הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרא בבקשה לגבי PCT סייקל ראשון . תודה !

• פותח/ת השרשור MAXIM
  • פורסם בתאריך

MAXIM

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום אני חדש בפורום זאת הודעה ראשונה שלי .
אני התחלתי אתמול סייקל חדש . שכולל :

טוסטסטרון 250 פעמים בשבוע ... ANANTAT
DIANABOL 3 כדורים ביום . + כל כל כדור דיבול לוקח 2 כדורים LIV52

אני רוצה לדעת בבקשה מתי להכניס כוריגון ... וכמה ולאיזה תקופה .
יש לי גם כלומיד שאני גם לא יודע מתי להכניס אותו
וגם מוקסיפן- NOLVA שאני הייתי רוצה לדעת איך עושים .

תודה רבה מראש לכל אחד שישיקע ויעזור . זה חשוב לי .

מציין שאורך הסייקל הוא לחודשיים . -8 שבועות .
😃😣

שאלה מקדימה. למה לעזזל אתה מתחיל סייקל בלי לדעת מה לעשות? ממש חמור קופץ בראש.
יש פה נעוצים תקרא אותם.
תתחיל לקחת HCG 500 יחידות פעם בשבוע לאורך כל הסייקל. שלושה שבועות לאחר הזריקה האחרונה שלך של הטסט. תתחיל עם הכלומיד 100 מג ביום למשך חודש. ועם הטמוקסיפן 20מג למשך 45 יום. ואז תעשה בדיקות דם.

• פותח/ת השרשור
מי שהביא לי תחומרים אמר לי ש צריך לעשות פעמים בשבוע כוריגון אחי... 250 כל אחד...
והוא כן הסביר לי את הכל מראש רק שלא הבנתי כל כך טוב... אבל בכל אופן תודה... רבה

ומי שאמר לך את זה גם אמר לך לשלב אוראלי (די-בול) בסייקל ראשון?
או שזה לא סייקל ראשון שלך?

בהצלחה עם זה.

מי שהביא לי תחומרים אמר לי ש צריך לעשות פעמים בשבוע כוריגון אחי... 250 כל אחד...
והוא כן הסביר לי את הכל מראש רק שלא הבנתי כל כך טוב... אבל בכל אופן תודה... רבה
אז מי שאמר לך את זה לא מעודכן. זמן מחצית החיים של HCG הוא 4-5 ימים. אם תקח פעמיים בשבוע. בסופו של דבר אתה יכול לגרום לדירגולציה של קולטני LH באשכים ואז HCG כבר לא יעבוד. כאשר אתה לוקח פעם בשבוע אתה מונע את הבעיה הזאת.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח די בול למשך חודש . ו זה 3 כדורים ביום . מחולקים .פלוס על כל כדור של דיבול אני לוקח 2 כדורים LIV52

---------- התגובה התווספה ב 13:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:46 ----------

היה עדיף רק טסט אני יודע... אבל אמרתי שיהיה נישלב 2 בהתחלה רציתי לשלב דקה דורבולין במקום הדיבול אחי ...

---------- התגובה התווספה ב 13:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:47 ----------

אוקיי אז פעם בשבוע 500 ? לעשות ?

שאלה מקדימה. למה לעזזל אתה מתחיל סייקל בלי לדעת מה לעשות? ממש חמור קופץ בראש.
יש פה נעוצים תקרא אותם.
תתחיל לקחת HCG 500 יחידות פעם בשבוע לאורך כל הסייקל. שלושה שבועות לאחר הזריקה האחרונה שלך של הטסט. תתחיל עם הכלומיד 100 מג ביום למשך חודש. ועם הטמוקסיפן 20מג למשך 45 יום. ואז תעשה בדיקות דם.

אתה מכיר את הנערות אלא שבאמצע המולה מתחילות לחטט בתיק בצעקות "אוי שכחתי לקחת כדור מניעה היום"? -זו הדרך שלהן להגיד לסביבה -התחלתי להזדיין עם חבר שלי.
השוואה די מסבירה,לא?

אתה מכיר את הנערות אלא שבאמצע המולה מתחילות לחטט בתיק בצעקות "אוי שכחתי לקחת כדור מניעה היום"? -זו הדרך שלהן להגיד לסביבה -התחלתי להזדיין עם חבר שלי.
השוואה די מסבירה,לא?

אנטון אתה בדרך להיות פסיכולוג קליני?😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית