חיטוב, והרבה פה משמ הגזימו בתאוריות שלהם, צריך להיות ממש עיוור בשביל לא לראות שיש עלי מאסה בכל זאת רואים לאטס לא רעים וחזה טוב וגם ידיים, ותפסיקו לנסות לבאס כי כן ישאר ממני משהו אחרי חיטוב...

אפשר לדעת מה התוכנית שאתה מתאמן על פיה ?
ולמה אתה עושה חיטובים ומסות כל כך קיצונים ?
באופן כללי אני חושב שאלא עם אתה מתחרה(אם כל מה שכלול בזה) אל תשחק עם המשקל שלך ככה.
מסכים איתך אתה דיי צודק, לראות ילדים בגיל 17-18 במשקל מעל 90 קילו זה לא צחוק ואני בטוח שזה לא הכי בריא, גם כל החיטובים הקיצוניים האלה לפני שמסיימים לגדול גם לא נשמעים לי כמו הדבר הנכון לעשות, אבל בסך הכל זו בחירה שלך.

לדעתי אתה צריך להפסיק לנסות לשכנע את עצמך, תעשה מה בראש שלך כי ממילא אתה לא באת במטרה לקבל כאן עיצות אלא חיזוקים, והתבדית.

לדעתי הבעיה היא באימונים, בנאדם טבעי שיודע להתאמן לא אמור להגיע לאחוזים האלה כל כך מהר..

נראה לי שראיתי אותך לפני כשבוע באחת מהתחנות המרכזיות בחיפה, ואם זה אתה (ואני בטוח) אז אתה סביב 18-20% אבל רואים שיש המון נוזלים

עזבו כמה עליתי, אני שוקל עכשיו 8-9 ק"ג יותר מסוף מאסה קודמת על אותו אחוז שומן כמו במאסה, מה זה אומר? 😃 קחו בחשבון שחלק מהשריר שעלה זה היה מזכרון שריר אחרי חיטוב, והרבה פה משמ הגזימו בתאוריות שלהם, צריך להיות ממש עיוור בשביל לא לראות שיש עלי מאסה בכל זאת רואים לאטס לא רעים וחזה טוב וגם ידיים, ותפסיקו לנסות לבאס כי כן ישאר ממני משהו אחרי חיטוב...

שמע אתה סתם מתווכח .
אני מציע לך שתסיים את החיטוב תנסה משהוא אחר מבחינת תוכנית האימונים והתזונה .
ואני באמת לא מבין למה אנשים טבעיים צריכים לעשות אקורדיון עם המשקל שלהם , כך את עצמך בידיים .

אתה סתם בוחר להתווכח במקום להקשיב
עלית 8-9 קילו על אותו אחוז שומן?
אז אתה מתכוון שאתה סביבות 8-9 קילו שריר יותר, כן ברור..., ועוד לא בסייקל הכי פשוט...

זה גם לא ברור איך עלית בכל כך הרבה שומן, sugarzaza ו deus צודקים, תסתכל על התכנית שלך, אם עלית בכל כך הרבה שומן בזמן כל כך קצר ולא רק בגלל אוכל, משהו דפוק בתכנית.

אני לא מבין איך אנשים עדיין נשארים בתוכניות מוזרות ומרובות סטים ותרגילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית