נק' מוניטין:
4
- 2
- 0
מה ההשלכות של אי התייצבות לכל צו שאני מקבל מהצבא? המטרה היא בסוף לא לשרת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בן אדם עלוב.
אני יודע שזה לא קשור לשאלה שלך אבל, מה המניעים שלך לא לעשות צבא?
סתם שאלה, איך הוא לא מבין את זה אפילו לא היית בצו ראשון...אני בן יחיד, אבא שלי הוא אב חד-הורי וחולה בסכרת ועוד כמה מחלות לב (בלי קשר לסכרת), הוא עובד מהבית והוא חייב שאני אהיה לידו 80% מהיום. בנוסף אני מנסה בזמן בצפר לעבוד מתי שמזדמן בשביל לעזור לו קצת.. הצבא לא מבין את זה. אני לא מוכן להתגייס.
אני בן יחיד, אבא שלי הוא אב חד-הורי וחולה בסכרת ועוד כמה מחלות לב (בלי קשר לסכרת), הוא עובד מהבית והוא חייב שאני אהיה לידו 80% מהיום. בנוסף אני מנסה בזמן בצפר לעבוד מתי שמזדמן בשביל לעזור לו קצת.. הצבא לא מבין את זה. אני לא מוכן להתגייס.
אל תיהיה דבילאנשים פה מגזימים.. עם אתה בטוח במאה אחוז שאתה לא רוצה להיתגייס פשוט תעשה הכל הפוך יהיה לך חודשיים שלוש קשים וזה ייגמר.. תישב הרבה בכלא.. כלא צבאי זה לא כזה נורא ילדים כמוך... כל היום תגיד קב"ן קב"ן קב"ן ותילחם יצעקו עליך הרבה ותהיה בכלא.. זה ייגמר בסוף... תגיד לקב"ן את הבעיות שלך.. ותאיים קצת על החיים של עצמך.. אבל כל זה במיקרה שאתה בטוח שזה מה שאתה רוצה.. וזה לדעתי גם יכול לעשות לך קצת בעיות בעתיד אז תישקול טוב ליפני שאתה יוצא לדרך...בהצלחה..
אנשים פה מגזימים.. עם אתה בטוח במאה אחוז שאתה לא רוצה להיתגייס פשוט תעשה הכל הפוך יהיה לך חודשיים שלוש קשים וזה ייגמר.. תישב הרבה בכלא.. כלא צבאי זה לא כזה נורא ילדים כמוך... כל היום תגיד קב"ן קב"ן קב"ן ותילחם יצעקו עליך הרבה ותהיה בכלא.. זה ייגמר בסוף... תגיד לקב"ן את הבעיות שלך.. ותאיים קצת על החיים של עצמך.. אבל כל זה במיקרה שאתה בטוח שזה מה שאתה רוצה.. וזה לדעתי גם יכול לעשות לך קצת בעיות בעתיד אז תישקול טוב ליפני שאתה יוצא לדרך...בהצלחה..