הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי הכדורגל- סוקרטס האגדי הלך לעולמו

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
השחקן (והנבחרת...) שגרם לי כילד בין 6.5-7 להתאהב בכדורגל (שלידם אפילו מסי וברצלונה מחווירים) הלך לעולמו.

עד היום אני לא אשכח איך מיררתי בבכי, אחרי ההפסד לאיטליה 3:2 ועד היום לא אשכח את השער המרהיב שלו, לאחר סיבסוב עם העקב והכנסת כדור גאונית של זיקו.

תודה ד"ר לרפואה ופרופ' למדעי הכדורגל האסתטי על כל הרגעים הקסומים והכואבים שחוויתי איתך.

גורם למסי וברצלונה להחוויר?
הגזמת. כדורגל בתקופה שלו זה ליצנות נטו. זה היה שכונה. אין הגנות. רחוק מאוד מהכדורגל המקצועני והשחקנים האתלטים שיש היום.

• פותח/ת השרשור
פחחחח איזו בדיחה. תעבור למדור סאטירה. בשנות ה-80 90 ההגנות היו הרבה יותר חזקות מהיום ( על בארזי ומאלדיני שמעת? על גנטילה הקצב וטאסוטי? שחקני ההגנה הכי גדולים היו בשנות ה-80 90 אם לא לוקחים בחשבון את בקנבאואר. היום ליצנים כמו טרי ופיקה נחשבים לבלמים הטובים בעולם. אם אני משווה את שניהם ביחד לבארזי אז עדיין יש לו פור). היו פחות הגנות על שחקנים טכניים ( למשל כניסות מאחור- להזכירך את ון באסטן ) התחרות יותר גבוהה. הפערים יותר נמוכים והכדורגל גם יותר איכותי. ברית המועצות הייתה ברית המועצות המאוחדת ולא שברי מדינות. יוגוסלביה לא היתה רסיסי מדינות. היום הפערים עצומים, ההגנות בדיחה ( מה הפער הממוצע במשחקים של ריאל ובארסה מול האחרות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית