הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי האגרוף שבינינו

אני חושב שכל אוהדי הufc התעצבנו לראות כמה הספורט הזה מוגבל, זה היה פשוט עינוי לראות את מקרגור מוגבל לסט חוקים הזה...

בדיוק מה שהוא אמר בראיון...
היה הקרב הכי יפה שראיתי עד עכשיו.
כשצפיתי בקרב בין פלויד לפאקמן זה היה די משעמם.
היה פה נוקאוט טכני, קונור היה ממש עייף וכמו שכתבתי כאן בשרשור יהיה לו קשה להחזיק את כל הסיבובים האלה וראו איך הוא השתמש בקלינץ כדי להרוויח עוד זמן לנוח.
קרב באמת ענק, כל הכבוד לשתי הצדדים גם למקרגור שהוא פייטר לא קטן, עזב את אזור הנוחות שלו והלך להילחם במקום שונה לגמרי מבחינת החוקים.
כל הכבוד לשניהם, באמת קרב המאה.

היה פה נוקאוט טכני, קונור היה ממש עייף וכמו שכתבתי כאן בשרשור יהיה לו קשה להחזיק את כל הסיבובים האלה וראו איך הוא השתמש בקלינץ כדי להרוויח עוד זמן לנוח.
קרב באמת ענק, כל הכבוד לשתי הצדדים גם למקרגור שהוא פייטר לא קטן, עזב את אזור הנוחות שלו והלך להילחם במקום שונה לגמרי מבחינת החוקים.

אני מסכים שבקרב איגרוף רגיל היה צריך לעצור את הקרב, והיה קרב נהדר.
אני חושב שבקרב הזה ספציפית השופט היה צריך לדעת להמשיך עד שמקגרגור נופח ולהתחיל לספור, בגלל שזה קרב לקהל ולמקגרגור לא היה קורה כלום אם הוא היה מקבל נוקאאוט...

אני מסכים שבקרב איגרוף רגיל היה צריך לעצור את הקרב, והיה קרב נהדר.
אני חושב שבקרב הזה ספציפית השופט היה צריך לדעת להמשיך עד שמקגרגור נופח ולהתחיל לספור, בגלל שזה קרב לקהל ולמקגרגור לא היה קורה כלום אם הוא היה מקבל נוקאאוט...
למגרגור לא היה קורה כלום? לקבל נוק אאוט מפלוייד זה כלום? לא מספיקה הסטטיסטיקה של זעזועי המוח באגרוף אז צריך להוסיף עליה בקרב הפרישה של שניהם?
השופט עשה נכון ועצר את הקרב כשכבר היה ברור מי המנצח, להמשיך את הקרב אחרי הנקודה הזאת זה התעללות, אגב אין קשר לחוקי האגרוף, החוק הזה קיים גם בmma, אם אתה לא יכול להגן יותר על הראש הקרב נגמר
לראות כדורגל לא סותר לראות אגרוף

פלויד המתאגרף הכי טוב בכל הזמנים?? What
ניתן לויכוח, לדעתי הוא המתאגרף הטוב בכל הזמנים פאונד פור פאונד
זה הקרב היפה ביותר שראית עד עכשיו? זה יכול להיות אם הקרבות היחידים שראית הם פאקמן-פלוייד וזה.
קרב גרוע ביותר, מגרגור הגיע עם 0 טכניקה ו0 נשמה

אני גם מסכים שהקרב הוכרע מוקדם מידי, היו יכולים לתת לו עוד דקה אבל כולם יודעים שזה קרב "שואו" בלבד לגרוף מיליונים.

קצת עצבן אותי שאתמול היה כמה שעות בערוץ הספורט של "לקראת הקרב.." בו הראו את מייותר רק סופר כסף ואת המועדוני חשפנות שלו ואת מקרגורי מתאמן עם שלל המאמנים שלו.
מה ציפו שנחשוב? שמיוות'ר בא זחוח ויהיר ולא מתכוון להתאמן ?

עם כל הכבוד לכישרון, 49-0 בא עם משטר אימונים לא פחות משל מגרגור.

הכי מצחיק שחברה שלי ראתה איתי קצת טלויזה אתמול ושואלת אותי - "על מה פלויד כל כך יהיר? שיתאמן קצת במקום לספור כסף"

זה מה שרצו להעביר לצופה.

לתת לקרב להימשך ? יותר נכון לתת למקרגור להמשיך לקבל מכות מבלי שתהיה לו אפשרות להגיב. בUFC על החשד הכי קטן במקרים האלה השופט כבר מתערב, החלטה נכונה שעצר את הקרב

מעבר לכך שוב פעם הבנתי כמה אגרוף זה ענף מפגר לפעמים, החוקים, המגבלות, טיפשות בשיאה. הקרב עצמו היה לא רע אבל היה די ברור שלמקרגור אין אוויר לזה, מיוותר ידע את זה ונתן לו להרביץ ולהתעייף 3 סיבובים בערך, משם והלאה (במיוחד מהסיבוב השישי) כל המכות של מקרגור הלכו לכפפות של מיוותר בזמן שמיוותר מכניס את הימנית שלו כאילו כלום

אני גם מסכים שהקרב הוכרע מוקדם מידי, היו יכולים לתת לו עוד דקה אבל כולם יודעים שזה קרב "שואו" בלבד לגרוף מיליונים.

קצת עצבן אותי שאתמול היה כמה שעות בערוץ הספורט של "לקראת הקרב.." בו הראו את מייותר רק סופר כסף ואת המועדוני חשפנות שלו ואת מקרגורי מתאמן עם שלל המאמנים שלו.
מה ציפו שנחשוב? שמיוות'ר בא זחוח ויהיר ולא מתכוון להתאמן ?

עם כל הכבוד לכישרון, 49-0 בא עם משטר אימונים לא פחות משל מגרגור.

הכי מצחיק שחברה שלי ראתה איתי קצת טלויזה אתמול ושואלת אותי - "על מה פלויד כל כך יהיר? שיתאמן קצת במקום לספור כסף"

זה מה שרצו להעביר לצופה.
קיבלו כסף מאיזה bookie

למגרגור לא היה קורה כלום? לקבל נוק אאוט מפלוייד זה כלום? לא מספיקה הסטטיסטיקה של זעזועי המוח באגרוף אז צריך להוסיף עליה בקרב הפרישה של שניהם?
השופט עשה נכון ועצר את הקרב כשכבר היה ברור מי המנצח, להמשיך את הקרב אחרי הנקודה הזאת זה התעללות, אגב אין קשר לחוקי האגרוף, החוק הזה קיים גם בmma, אם אתה לא יכול להגן יותר על הראש הקרב נגמר

זה הקרב היפה ביותר שראית עד עכשיו? זה יכול להיות אם הקרבות היחידים שראית הם פאקמן-פלוייד וזה.
אלה לא הקרבות היחידים שראיתי, פשוט הטראש טוק, הציפייה, שילוב של שתי תחומים והרבה באזזז עשו את הקרב הזה להכי יפה שצפיתי בו.

אלה לא הקרבות היחידים שראיתי, פשוט הטראש טוק, הציפייה, שילוב של שתי תחומים והרבה באזזז עשו את הקרב הזה להכי יפה שצפיתי בו.
יש הבדל די תהומי בין הייפ לבין הקרב, אם נהניתה מההייפ אין בעיה, אבל אובייקטיבית זה היה קרב אגרוף מזוויעה בלי נשמה

יש הבדל די תהומי בין הייפ לבין הקרב, אם נהניתה מההייפ אין בעיה, אבל אובייקטיבית זה היה קרב אגרוף מזוויעה בלי נשמה
מסכים איתך בכל מילה, אבל נראה לך שמישהו שמתעניין באגרוף ציפה למשהו מקונור ? במיוחד נגד פלויד ?

השופט אולי היה יכול לחכות עוד כמה שניות ,אבל לקבל נוקאווט זה נזק רציני למוח ,לכן מאוד חשוב למתן נזקים ולשמור על הלוחמים.
אני אישית חושב שנראה עוד את פלויד זוחל לכסף..

פשוט הטראש טוק, הציפייה, שילוב של שתי תחומים והרבה באזזז עשו את הקרב הזה להכי יפה שצפיתי בו.
לא היה ולא יהיה כמו הטראש טוק שמוחמד עלי היה עושה לפני כל קרב, איך היה מזלזל ביריב שלו בצורה הכי אינטיליגנטית שיש, עם חרוזים לא פחות..
והאבסורד, גם היה מנצח. ב 99% מהמקרים.

לא היה ולא יהיה כמו הטראש טוק שמוחמד עלי היה עושה לפני כל קרב, איך היה מזלזל ביריב שלו בצורה הכי אינטיליגנטית שיש, עם חרוזים לא פחות..
והאבסורד, גם היה מנצח. ב 99% מהמקרים.
טראש טוק שהיה לזה משמעות.
היום זה כמו WWE.

קרב מעולה קונור נתן מה שיש לו ,פלויד לא הכי גדול לא הכי מהיר או חזק אבל הוא הכי חכם ידע איך להתיש אותו,וקונור כרגיל לוחם גדול אבל מתעייף מהר ,דרך אגב קונור נתן לפלויד יותר מכות מאשר פקאיו נתן לו שזה מדהים

קרב מעולה קונור נתן מה שיש לו ,פלויד לא הכי גדול לא הכי מהיר או חזק אבל הוא הכי חכם ידע איך להתיש אותו,וקונור כרגיל לוחם גדול אבל מתעייף מהר ,דרך אגב קונור נתן לפלויד יותר מכות מאשר פקאיו נתן לו שזה מדהים
פאק היה עם כתף פצועה ופרישה של שנתיים

קרב פרישה של שניהם?

אגב תראה את הקרב השני של מקגרגור נגד דיאז.
היו בערך 5 פעמים שהיה נראה שהוא מזועזע ועומד ליפול אך בכל פעם הוא חזר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית