הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה שורף שומנים עדיף?

• פותח/ת השרשור oded
  • פורסם בתאריך

oded

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתלבט בין 2 שורפי שומן
אפדרין אמריקאי
אוו
OXYELITE PRO

אני שוקל 96 גובה 180

תודה מראש;gaaahz

---------- התגובה התווספה ב 19:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

אה ושכחתי להוסיף אפדרין זה של ה25 מ"ג והoxy יש לו 90 כדורים עולה 350
לענות בבקשה זה דחוף

אני אגיד לך מניסיון אישי עם אוקסי, לא התלהבתי יותר מדי. היו לי איתו נפילות חזקות, ובתכלס לא יודע כמה הוא עזר.
חוץ מזה שאני הזמנתי אותו מבודיבילדינג ויצא לי חצי מהסכום שרשמת והגיע די מהר.

בקשר לאפדרין אין לי מה להגיד, לא יצא עדיין לנסות.

יש אפשרות לפתוח אשכול כזה או דומה להצבעה כמו בפורומים אחרים או שזה בלאגן?
תפתח, אפשר לפתוח סקרים בפורום אבל אתה פותח סקר של "גימיק" מול "אמת", אז בהצלחה.
מה גם שאני יכול לספור על 2 ידיים את מספר האנשים שלקחו פה אפדרין או אקוסי.

אני לא מנסה לשכנע יותר אף אחד בשום דבר אלא אם כן זה משהו מסוכן כמו טרן או אינסולין,אבל יש פה בטח גולשים שכן מעניין אותם מה הנסיון שלי בתור סקונד אופיניון.

מה המרכיב/ים הפעיל/ים באוקסי?
רשום Blend ככה שאי אפשר לדעת. אני מניח שיוהימבין וצמחים..
ממה שרשום 1,3-Dimethylamylamin וקפאין, זה הכל.

אני לא מנסה לשכנע יותר אף אחד בשום דבר אלא אם כן זה משהו מסוכן כמו טרן או אינסולין,אבל יש פה בטח גולשים שכן מעניין אותם מה הנסיון שלי בתור סקונד אופיניון.
בוא אני אסביר לך מה ההבדלים פה. כשאתה לוקח אוקסי, אתה לא לקח אוקסי לבד אתה מערבב את זה עם עוד 500 חומרים אחרים ונכנס למשטר חיטוב נאצי כמו כל מפתח גוף רציני. בניגוד, אנשים רגילים שלא מערבבים את זה עם שום דבר (במקרה הטוב עם קפאין), יוכלו לראות יותר את ההבדלים.

אחי לך על בטוח כך קלן... מניסיון... ולקחתי גם אפדרין...וגם יהומבין... הקלן מטורף..!!! אבל יש תופעות לוואי לא קטנות... מאוד אינדיבידואלי אבל עליי היו חזקות.. ועוד במיניון נמוך מהנורמה.. בכל מקרה בהצלחה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית