הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית בילדינג סופית למאסה

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
תוכנית ABC, הורכבה בעזרת כמה בילדרים מקצועיים.

חזה, כתפיים, יד אחורית:

בנץ' 3X8
בנץ' עליון 2X10
בנץ' עליון דאמבלים 3X10
מקבילים 2X10-12
פלייס 3X12-15
------
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות 3X8-10
הנפות לצדדים 3X10-12
------
פשיטה בכבלים 3X10
פשיטה עם משקולת מאחורי הראש 3X12

גב, יד קדמית, טרפזים:

חתירה 3X8
מתח 4X8-10
משיכה בכבלים באחיזה צרה 2X8-10
משיכה בכבלים נפרדים 2X10-12
פולי עליון רחב 2X12-15
--------
כפיפה במוט 3X8-10
כפיפה בדאמבלים 3X10-12
-------
שראגס 3X12

רגליים:
סקוואט. פעם ב דדליפט.

בין כל אימון לקבוצת שרירים יש 4 ימי מנוחה. אם עשיתי אימון A ביום ראשון אימון A הבא יהיה יום שישי. כנ"ל האחרים.
מנוחות בין 45 שניות ל2 דקות.

אשמח לשמוע תגובות מכל הבילדרים המקצועיים ואחרים שרוצים להציע שינויים ,כדי לקבל רושם כמה שיותר טוב בזמן שאני מנסה תוכנית בילדינג.

איחלתי לעצמי בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
שאלה: למה אתה לא עובד על משקל גבוה יותר, חזרות נמוכות יותר ומנוחות ארוכות יותר?

אני עובד עם המשקל הכי גבוה שאני יכול.
את המנוחות והחזרות קבעתי באופן כללי לפי מה שנחשב אידיאלי לבילדינג ולפי מה שרוב הבילדרים עושים.

אני יודע שבילדרים נוטים לבצע בסוף כל סט לחלק גוף, סט פמפום .
על בסיס FST7 .

כן שמעתי על זה, נבדוק את העניין.
למרות שיש לי בסוף כל אימון לשריר גדול סטים של 12-15 וזה נראה לי מספיק.

אני עובד עם המשקל הכי גבוה שאני יכול.
את המנוחות והחזרות קבעתי באופן כללי לפי מה שנחשב אידיאלי לבילדינג ולפי מה שרוב הבילדרים עושים.

כן שמעתי על זה, נבדוק את העניין.
למרות שיש לי בסוף כל אימון לשריר גדול סטים של 12-15 וזה נראה לי מספיק.
חזרות נמוכות יותר -> משקל גבוה יותר.
Just sayin

חזרות נמוכות יותר -> משקל גבוה יותר.
Just sayin

אני די בטוח שהוא יודע את זה, אבל ממה שגם אני ראיתי לרוב ומבילדרים שיצא לי לדבר איתם זה הטווח חזרות שרובם עובדים איתו (שוב מתוכניות של בילדרים שאני ראיתי) והזמני מנוחה קצרים כמו שהוא רשם 45 שניות-דקה וחצי- 2.

הוא רוצה לראות מה מאחורי התוכניות האלה ואם זה באמת הולך לקדם אותו איכשהו, כי עד עכשיו כל מי שהראה תוכניות כאלה ממש לא היה לו טיעון של למה לעבוד בצורה כזאת.

האמת שזה נראה מעניין אם תהיה התקדמות או לא, ממה שאני זוכר יש לך כבר 4פלטות+ נכון? תוכל לפתוח לוג?

נערך לאחרונה:
אימון שלם רק סקוואטים?מה עם לשלב דדליפט רומני\סטיף ולתת עוד דגש?

אם אחרי סקווטים ישך כח למה שאמרת-לך תעשה סקווטים.
כל הליפטיאדה וקישקושיאדה זה לשלבים מתקדמים יותר.
סקווט -בהנחה שזה באמת סקווט זה מה שמניע היפרטרופיה בקוואדס. כל השאר- זה מסביב

תוכנית מצויינת
למה יש לי הרגשה שאתה היית מעורב בתכנית הזאת איך שהוא ממממ...🙄 אני לא ממש אהבתי. ממש מעט ווליום ומה הקטע לעשות שני סטים של incline bench ואז לעבור לדאמבלים. עקרונית זה אותו תרגיל. למה לא לעשות או זה או זה. ומה זה האימון רגליים הזה?????? נראה לי תכנית חפיף.

למה יש לי הרגשה שאתה היית מעורב בתכנית הזאת איך שהוא ממממ...🙄 אני לא ממש אהבתי. ממש מעט ווליום ומה הקטע לעשות שני סטים של incline bench ואז לעבור לדאמבלים. עקרונית זה אותו תרגיל. למה לא לעשות או זה או זה. ומה זה האימון רגליים הזה?????? נראה לי תכנית חפיף.

מעט ווליום? פאקינג 13 סטים לחזה בתכנית ABC זה מעט?
ברצינות, מה נחשב אצלך לווליום האידיאלי?

לשיריר גדול.. 15-18 סטים. וזה שאני נקי בסייקל אני מגיע אפילו ל 20-25 סטים חוץ. מזה הבעיה היא לאוו דווקא בווליום היא יותר בתכנון. איפה האימון רגליים פה בדיוק? חזה כתפיים יד אחורית חחחח אני רוצה לראות איזה עצימות בדיוק אפשר לשמר באימון כזה ביד אחורית אחרי חזה וכתפיים היד אחורית גמורה. האימון כתפיים לוקה בחסר. יש עבודה רק על החלק המידיאלי. אני הייתי מתכנן תכנית אחרת לגמרי

לשיריר גדול.. 15-18 סטים. וזה שאני נקי בסייקל אני מגיע אפילו ל 20-25 סטים חוץ. מזה הבעיה היא לאוו דווקא בווליום היא יותר בתכנון. איפה האימון רגליים פה בדיוק? חזה כתפיים יד אחורית חחחח אני רוצה לראות איזה עצימות בדיוק אפשר לשמר באימון כזה ביד אחורית אחרי חזה וכתפיים היד אחורית גמורה. האימון כתפיים לוקה בחסר. יש עבודה רק על החלק המידיאלי. אני הייתי מתכנן תכנית אחרת לגמרי

אתה צודק בקטע של האימון רגליים שהוא חפיף לגמרי...אבל באימון חזה כתפיים יד אחורית ביד אחורית אתה רק צריך להשלים נפח אין סיבה להגיע לעצימות גבוהה אם הוא עובד בטווח תנועה מלא בחזה.

איך היתה הגדילה שלך בתוכנית הכוח (עשית את הלינארית של סטאר, אם אני לא טועה)?

נערך לאחרונה:
אתה צודק בקטע של האימון רגליים שהוא חפיף לגמרי...אבל באימון חזה כתפיים יד אחורית ביד אחורית אתה רק צריך להשלים נפח אין סיבה להגיע לעצימות גבוהה אם הוא עובד בטווח תנועה מלא בחזה.
אז יש רק עבודה היקיפית על היד אחורית ולא ישירה. אז בשביל מה לעשות את זה? אפשר לתכנן תכנית שתתן דגש יפב ומלא על כל קבוצות השרירים ולא חפיף ומה זה תכנית בלי רגליים זה חרטה אחת גדולה זה AB לא ABC חחחח זה לא רציני. אני לא יודע מי בנה לו את התכנית אבל קצת מצחיק שהוא רושם שם שבודיבילדרים עזרו לו לבנות אותה. מצד שני חחח לא חסר בודיבילדרים שאין להם מושג ירוק מה הם עושים.

אין לי שום קשר לפרשה.אני סתם עברתי ליד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית